Benim bu olayda üzüldüğüm iki kişi var ;
1) Şerefcan Engin (Biyolojik Babanın Çıkardığı Kimliğe Göre: Ahmet Yusuf Delican)
2) Tuncay Engin (Yani çocuğun resmi babası)
Adam o kadar uraştı o çocuk için ağladı 50 bin el kağıtı binlerce afiş yaptırdı site açtı neden o karısı olan sözde allahına inanıpta başını kapıyan "bayan" yüzünden... Biyolojik babası yani ahmet delican da haklı adam ne yapsın kadın biraz nasıl denir bilirsiniz hani o tür oyunalr yapıyor...
Olaya bak ;
Kadın adamla ayrılıyor boşanmıyorda sadce küsüyorlar o arada gidiyor başkasından hamile kalıyor o çocukla kocasının karşısına çıkıp bu çocuk senden diyor barışıyorlar sonra gidiyor gerçek babaya senden çocuğum var diyor dna testi yaptırıyor adamda haklı olarak çocuğu ver diyince hayır olmaz rezil olurum diyor...Adamda haklı olarak çocuğu bir yerde bırak ben alim kayboldu de 4-5 yıl sonra nufustan düşürürsünüz diyor. bende kimlik çıkartmış olurum olay biter diyor ama gerçek babasıda türkiyeyi birbirine kattı buldurdu çocuğunu yoksa kadının oyunu gerçek olcaktı kısacası Tuncay Engin gibi bizde aldatıldık dostlarım şaşırdığım şey bide çıkıp ağladı kadın yaw Burda haksız olan tek kişi o bayan ben o bayanın yerinde olsam ya o adamla barışmazdım gerçek babasına giderdim ki gerçek babasıda evliymiş o yüzden madem gibip sölemiştin resmi babasına ne diye birde gerçek babaya söylüyorsun be kadın kapa çeneni otur işte neyse boşverin allah içimizi biliyor onun günahlarını bize sebap olarak yazıcaktır
bekff sebebi belli değil mi işte para yüzünden bende bu topici ilk kez gördüm benim de bi yavrum var ben önceden böyle olaylara sadece üzülürdüm çocuğum olduktan sonra sadece üzülmek diil sinirleniyorum da ama gördünüz işte para delisi bi kadın tüm türkiyeyi kandırdı artık gerçekten başına böle bi olay gelen anne babalara (inşallah böle bi olay bi daha olmaz)insanlar daha temkinli yaklaşıcak daha da katılaşacak zaten katı olan yüreklerimiz sırf böyle şerefsiz varlığının sebebi belli olmayan neye hizmet ettiği belli olmayan allah die paraya secde edenler yüzünden onlar insanın içindeki allah korkusunu kendi emelleri doğrultusunda kullanmaya çalışan insanlar allah sonuçta herkese layığını verecektir olan o çocuğa olacak düşünsenize anne hapiste biyolojik baba hapiste çocuk sadece kendini bu zamana kadar büyüten ve baba olarak bildiği adamın insafına kalmış o adamda zaten ne olduğunun şokunda sonra vatana hayırlı evlat bekle peehhhh...
_________________ ÖLÜM HER AKLINA GELDİĞİNDE AH EDİP VAH EDİP İNLEME
BU HALİNLE TANRIYI İNCİTMİŞ OLACAKSIN
ECEL KAPINA GELDİĞİNDE EVİ TELAŞA VERME
O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN
Hangi Adamın ?
Ortada bence ...lası verilicek bir adam yok!
Biyolojik babası kendi oğlu hasret çekiyor senin oğlun başkasında olsa göremesen özlemezmisin ? ben olsam bende oğlumu alırdım.
Resmi babasıda kendi oğlu sandığı çocuğu harıl harıl aramış ve sonunda bulmuş ama böyle kötü bir olayla karşılaşmış !
Bence ortada ..lası (şimdi o lafı söylemek istemiyorum cezası diyim ben)
Bence ortada cezası verilcek bir kişi varsa o da o kadındır olayları tam takip edemememişsin sanki
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz