Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
inferno
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 20 May, 2006 16:16  Mesaj konusu:  yeni hikayem(İTAATKAR) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İkiside cok yorulmuslardı saat gece nin ikisiydi ve aksam 5 ten beri aralıksız calısıyorlardı.bir oda ve bir mutfaktan oluşan küçük evde…..asli en sonunda dayanamayıp koltuga attı kendini saatlerdir sandalye de beli ağrımıştı.ömer de bu arada ödevin son duzeltmelerını yapıyordu.
-asli şu grafiğide ekliycekmiyiz diyip arkasını döndugunde ömer aslının koltuk da uyuyakaldığını gördü. Arkasına dönüp tekrar ödevin son eklentilerini yapmaya koyulmuştu. Ama aklına takılan bir an kalmıştı. Aslı koltuk da uyuyordu ve o güzel çizmeleri ayağındaydı hala. Bütün gun onları izlemişti zaten ve tahrik olmuştu.Kafasında hadi yap hadi yap diyen bir ses vardı. Korkuyordu ya uyanırsa bunu nasıl açıklardı. Üstelik sınıf arkadaşıydı ve yakalanırsa herkese rezil olurdu.cesaretini bi an toplayıp aslının yanına geldi
-asli asli dedi sessizce.
asli da en ufak kıpırdanma dahi yoktu.yavasça diz çöktü gözleri yukarda hafifçe aslinin ayağının dibinde eğildi.o güzel deri kokusunu soluyabiliyordu. Çizmelerın ucu tozdu bütün gün içinden keşke o tozu yaliyabilsem diye gecirmisti. önce tozlu kısımları yalamaya basladı. Bi sure yaladıktan sonra ucunda hiç toz kalmamıstı. Üstlerı yalamaya başladı aslının uyanmıycagından cok emindi artik. Çünkü 10 dakikadir hiçbir tepki yoktu ve daha da uyanmaz heralde dedi kendi kendine. Orda aslının ayagının dıbınde olmak ve onun köpegi gıbı cızmelerını yalamak harıka bır duyguydu.Aniden sıçradı ömer yukardan gelen öhö sesıyle.az önce heycandan carpan kalbi şimdi korkuyla carpmaya başlamıştı. Kafasını kaldırdıgında aslının onu seyrettiğini gördü. Bi anda aklına binlerce soru geldi Acaba kac dakıkadır bakıyordu. Bastan sona izlemısmıydı Allah ım ben napıcam şimdi. Bu dusunceler kafasından bir anda geçiverdi. Ne diyceğini bilemiyordu
- bitti mi? Ödev dedi asli
-ee e evet dedi ömer…
-tamam o zaman yarın hocaya teslım edersin dedi ve ayaga kalkıp paltosunu eline aldi. Ömer adeta buz tutmuştu.Bir şey demek istiyordu ama ne diyiceğini bilemiyordu. Asli kapıyı cekti ve gitti.Bütün gece olduğu yerden kıpırdıyamadı ömer. Nerdeyse aglıycaktı kendini cok kötü hissediyordu. Orda saatlerce oturup napıcam ben şimdi diyip durdu.
Otobüste okula giderken sadece düşündü. Asli gece arkadaslarini arıyıp bu sapıkca olayı abarta abarta anlatmıştır. Sabahta herkes bunu konusucak rezıl oldum ben Allah ım napıcam diyerek iç geçirdi. Ömer 21 yasında mimarlık 3. sınıf ögrencısıydı kendisini bildi bileli ayak ve çizme fetishiydi .ama utangaçlıgından dolayı değil birine kölelık yapmak bir kızın elini bile tutamamıştı o gune kadar. Yaptığı ilk cesaret gosterisindede eline yuzune bulaştırmıştı.Okula geldiğinde ilk iş ödevleri teslim etti. Hocasının odasından çıktıktan sonra derin bir nefes alıp sınıfa doğru yürüdü. Kimsenin suratına bakmadan hızlıca içeri girip en arkalarda bi sıraya oturdu. Herkesin ona baktığını onun hakkında konuştuğunu düşünüyordu.
-kahretsin ben bir aptalım diyip duruyordu kendisine
bu sırada merve ile ayça nın yanına doğru yürüdüklerini gördü. Kıpkırmızı kesilmişti daha onlar gelmeden. Ama ikiside ömer in bir önundeki sıraya otrumak için oraya gelmişlerdi.
-naber ömer diyip oturdular sıraya
bir kaç dakika sonra ömer in yakın arkadaslarından cemil yanına oturdu
-naber lem niye arkaya geçtin dedi
-hiiiç dedi ömer biraz yorgunmda dedi
