| Yazar |
Mesaj |
Dexter
Royal Üye

|
|
 |
       |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| güzel olmuş dexter saolasın....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
 |
       |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Valla senin kolun yoruldu mu bilmem ama ben resimlere bakarken benim kol bileğim yoruldu. Eline sağlık...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Bir işe yaramışlar..Baktım sitede boş boş duruyolar..Dedim gelin benimle sizi çok şenlikli bi yere götürecem..
Hakkatten şenlik olmuş..
|
|
|
|
_________________ http://dexphenomena.wordpress.com/
|
|
 |
       |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
dextor col167 çok güzel olmuş (özellikle de adamın seviyesinde duran sempatik nesne) giantess pek tarzım değil aslında ama crush içerikli bazı fotolar&vidyolar olunca biraz olsun ilgimi çekiyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
 |
       |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| düşünemen yeter dexter...zaten giantess pek ilgi görmüyo bu forumda ama şu aralar bi hareketlenme oluştu....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Giantess bizim ellerimizde yükselecek arkadaşlar. Bence internetten hazır bişiler bulup yayınlamak yerine artık bizde birşeyler yapmalıyız. Bilmiyorum ama kendimi bu konuda sadece hikaye yazarak sınırlamak istemiyorum. Senaryo yazıp Giantess filmler çekmek istiyorum. Çok iyi maket ev felan yaparım. Oyuncak arabalar felanda alırım. Kamera işi de kolay ama oynatacak mankeni nerden bulacağım bilmiyorum? ...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Çok da içinde bulunmadığım bir konuda ''hariçten gazel okumak'' olarak algılanmasını istemediğim birkaç naçizane önerim olacak Flashfetis izninle..Görsel efekt kullanmadan çok zor çekilir sanıyorum giantess tarzı bir film..Bir de filmin en azından 45-50 dk. civarında olması lazım ki; bunun için de sağlam bir senaryo gerek..Malzemenin de sanırım biraz bolca elde bulunması gerek çünkü maket evlerin bi kez kullanıldıktan sonra tekrar kullanılabileceğini zannetmem..
Bunlar tamamlansa bile sanırım en zor kısmı oynayacak birini bulmaya geliyor..Ama kararlılık herşeyi mümkün kılar diyorum ve Flashfetis'e başarılar diliyorum tüm samimiyetimle..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Çok sağol Dexter. Bugün bile en iyi Giantess filmi çeken yerler (Missgiantess-Giantesszone) özel efektli film çok az kullanıyorlar. Genel olarak maket, oyuncak insan, ev, araba kullanarak yapıyorlar. Yada senin gözündenmiş izlenimi vermek için kamereyı kullanıyorlar. Kadınlar kameranın üstüne felan basıyor. Kullanılan evlerin bir daha kullanılmyacağı garanti bir şey. Ama memlekette koli mi yok? Tekrar yaparız. Üstelik ben yapsam amatörce birşey olur. Haftada bir film felan çıkartamam zaten. Gerekirse küçüklükten kalma legolarımla çok güzel evler yaparım. Hiç kafanı yorma. Ama önemli olan bu filmlerde oynayacak kendisi ve ayakları güzel bir bayan bulmak.
1. Kendisi ve ayakları güzel bir bayanı nerden bulacağım ben?
2. Bulsam bile kendisine Giantess olayını nasıl anlatacağım?
Ama azimle ... betonu delermiş. Bakalım elimden geleni yapmaya çalışacağım bu konuda. Eğer bir gün başarırsam bil ki seninde bir katkın var Dexter. Çünkü bu kararı senin mesajlarından sonra aldım. Artık hayatta bir amacım daha var. Bir gün Giantess filmleri çekmek. Sağol Dexter...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Hayatında yeni bir amaç oluştuysa ve benim de buna katkım olduysa ne mutlu bana..Bunu içtenlikle söylüyorum aynı şehirde ya da yakın yerlerde bulunsak sana bu konuda yardımcı olmaya çalışırdım..
En azından konuşma-ikna etme konusunda az da olsa başarılıyımdır..
Ben inanıyorum ki sen bişekilde bu filmi çekeceksin..Umarım o gün ben de yanında olup seni ilk tebrik edenlerden biri olurum..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| FlashFetis adeta uzun ince bi yola çıkmışsın ama bu kadar azimle yolun sonu aydınlık dostum....belkide bu olay olursa en çok sevinecek insan benimdir....bende şöyle diyeyim;bence maketler pekte önemli deil,önemli olan manken...eğer iyi bi manken bulursan iş biter....sonuç olarak türkçe iyi bi senaryo ve profosyonel ayak şovlarla klip doyulmaz bi tada bürünebilir....başarılar....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
abi güsel bi fikir işallah olur
|
|
|
|
_________________ KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ
|
|
 |
    |
 |
fanetik
Fetişist

|
|
| Flashfetiş bu konudaki ihtirasın çok iyi güzel kardeşim, walla başarılar diliyorum bu yolda, inşallah en yakın zamanda buna nail olursun, ben inanıyorum kişisel olrak sana.hadi kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|