|
|
 |
|
 |
|
 |
| |
| Poll :: Kaç verdiniz? |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
25% |
[ 2 ] |
| 3 |
|
25% |
[ 2 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 1 |
|
50% |
[ 4 ] |
|
| Toplam Oylar : 8 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
whipped
Fetişist

|
|
Küçük, karanlik ve dumanli bir odada iki insan; bir kadin ve bir erkek. Dudaklar, cigerler, kafalarin içi ve disi duman kokuyor. Bir kösede vanilya kokusu sacan ufak bir isik, diger kösede bir kadin eli. Sigarasindan bir nefes çekince kanepede oturan kadin, omuzlarindan kollarina dökülen saçlari; ve saçlarinin bittigi yerde baslayan adam ve silüeti seçiliyor. Kanepenin önünde, kadinin dizlerinin dibine oturmus.
Kisa bir süre sonra zamaninin doldugunu anladigindan olsa gerek, sigaranin alevi alçaliyor, alçaliyor ve sonunda gözden kayboluyor. Ardindan çorap ve bacaklarin bilesiminden olusan kadifemsi dokunun kanepeye sürtünüsü duyuluyor, iki insanda yerlerini aliyorlar. Birlikte olmanin verdigi güvenden mi günahlarinin verdigi zevkten mi bilinmez, beraber olmaktan memnunlar. Kadin kanepede, adam yerde kadinin ayagi; adamin avcunda öylece duruyorlar.
|
|
|
|
_________________ teşekkürler
|
|
 |
     |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| Yazını içtenlikle okuduğumu anlaman için şöle bi soru ve yorumla cevap veriyim sana... Günahın olduğu yerde güven olur mu? Anlatım dilin gerçekten çok güzel... Eline sağlık...
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| deişik bişey...eline sağlık.....devamıda varsa bekleriz yani.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
whipped
Fetişist

|
|
teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim. devam olarak düşünmedim bunu yazarken ama sanırım ucu açık yazarsam mutlaka burda olur
_CrossedLegs_ sanırım sorunun bi sürü cevabı var çünkü günaha ve güvene bakışını bağlı. bana sorarsan evet olur çünkü iki insan ahlaki değerleri bırakıp kendilerine ait bir dünya yaratırsa ki ben öyle düşünerek yazdım. bu yaptıkları günah ama ikisi sadece birbirleri için var aslında güvenden de öte iki bedende tek ruh gibi
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| Açıklama için saol whip... Gayet mantıklı ve tatmin ediciydi... Devamını getir ama mutlaka... Bu haliyle daha çok imzaya eklemelik olmuş...
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
whipped
Fetişist

|
|
saol _CrossedLegs_ ve tabi diğer tüm okuyan ve/veya eleştiren arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
whipped
Fetişist

|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|
|
|