| Yazar |
Mesaj |
Parox
Site Admin

|
|
Ben çocuk babası değilim ama bu benim çocuğum olabilirdi ve böyle birşey benim başıma gelseydi her yardım için yalvarırdım.
Dün Arena programını gördüm ve Deşifre programında benzer konu olacakmış. Çocuk kaçırma, ırzına geçme ve öldürme benim için caniliğin son noktası. Kendimi zor tuttum ve şu an bile yazıyı yazarken kendim çok zorlanıyorum.
Lütfen bu konuyu her tarafa yayın! Yardım edebilecek birisi varsa lütfen yardımcı olun!
Bu adamı gören yada bilen var mı?
Konu üzerine ayrıntılı bilgi:
BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ "LÜTFEN YARDIM EDİN"
RADIKAL Haber 24/04/2006
NTVMSNBC Haber 30/04/2006Büyük Resim
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Parox
Site Admin

|
|
| Ben ancak kısa zamanda bukadar bilgi edine bildim. Kaçırılanların sayısı çok ve kaçıranların bir kaç resimleri varmış. Lütfen bütün bilgierinizi buraya verin.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Warmaster
Usta Yazar

|
|
Robot resmi ve gerekli bilgiyi tüm maillist'ime göndercem.
Rezilliğin acizliğin ve sapkınlığın son noktası........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Kaçıranın Allah cezasını elbette verir.. Umarım tez elden verir!!! Ah gelmez ki buralara o şerefsiz..
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
whipped
Fetişist

|
|
| umarım bir an önce çocuklar sağ salim kurtarılır ben sayfaları üye olduğum tüm gruplara yolladım
|
|
|
|
_________________ teşekkürler
|
|
 |
     |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Arkadaslar ben dün tesadüf gördüm bir arkadas da tele de programi ve bu aksam bakamiyorum cünkü bende canak yok ve bundan dolayi türk televizyonum yok. Galiba Desifre programinda da bu aksam yayin yapilacak.
Dünkü programda 3 süpelinin resmi gösterildi. Ben sadece web den birtanesini buldum. Lütfen yardimci olun buraya resimleri ve ek bilgileri verin. Paylasalim ve bilgileri datalim.
Devlet buyursun yapsin yetmiyor iste. Lütfen, 10 dakikanizi bu is icin ayirin.
Lütfen.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
darkman
Fetişist

|
|
arkadaslar duyarlılık için cok tesekkür ederim.bende sahsıma düsen görevi yapacagım..unutmayalım bu bizimde cocugumuz olabılırdi...... bu adamı yakalayınca keske bana verseler.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
tvtman

Tecrübeli

|
|
ALLAH sahidim anam babam bacim olmasa piskopat olur boyle kansiz serefsizlerin pesine duserdim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
krm001
Tecrübeli

|
|
| Aslında televizyonlarda abuk sabuk alt yazılar yerine ana haber ve dizilerde alt yazıda sürekli olarak o sapığın resmi ve bilgileri yayınlansa eminim çabucak bulunur. Aslında o sapığı hemen linç etmemek lazım. Önce Taksim meydanında aletini kesmek, sonra her gün meydanda tinercilere düzdürmek lazım..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
musty1453

Tecrübeli

|
|
| iki kurus para icin kucucuk cocuklarin hayatlarini alanlara lanet olsun..o sabilerin gencecik organlarinla cocuklarina hayat verecek zengin serefsizlerin de bu gibi olaylari tesvik ettigi icin Allah belalarini versin
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
suan duygularim cok karisik aci ve utanc icindeyim onun icin birtek diyorumki...yüce allah o kücücük yavrulari rahmet eglesin... cennetinin bahcesinde ana kucagi gibi en güzel ve en yumusak yerlerini versin... ana kokusu kadar güzel mis kokulu ciceklerini estirsin...
yavrularini kaybetmis annelerine ve babalarina güc ve sabir versin...
ve yüce allah bu konuyu acana ve hemen cevap verip destek olana yuvasini ve ailesini böyle korkunc acilardan korusun ama benim gibi günlerdir gördügü halde duyarsiz olup 3 gün sonra yazana ve hic yazmayanada ahlak ve insanlik duygusunu versin...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
queen_silhouette
Fetişist

|
|
Benim forumda yazdığımın aynısı buraya ekliyorum;
Parox'cum bir Türk toplumu kansız, cahil, bencil, duyarsız bir toplum olmayı başardı.... Bu tür insani hareketlerde destek beklemek "aman bana dokumayan yılan bin yaşasın" mantelitesinde olan insan sürüsünden beklenemeyecek tutumlardır....
Seni bir kez daha tebrik ediyorum vatandan uzakta bile ananelerimizden gelenleri yaşatıyorsun.
*********************************************************************************
Bireysellikten uzak, değerlerimize sahip çıkan, insani duyguları yeniden kazanan genç bir neslin oluşturduğu dünyada yaşlanmak istiyorum... Her toplumda bu tür canilikler var ama Biz Türk'üz doğu ile batının güzel bir senteziyiz. Lütfen iki tarafında iyi yönlerini kendimize adapte ederek yaşayalım. Lütfen daha duyarlı olalım.
|
|
|
|
_________________ www.QueenSilhouette.net
|
|
 |
      |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
Gerçekten ana babalar için çok zor bir durum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
opelcalibra
Acemi

|
|
| musty1453 demiş ki: | | iki kurus para icin kucucuk cocuklarin hayatlarini alanlara lanet olsun..o sabilerin gencecik organlarinla cocuklarina hayat verecek zengin serefsizlerin de bu gibi olaylari tesvik ettigi icin Allah belalarini versin |
yazılacak bisey bırakmamıssın
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|