-tamam birader akşam maçı bizde izliyoruz ha gelirken biranı al derken hoca sınıfa girdi.ömer sanırım kımsenın haberi yok ama öglen açığa çıkar bu olay diyordu. Asli ön sıralarda oturuyordu ve bir kere bile dönüp ömer e bakmamış yada ödevle ilgili bir şey sormamıştı. Benim gibi bir sapıkla bir daha muhatap olmaz heralde diye düşünüdü ömer. Gün bittiğinde ömer eve giderken düşündüğü gibi bir şey olmamıştı. Sabah ki strest kendini rahatlamaya bırakmıştı.o gece cemillerde toplanıp maç seyredip biraz içip eğlenmişlerdi.belki de bu ömer in doya doya eğlendiği son gündü.
-Sabah kalktıgında yatakda en sonunda bir çizmede olsa yaladım dedi içinden mutlu olmuştu kendi kendine. Saat 12 deki dersine gitti bu sefer önlere oturmuştu dünkü korkaklığı kalmamıştı ama gene de tedirgindi. Ders arasında kordidor da arkadaslarıyla laflarken. Asli nin o tarafa doğru geldiğini gördü. Bakmayıp görmezden gelmeye çalıştı ama gözünün bir ucuyla da asli nin nereye gittiğine bakiyordu. Tahmini doğruydu yanlarina doğru geliyordu.Gene kıpkırmızı kesilmişti. O sırada birden ensesinde bir tokat yedi –
-dinlemiyormusun lan Saa söylüyorum dedi cemil. O sırada cemile çok kızdı ama aklı başka yerdeydi hemen aslı nın ne yaptıgına bakmak için döndüğünde asli nin 1 metre uzağında ona baktığını gördü. Asli 20 yasında ömer gibi mimarlık 3. sınıf öğrencisiydi. 1.72 boylarında oldukça uzun bir kızdı. Hatta topuklu giydiğinde ömer i geçiyordu. Mavi gözleri beyaz tenli cildi ve siyah saçlarıyla harika bir uyum gösteriyordu. aslında 1 ay öncesine kadar belki de aslı ömer diye birinin sınıfta olduğun dan cok da haberdar değildi. Çünkü 1 ay öncesine kadar hiç konuşmamışlardı. Ömer asli‘ya hayrandı sınıfta ama oda utangaçlıgından dolayı hiç konuşamamıştı. Ödev de hocaları onları aynı gruba verince 1 ay boyunca çoğu günleri beraber geçmişti. Ama genede çok samimi sıcak bir arkadaşlıkları olmamıştı bu bir ayda.Aslın nın hep erkek arkadaşari olmuştu ve ders çalışma dışında hiç bir şey yapmamışlardı. Asli yi karsısında görünce ömer bir şeyler deme ihtiyacı hissetti bi an ve
-nasilsin asli dedi.
asli
-Seninle konuşçakalrım var kantine gidelim dedi ve arkasını dönüp yüremeye başladı. Ömer 1-2 saniye durakaldıktan sonra. Hızlanarak asli nin yanına geldi ve kantine doğru yürümeye başaldılar.Asli cam kenarına giderek ordan bır masaya oturdu ömer de arkasından oturucaktıki
-bi çay getir bana dedi asli
-ömer sadece tamam diyebildi.
Çay almaya giderken tek düşündüğü asli nin onunla ne konusacağıydi.çayı çok seviyordu asli ve hep tek şeker atardı 1 ay boyunca bunları ögrenmişti ömer. Çayı alıp götürmeye başladıgında elinin titrediğini hissediyordu. Çayı aslnının önüne koyup oda masaya oturdu.çayından bir yudum aldıktan sonra asli
- daha önce göğüs bacak bel ayak sapıklıklarını bilirdim bu erkeklerin ama çizme sapığıda ilk kez seni görüyorum dedi. Ömer kıpkırmızı kesilmişti konuşmanın nereye gidiceğini bekliyor ve her dakika daha çok kızarıyordu.
-o gece uyuya kalsam kim bilir neler olucaktı. 1 ay boyunca her gece benimi düşündün pislik.
Ömer o anda söze girmek istedi.
-aslı bak aslında demeye kalmadan
-kes sesini senin açıklamanı dinlemek için çagırmadım seni buraya.
Sesi yükselmişti aslinin ömer susmak zordunda kaldı.
-senin gibi bir sapığı rezil etmeliyim aslinda ama düşündüm seni işlerim için kullanıcam.
Ömer nerdeyse ağliycakti .Şu an her söylenen şeye evet diyecek bir psikolojideydi.asli kıtaplarinin arasindan bir dosya çıkardı ve ömerin önüne attı. Ömerin gecen sene geçtiği proje dersiydi bu aslinin bu dersi 2. kez aldıgını biliyordu. Niçin bunu verdiğini düşünürken.asli
-proje ödevi gecen sene almıştın biliyorsun. Çizimleri 2 hafta sonra teslim edicem.sen bana 1 hafta içinde 20 çizimide yapıp gösterceksin. Beğenmediklerim olursa kalan 1 hafta da onları tekrar çiziceksin. Sorun yoksa ders başlamak üzere çıkalım.
Ömer ne diyceğini şaşırmıştı bu projeyi yapmak için 1 hafta uyku bile uyumamak gerekiyordu. Ömer kafasında bir sürü soru işareti varken ağzından sadece
-tamam kelimesi çıktı.bunun üzerine asli
-umarım bir aksilik çıkmaz. Yani senin iyiliğin için bilirisn bizim bölümde dedikodu hızlı yayılır dedi ve gitti. Ömer elindeki dosyaya bakakalmıştı.şimdi ben bunlari yapmak zorundamiyim dedi kendi kendine. Eeve gittiğinde ruh gibiydi eline bunlari vermiş ve gitmişti yıllarca hayal ettiği kölelik bu değildi. Projeyi açtığında umutsuz gözlerle bakti.nasıl yapıcaktı 1 haftada diye düşündü.
8. gün
sabah saat 6 da sokakta sadece bir ışık yanıyordu ömer in odasının ışığı. Son 2 gündür hiç uyumamıştı. 18. çizimi de bitirmişti. Yeni bir kağıt çıkardı 19. çizime başlıycaktı ki birden kapı ziliyle irkildi.karşısındaki saate baktığında saat 14.35 di.8 saattir uyuyakalmıştı.En son hatırlafığı şey 19. cu çizime başıyacağıydı.. Hemen başlamalıyım dedi son 2 çizime. Bu sırada kapı bir kez daha çaldı hemen üstüne bi gömlek alıp kapıya koştu. Kapıyı açtığında karşısında asli yi gördü.bu kadar erken geliceğini düşünmemişti asli nin hatta akşam telefon edip kendisini çağircağini düşünüyordu.asli hiçbir şey söylemeden içeri geçip kanepeye oturdu.
-çizimler hazır mı? dedi
-evet hemen getiriyim dedi ömer.
Çizimleri toparlayıp asli ya verdi asli bacak bacak üstüne atıp ben bunlara bakarken sende çay yap dedi.ömer hemen mutfağa geçip çay suyu koydu kapıdan aslı ya bakıyordu çizimleri 2 ye ayırmıştı bazılarını sağa bazılarını sola koyuyordu.ömer çayı hazırlayıp getirdiğnde aslı
-bu 8 çizimi alıyorum dedi diğer 10 tanesini tekrar çiziceksin dedi.
-ama hepsi cok güzel oldu neden diğer 10 tan.. derken ömer asli lafını kesti
-2 tane eksik olduğu için bu 10 taneyi tekrar çiziceksin dedi ve çayındanbir yudum aldi. Ömer sinirlenmişti
-2 tane bu gece elınde olur aslı çok uğraş.. derken gene asli ömer in lafını kesip
-sanırım tam olarak anlaşılmadı. Senin anladiğin dilden anlatayım. Sen artık benim köpeğimsin ve sana yap diyorum . yapmadığında da ceza veriyorum ki bir daha yap dediğimde yapmamış olma gibi bir şansın olmasın. Bilinen köpek eğitimi öyle değimi.ödül ve ceza dedi ardindan güldü.bu söyldikleri şeyler kendisin de çok hoşuna gitmişti.
ömer bu laflardan çok tahrik omuştu ama bu durum üstünde çok buyuk bir baski oluşturuyordu.asli diğer 10 çizimi çantasından çıkardığı çakmakla yakmaya başladı biraz tutuştukran sonra çizimleri taş zemine atti ve yanmalarini seyretti. ömer ağlamaklı gözlerle çizimlerin yanışını seyrediyorduki yanan kağtların üstne aslının çizmelerinin çıktığını gördü. asli artık külleşen kagitları ayagının altında ezerek söndürmüştü . Ömer in 1 hafta boyunca gecesini gündüzüne kattığı çizimler. Asli nin çizmelerinin altında kül olarak duruyordu şimdi.Neyse sana kolay gelsin diyip kapıyı vurduğu gibi çıktı asli. Ömer çıldırcak gibiydi bu aptal projeyle uğraşmaktan bıkmıştı. Kendisini kafese kapatılmış bir kuş gibi görüyordu. Yapmak istemiyordu ama yapmiycam da diyemiyordu.lanet olsun diyerek butun gece evde çizimlerle uğraştı.. Asli ise disco 18 in açılışına yeni erkek arkadaşıyla gitmiş ve sabaha kadar eğlenmişti. Ömer in varlığı veya ne yaptığı aklının ucundan bile geçmemişti o gece.

devamı gelicek tabikide

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıinferno kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNMICQ
Murat20ist
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 20 May, 2006 17:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok güzel devamında sanırım atraksiyon dolu olcacak eline sağlık çok teşekkür ederim

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıMurat20ist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
cyan
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 20 May, 2006 17:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çizme pek sevmesemde olayların işlenişi falan çok güzel yazmışsın yine, ikinci bölümde daha da iyi olacağından eminim

TEŞEKKÜRLER

Yengeç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cmt 20 May, 2006 17:50  Mesaj konusu:  Re: yeni hikayem Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İnf döktürmüşsün diyecem; dilim varmıyor Smile..

Yok yok eline sağlık; sağlam iş çıkarmışsın çizme fetişizminde bilirsin ben de iddialıyımdır..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
inferno
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 May, 2006 00:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dex sen yaşıyormusun ya hiç gozukmuyorsun yoksa fener sampiyonlugu kaptırınca blokladınmı beni Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıinferno kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNMICQ
shitlover
Tecrübeli
Tecrübeli

canada.gif
MesajTarih: Pzr 21 May, 2006 01:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hocam diger hikayeden caydın galiba, halbuki guzel gidiodu, bence digerini bitirip soora buna gecsen daha iyi olurdu, yinede tsk..

İkizler Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıshitlover kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
inferno
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 May, 2006 02:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yoo hayır caymadım ikiside devam edicek..

_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 May, 2006 12:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Süper olmuş aklına sağlık inferno.. Yalnz 3. bi hikayeye başlayıp onunda dewamını sonraya bırakırsan Heyecanı kaldıramayanlar , intihar olayları fln olabilir dikkat et derim ben Smile Beklemedeyiz.. Smile

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sayhan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 May, 2006 12:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İnferno eline sağlık bu hikayeyede bomba gibi girmişsin ama sende benim gibi maymun iştahlısın heralde ,ilk hikayeden sıkılıp buna gecmişsin Laughing

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışısayhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 May, 2006 13:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kurgu güzel.. Devamını merak ediyorum:)

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mehmetkalem1
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 22 May, 2006 16:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yazmış olduğun hikayeler çok ilgi çekici. Umarım devam edersin. Saygılar

Boğa Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışımehmetkalem1 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
carpetbagger
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 23 May, 2006 00:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eline sağlık çok güzel bir başlangıç devamını bekliyoruz saygılarımla...

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcarpetbagger kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
ubo22000
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 23 May, 2006 13:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tek kelime ile harika

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıubo22000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
darkman
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 May, 2006 00:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

inferno harika arkadasım ..devamını bekliyorum ..bak ömer isterse gidebilir benimde çizimim ıyıdır yani... Laughing

Kova Cinsiyet:Bay Köpek Gizlidarkman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
inferno
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 May, 2006 01:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

o zaman benim çizimler var bi hallediver be Very Happy

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |