Oncelikle merhaba , steyi kendim kesfettim ama iyi oldu:) baktim insanlar aniları paylaşıyor bende 2-3 yaziyim yaşadiğim seyleri..
Olayın basına doneyim hersey teyzemın kızıyla yanı kuzenımle basladı 12-13 yasında ne zaman yere yatıp tv ızlesem hep ustume basar gecerdi bende bisi demezdim... sona o kuzenle 15-16 yasına kadar ılerı duzeyde ezılme olayları yasadım ızmırde yasıyorum ankaraya teyzemlere gıttıgımde c. le hep odada oturuyoruz ve yere yatmamı beklerdi o sekilde cook ezdi beni ama su an muhabbeti dahi gecmio nie bilmiourum belkide benden cekinio belki icinde hala vardır neyse trample hastalıgı burdan bu kız sayesınde beyınde yer edındi lanet olsun:)
Ve hoslandıgım olay niyeyse sadece normal bir trample , fetisistlikte daha bir ton olay var ama hic biri ilgimi cekmıo nıye bılmıorum ole kırbac veya sıvrı topuklar derı elbıseler dayak yeme azarlanma falan nefret edıorum:) ondan sona ılk cıddı kız arkadasımla yasadıklarım oldu..
Ilerı duzeyde sevgılıydık 1 seneye yakın hıc bellı etmedım ve kız arkadasımda death muzık takılan bırıydı yanı hep sıyah ojeler sıyah rujlar falan ve beyaz tenlı olması benı cıldırtıodu:) her zaman onlarda takılırdım yanı evde annesıyle falan cok samımıydık evlencez dıoduk yanı ama olmadı neyse, bi gun ıcıp sabahladık arkadaslarla ertesı gun onun evındeydık ve sozum vardı erken gelmem ıcın neyse sozumu tuttum erken gıttım halıda oturuyoruz cok pis uykum vardı ve sen takıl ben braz kestıreyım dedım sırt ustu yere uzandım bana EER YATARSAN SENI CIGNERIM DEDI bende yapamassın dedım klasık gaza getırdım ODA GORURUZ DEDI yattım kalkdı karnımdan sanırım 30 40 kere gectı basıp o tarafa sona dıer tarafa ama nası yavas gecıo ben uyumayım acı cekıyıım dıe sormayın ayaklarıda cıplak tam ıstedıgım gıbı hıc ole ayakkabıyla falan sevmem zaten:) neyse ayak izim cıkasıya kadar ezıcem senı dedı sona 10 15 dakka ole gectı hala uyumaya calısıodum sona bıktı oda yanıma yattı ozur dıledı acıdımı ayaklarına yattı , bende hyr hosuma gıttı masaj gıbı oldu dedım guldu kuscaksın sandım dedı olay orda kapandı sona 2004 yılbası gene onlardayım bu fılelı corapları falan cekmıs odada sampanya falan yapıcaz:) ıctık kafa 1mılyon oldu 2mızınde yattım gene yere senı ezmıstım burda dedı gene ezıymı dedı bende olur dedım gene basladı ustumden gecmelere ustunde durcam dedı dur dedım ole durdu bana bakıoo hosuna gıttı galıba falan demıstı bende eet bu olay hosuma gıdıo ama sanırım sen hosuma gıtmesını sagladın demıstım ordan baglamıstım olayı nası hosuna gıdıo bana bı acıkla dedı bende senı bole sexy uzerımde gormek cıplak ayaklarının karnıma deymesı agırlıgını vermen benı mayıstırıo dedım ılgınc dedı devam ettı ezmeye paspasım dıcem sana artık dedı bende olur demıstım artık onunda hosuna gıdıodu ve telefonda gec kaldıgımda bana paspass eve gec gelırsen ezerım senı kusasıya kadar dıodu bazen bılerek gec gıdıodum:))))) eziyoduu falann ole bıttı sona ılıskımız ama neden bu deıldı zaten bunuda o baslatmıstı nitekim sanslıydım yani...
ılıskımız 3 seneydı 1 bucuk sene bolee ezdı gectı benı bazen zevkıne yaptı bazen bana sınır oldugunda yapmıstı...
dier trample hıkayesı bu 2006nın yılbasında oldu buda dıer kız arkadasımdı bitti. )
Buda sole basladı
Yılbasında bı arkadasın evındeydık arkadaslar yılbası ıcın dsarı cıktılar kız arkadasımla kaldık neyse bu kız ama deısık bırıydı bana dıodu sırtında tırnak ızlerı yapcam benı unutmucaksın hep uzerınde tasıcaksın falan hıc sevmem ole seyler:)o gecede ortam musaıt bana ustunu cıkar dedı cıkarttım falan arkanı don dedı tırnaklarını hafıf batırdı yapma dedım madem acı cektırcen baska bısı yap dedım ne yapayım dedı ustume cık dedım cıddımısın dedı eet olur dedım tırnakdan ıyıdır dedım ama bısı olursa karısmam dedı bende olmaz duzgun yerlere basarsan dedım oda ben bılmem dedı sırıttı neyse dondum cıkcaksan karnıma cık dedım ama altını cıkar dedım daha seksı olur hesabı buda cıkardı falan muthıs bacaklar[BACAKLARADA FELAKET ILGI DUYARIM YANI EER GZUELLERSE MESELA BIRTNEY SPEARS OLDURUR BENI:) ] bu basladı benı ezmeye cok yumusak falan dedı sertmı olsun dedım hyr bole daha zevklı dedı bende ıyı ozaman dedım bole senı sabaha kadar ezerım dedı bende olurum dedım benı ılgılendırmez sen ıstedın dedı ben ıyı dedım , bu benı ezıo bana ayaklarıma bak ıcıne gırıo dedı bakmıcam dedım bak caksın dedı bakıodum falan sona seyıne basıcam dedı acır dedım banane dedı bastı ole durdu 2-3 dakka acımaya baslamıstı yeter dedım tekrar karnıma cıktı kaburgama hıc basmıodu dırek boslugumu ezıodu ve cok hosuna gıdıodu guluyodu falan sona ındı yeter acıdım sana dedı ındı yattı yanıma ezdıgı yere baktı ayak ızım cıkmıs dedı ıyı dedım o kalsın oda arada bole yapcam dedı bende uyar dedım
neyse ondanda ayrıldım bı olay yuzunden:) sımdı bı kız arkadasım olucak ama bu konuları yansıtmıccam cunkı yansıtılcak bı kız deıl cıddı dusunecegım bı kız ama olurda kendı bısıler yaparsa buraya yazarım )))))
ıste bole bısı paylasıyım dedım paylastım...Arsıv olarak 15 20 gb emula sayesınde arsıv yaptım ama hepsı yasadıgım fantazı yanı cıplak normal kızlar ve normal bı trample bunları bulmak ıcın kıcım patladı cok fetısh seyı ındırdım ya crush ya kırbac yada sıvrı topuklar eleye eleye 20 gb cıkardım cok kral oldu fanetinin forumlarını gezdım ama bulamadım ıstedıgım tarz bısı hala arıyorum yanı yakında bıtane uploadlarım umarım onun ayarında benlede sız paylasırsınız
Birde bir kıyak yapıcam dangling sevenler vardır umarım onlara bi ste veriyim belki seversiniz benim pek hosuma gitmedi , kızlar guzel olmadıkca dangling ılgımı cekmıo
amatör resimler gibi,hikayeler de gerçek olunca bi ayrı güzel oluyo...diye düşünüyorum ben..her ne kadar kurgu açısından filan eksik olsalarda bi çoğu....saolasın...
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz