Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 May, 2006 11:53  Mesaj konusu:  Bizim Çocuklarımız Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben çocuk babası değilim ama bu benim çocuğum olabilirdi ve böyle birşey benim başıma gelseydi her yardım için yalvarırdım.

Dün Arena programını gördüm ve Deşifre programında benzer konu olacakmış. Çocuk kaçırma, ırzına geçme ve öldürme benim için caniliğin son noktası. Kendimi zor tuttum ve şu an bile yazıyı yazarken kendim çok zorlanıyorum.

Lütfen bu konuyu her tarafa yayın! Yardım edebilecek birisi varsa lütfen yardımcı olun!

Bu adamı gören yada bilen var mı?
Image

Konu üzerine ayrıntılı bilgi:
BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ "LÜTFEN YARDIM EDİN"
RADIKAL Haber 24/04/2006
NTVMSNBC Haber 30/04/2006Büyük Resim

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 May, 2006 11:57  Mesaj konusu:  Re: Bizim Çocuklarımız Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben ancak kısa zamanda bukadar bilgi edine bildim. Kaçırılanların sayısı çok ve kaçıranların bir kaç resimleri varmış. Lütfen bütün bilgierinizi buraya verin.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Warmaster
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 May, 2006 16:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Robot resmi ve gerekli bilgiyi tüm maillist'ime göndercem.
Rezilliğin acizliğin ve sapkınlığın son noktası........ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Yengeç Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıWarmaster kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 May, 2006 18:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kaçıranın Allah cezasını elbette verir.. Umarım tez elden verir!!! Ah gelmez ki buralara o şerefsiz..

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
whipped
Fetişist
Fetişist

nauru.gif
MesajTarih: Sal 09 May, 2006 19:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

umarım bir an önce çocuklar sağ salim kurtarılır ben sayfaları üye olduğum tüm gruplara yolladım

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıwhipped kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 May, 2006 23:18  Mesaj konusu:  Re: Bizim Çocuklarımız Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaslar ben dün tesadüf gördüm bir arkadas da tele de programi ve bu aksam bakamiyorum cünkü bende canak yok ve bundan dolayi türk televizyonum yok. Galiba Desifre programinda da bu aksam yayin yapilacak.
Dünkü programda 3 süpelinin resmi gösterildi. Ben sadece web den birtanesini buldum. Lütfen yardimci olun buraya resimleri ve ek bilgileri verin. Paylasalim ve bilgileri datalim.

Devlet buyursun yapsin yetmiyor iste. Lütfen, 10 dakikanizi bu is icin ayirin.

Lütfen.

darkman
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 May, 2006 23:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaslar duyarlılık için cok tesekkür ederim.bende sahsıma düsen görevi yapacagım..unutmayalım bu bizimde cocugumuz olabılırdi......Crying or Very sad bu adamı yakalayınca keske bana verseler. Evil or Very Mad

Kova Cinsiyet:Bay Köpek Gizlidarkman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 10 May, 2006 00:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yukarıdaki Çocuğu Görenlerin bildirmeleri için telefon numaraları:0505 432 26 64-0538 330 5786-0555 425 07 24
Ve üzelerek Söylüyorumki Kaçırılan Çocuklardan İkisi Boğularak öldürülmüş bulundular
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=flash2&id=A00E5106&date=04Mayis2006&ref=haberHome

allah bunların belalarını versin...o..çocukları

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
tvtman
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 10 May, 2006 01:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ALLAH sahidim anam babam bacim olmasa piskopat olur boyle kansiz serefsizlerin pesine duserdim Mad

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıtvtman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
krm001
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 10 May, 2006 12:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aslında televizyonlarda abuk sabuk alt yazılar yerine ana haber ve dizilerde alt yazıda sürekli olarak o sapığın resmi ve bilgileri yayınlansa eminim çabucak bulunur. Aslında o sapığı hemen linç etmemek lazım. Önce Taksim meydanında aletini kesmek, sonra her gün meydanda tinercilere düzdürmek lazım..

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıkrm001 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
musty1453
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 10 May, 2006 13:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iki kurus para icin kucucuk cocuklarin hayatlarini alanlara lanet olsun..o sabilerin gencecik organlarinla cocuklarina hayat verecek zengin serefsizlerin de bu gibi olaylari tesvik ettigi icin Allah belalarini versin

İkizler Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışımusty1453 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Per 11 May, 2006 23:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

suan duygularim cok karisik aci ve utanc icindeyim onun icin birtek diyorumki...yüce allah o kücücük yavrulari rahmet eglesin... cennetinin bahcesinde ana kucagi gibi en güzel ve en yumusak yerlerini versin... ana kokusu kadar güzel mis kokulu ciceklerini estirsin...

yavrularini kaybetmis annelerine ve babalarina güc ve sabir versin...

ve yüce allah bu konuyu acana ve hemen cevap verip destek olana yuvasini ve ailesini böyle korkunc acilardan korusun ama benim gibi günlerdir gördügü halde duyarsiz olup 3 gün sonra yazana ve hic yazmayanada ahlak ve insanlik duygusunu versin...

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
queen_silhouette
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 May, 2006 12:14  Mesaj konusu:  Re: Bizim Çocuklarımız Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim forumda yazdığımın aynısı buraya ekliyorum;

Parox'cum bir Türk toplumu kansız, cahil, bencil, duyarsız bir toplum olmayı başardı.... Bu tür insani hareketlerde destek beklemek "aman bana dokumayan yılan bin yaşasın" mantelitesinde olan insan sürüsünden beklenemeyecek tutumlardır....

Seni bir kez daha tebrik ediyorum vatandan uzakta bile ananelerimizden gelenleri yaşatıyorsun.

*********************************************************************************
Bireysellikten uzak, değerlerimize sahip çıkan, insani duyguları yeniden kazanan genç bir neslin oluşturduğu dünyada yaşlanmak istiyorum... Her toplumda bu tür canilikler var ama Biz Türk'üz doğu ile batının güzel bir senteziyiz. Lütfen iki tarafında iyi yönlerini kendimize adapte ederek yaşayalım. Lütfen daha duyarlı olalım.

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Gizliqueen_silhouette kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etICQ
superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 13 May, 2006 12:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gerçekten ana babalar için çok zor bir durum Sad

Aslan  Bufalo Gizlisuperstars kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
opelcalibra
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 19 Haz, 2006 17:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

musty1453 demiş ki:
iki kurus para icin kucucuk cocuklarin hayatlarini alanlara lanet olsun..o sabilerin gencecik organlarinla cocuklarina hayat verecek zengin serefsizlerin de bu gibi olaylari tesvik ettigi icin Allah belalarini versin

yazılacak bisey bırakmamıssın Wink

İkizler  Sıçan Çevrimdışıopelcalibra kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderICQ
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |