Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Misafir

MesajTarih: Per 16 Şub, 2006 05:43  Mesaj konusu:  Re: Gerçek crush ve trample........ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yaa arkadaslar parmagim kirilmasin sonra? bir defasinda okulun kutuphesinde kilolu ve uzun boylu bir kizin karsisina oturmustum, arada bilgisayarlar oldugu icin birbirimizi goremiyoruz haliyle. ben de kimse gormeden masaninaltina egildim. kiz uzun oldugu icin ayaklari taa benim tarafa gelmis. ayaginda kalin topuklu siyah deri cizmelre vardi. ayaklarini oynatiyordu derken ben de egildim ve isarte parmagimi onun tabaninin altina koydum. o ayagini oyle bir uzatmisti ki hani sandalyenin ucuna oturursun ve bacaklarini iyice gererek ileriye dogru uzatirsin ya aynen o sekil , ve iki ayagini da ust uste atmisti. ben de parmagimi onun ayaginin etrafinda bekletiyorken o iki ayagini da havaya kaldirinca ben hemen firsattan istifade isaret parmagimi hemen altina soktum, o da tekrar ayaklarini koydu yere yani parmagimin ustune. kiz hicbirsey cakmadi. yaklasik 5-6 saniye sonra parmagim acimaya basladi, sanki kesiyordu. 15 -20 saniye sonra aci dayanilmayacak kadar olunca mecburen cektim elimi, o da ayaklarini dengesini kaybedince cekti ayaklarini ama anlamadi durumu tabi. yani o kadarcik bile aci verirken bir de elimi tum agirligini vermis bir bayanin topugunun altina koymak..korkuyorum kirilir felan diye.

bu arada tozer, anilarin muthis gercekten. ozellikle crush ile ilgili olanlar daha da bi guzel. ayaklarimi ezdirmekten zevk almiyorum ama elimi ezdirmek fena degil Smile trampleyi ise bir defa kiz arkadasimla sevisirken denemistik. sirtima masaj yapiyordu, sonra kendisi dedi boyle de masaj yapilabiliyor diye, ben de hadi dene bakalim dedim. 10 sn kadar gezindikten sonra ( yalin ayak) indi, nasildi dedi ? fena degildi dedim ama topuklarinin geldigi yer bile acimisti. bir de bunu sivri topuklarla yapanlar var ey allaaam yaa Smile GekkieD sen de amma curukmussun demeyin, body yapiyos ama niyeyse... Laughing

GekkieD
Moderator
Moderator

netherlands.gif
MesajTarih: Cum 17 Şub, 2006 00:54  Mesaj konusu:  Re: Gerçek crush ve trample........ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yaa arkadaslar parmagim kirilmasin sonra? bir defasinda okulun kutuphesinde kilolu ve uzun boylu bir kizin karsisina oturmustum, arada bilgisayarlar oldugu icin birbirimizi goremiyoruz haliyle. ben de kimse gormeden masaninaltina egildim. kiz uzun oldugu icin ayaklari taa benim tarafa gelmis. ayaginda kalin topuklu siyah deri cizmelre vardi. ayaklarini oynatiyordu derken ben de egildim ve isarte parmagimi onun tabaninin altina koydum. o ayagini oyle bir uzatmisti ki hani sandalyenin ucuna oturursun ve bacaklarini iyice gererek ileriye dogru uzatirsin ya aynen o sekil , ve iki ayagini da ust uste atmisti. ben de parmagimi onun ayaginin etrafinda bekletiyorken o iki ayagini da havaya kaldirinca ben hemen firsattan istifade isaret parmagimi hemen altina soktum, o da tekrar ayaklarini koydu yere yani parmagimin ustune. kiz hicbirsey cakmadi. yaklasik 5-6 saniye sonra parmagim acimaya basladi, sanki kesiyordu. 15 -20 saniye sonra aci dayanilmayacak kadar olunca mecburen cektim elimi, o da ayaklarini dengesini kaybedince cekti ayaklarini ama anlamadi durumu tabi. yani o kadarcik bile aci verirken bir de elimi tum agirligini vermis bir bayanin topugunun altina koymak..korkuyorum kirilir felan diye.

bu arada tozer, anilarin muthis gercekten. ozellikle crush ile ilgili olanlar daha da bi guzel. ayaklarimi ezdirmekten zevk almiyorum ama elimi ezdirmek fena degil Smile trampleyi ise bir defa kiz arkadasimla sevisirken denemistik. sirtima masaj yapiyordu, sonra kendisi dedi boyle de masaj yapilabiliyor diye, ben de hadi dene bakalim dedim. 10 sn kadar gezindikten sonra ( yalin ayak) indi, nasildi dedi ? fena degildi dedim ama topuklarinin geldigi yer bile acimisti. bir de bunu sivri topuklarla yapanlar var ey allaaam yaa Smile GekkieD sen de amma curukmussun demeyin, body yapiyos ama niyeyse... Laughing

Koç Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıGekkieD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tozer
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cum 17 Şub, 2006 03:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gekkie hocam merhaba öncelikle gerçekten zevkdaşımsın ben de bir çok fetiş tütü arasından trample ve crush en sevdiğim ama her kesin fetişine saygım var. Dediğin doğru aslında bazen kadınlar insanın vücudunun er hangi bir yerine çok ters basabiliyorlar o da acı verebiliyor ama acı ve zevk ikisi birlikte güzel bende karınca kararınca bir çok anımı paylaşıyorum anlattığın olayda cesaret ön plana çıkmış ve güzel bir ezilme olmuş helal acının fazlalığı birazda et ile kemik arasındaki mesafe az olduğundan kemiğe binen basınç fazlalığından kaynaklanıyor aslında burada sihirli anahtar bence basınç = kadın = topuklu ayakkabı denklemi amma yazdım yaa Smile her neyse ben yazılarıma yine devam edeceğim hatta her pano ve konu başlığında ama öncelikle zaman darlığından kronolojik olarak anılarımı bitirmek istiyorum trample deneyimlerimiz bölümünde ne de olsa ilk göz ağrısı

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Gizlitozer kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Kaan71
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 17 Şub, 2006 17:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Paralı

En son Kaan71 tarafından Cmt 01 Arl, 2007 00:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Aslan Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıKaan71 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 18 Şub, 2006 05:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bunlari yasamak cidden cok hos Smile

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
Kaan71
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 18 Şub, 2006 23:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler ayaksewer_007 Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıKaan71 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GekkieD
Moderator
Moderator

netherlands.gif
MesajTarih: Pzr 19 Şub, 2006 04:12  Mesaj konusu:  Re: Gerçek crush ve trample........ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

et ile kemik arasindaki mesafe olayina katiliyorum, o kutuphanedeki kiz isaret parmagimin ilk bogumuna basmisti. hani tirnaktan sonraki ilk bukulen yer var ya tam orasina basmisti. o anda uyusmustu ve o uyusma 2 gun gecmedi. crush olayi da oldukca ilgimi ceken birsey. sirf bu yuzden sumuklu bocuk yakalayip o hani benim candid gonderdigim resimlerden bildiginiz merdivenler var ya , iste o sumuklu bocuklerden oraya koydum ve candid crush cektim. hele bir tanesi vardi ki..kilolu ben kiz salina salina iniyordu merdivenden ve benim koydugum sumuklu bocuk de tam onun indigi hizada idi. derken kiz topuguyla cattt diye basti ustune ve hic bakmadi bile indi gitti. o ani resimlemeyi basardim. makinemin clip cekme ozelligi de var fakat mesafe biraz uzak olunca clip biseye benzemez diye fotograf cektim. sirasi geldiginde candidlere gonderecegim.
kaan, oyle bir tecrube yasamis olman da guzel bence ( biraz pahaliya patlamis olsa da Smile ) benim de sahsi gorusum o ki eger bir bayan farkinda olmadan crush yapiyorsa daha heyecan verici ve zevkli oluyor. ben de burada bir ara oyle bir olaya girmek istemistim ve internetten genelev turu yerlere bakmistim. fiyatlar genelde 1 saatlik seans icin 100 euro civari. bir tane yer bulmustum 50 euro deniyordu 1 saat SM icin, ve kendin secebiliyorsun neler istedigini. icinde trample de vardi. kolelik ve sm bana gore olmasa da icerisinden isime yarayanlarini isaretleyip onlari yasamayi dusunmustum. sonra baktim hatunlara..2 tane vardi ve ikisi de cirkin idi. cekici gelmeyinde zevki olmaz diyerek vazgecmistim. sonra baska bir yer bulmustum. kadin acaip guzeldi ve 1.80 boyunda idi. hemen mail gonderdim. kocasi cevap yazmis Smile esimle bunlari bunlari yapabilirsin diye, fiyati da 1 saat 125 euro idi. eee turkuz ya dedim ki birader ogrenci indirimi yok mu? fiyatlarimiz sabit olup pazarlik yapmiyoruz yanitini aldim. ucuz olsaydi denemis olmak ve merakimi gidermek icin denerdim ama dedigim gibi gizli olunca daha zevkli oluyo, adrenalin yukseklerde seyrediyo

Koç Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıGekkieD kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FetishistX
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 19 Şub, 2006 11:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

GekkieD dostum, crush resmini sabırsızlıkla bekliyorum. Çok merak ettim, lütfen bir an önce gönder.
Teşekkürler

Kova Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıFetishistX kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Kaan71
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 21 Şub, 2006 21:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar çok fazla ilgili yok herhalde bu hikaye kısmına ...
Benimde hatıra defterim gibi olmaması için çok uzatmayı düşünmüyorum,,yazıcak çok olay var ama bakıp okuma; sayfada kalma zamanlaması çok düşük..... Exclamation

onun için son bi hikaye ile noktalayalım......Yaşanmış olaylar içinde Penis Trample , Finger crush , object crush var .....Hangisi üzerinde durulursa (daha çok istek olursa) onu yazcam...

FetishistX
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 22 Şub, 2006 00:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kaan, penis trample ve object crush hikayelerini paylaşır mısın? Şimdiden teşekkürler

Kova Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıFetishistX kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GekkieD
Moderator
Moderator

netherlands.gif
MesajTarih: Çar 22 Şub, 2006 03:04  Mesaj konusu:  Re: Gerçek crush ve trample........ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

penis trample benim hic ilgimi cekmezken finger trampleyi severim, varsa paylasacak anilarin zevkle okuyacagimi bilmeni isterim

tozer
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 22 Şub, 2006 05:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

YAZMAYI BIRAKMA KAAN HOCAM BİZ ZEVKLE OKURUZ VE ZAMANLA DA OKUNUR BOLCA AYRICA HEPSİNİ YAZ HEPSİNİN DE MERAKLISI VAR İNSANLAR OKUYOR AMA GÖRÜŞ BELİRTEN AZ

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Gizlitozer kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
crushfanatic
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 22 Şub, 2006 13:39  Mesaj konusu:  Re: Gerçek crush ve trample........ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

TOZER DOSTUMA KATILIYORUM. CEVAP YAZMAMA PROBLEMİMİZ VAR ÇOĞUMUZUN. ZAMANDAN VEYA ÜŞENGEÇLİKTEN FALAN OLSA GEREK. BENİM DELİ OLDUĞUM ŞEYDİR CRUSH. BU NEDENLE KENDİ ADIMA HİKAYELERİNİZİ ZEVKLE OKUYORUM. LÜTFEN DEVAM EDİN...BİRİLERİ BİŞİ YAZMIYOR DİYE BIRAKMAYIN.TEŞEKKÜRLER...

İkizler Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıcrushfanatic kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 02 Mar, 2006 00:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende dolu trample anısı var ama sivri burun , sivri ve ince topuk siyah deri bir ayakkabıyla hiç anım olmadı gidcem bir şehire orda 3-5 ay yaşıycam orda arkadaş çevresi yapcam kızlar arasından en dominant olanını seçip açılcam tüm egolarımı tatmin edip izmire döncem de iş işte neyse ben bunu geliştirip iyi bir hale getiririm kendi işyeriniz varsa bu planı uygulayın bişraz saçma ama neyse Very Happy Very Happy Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
tozer
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cum 03 Mar, 2006 03:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bekff kardeş yarın kısmetse kırmızı rugan sivri burunlu ve aşırı sivri topuklu bir ayakkabı ile ezilme pardon delinme fırsatı yakalayacağım Yer arkadaşımın bürosu ayakkabı zaten onda masasaının yanındaki çekmecede iş ki yarın bürosu boş olsun

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |