|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
Ddmale, yazin beni cok mahcup eddi... nedenini nasil acikliyacagimimida bilmiyorum.. burada onca güzel seyler ayaklarim ve gözlerim icin söyleniyor, her kadinin gibi benim de ruhum oksaniyor, fakat yinede burlari görsel görüp görsel algiliyorum ve mahcup olmuyorum.. cünki görsellik sunuyorum, ve sirf buna dayanarak yorum aliyorum....
ama senin yazin görselligi asdi, sunmadigimin bir seye, kisiligime yorum aliyorum...hadi bu bdsmturk.com da olmus olsa birnevi derdim cünki orada kendimden duygularimdan bahsediyor ve cok acik veriyorum ama burada olmasi beni cok etkiledi, cünki daha bundan sanirim bir hafta önce orada yine hislerimi dökdügüm bir aksam güzellik ve disgörünüm hakkinda isyan ediyordum...
ve böyle bir yazi, buna ne tesekkür edebiliyorum ne de baska bir sey diyebiliyorum, dedigim gibi birtek mahcup oldum...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
Hayirdir Tom Ford, yazinda hem iltifat hem sorgulama seziyorum... yanlis anlama hosuma giddi, cünki sorgulanmamasi tuhafima giderdi... sanirim Ddmale gibi beni anlayan veya cözen daha o kadar kisi yok, cözemiyenler arasindanda sen acik yürekli cikdin...
banada senin gibi biraz inanilmaz gelirdi ve bende senin dedigin gibi böyle öze can kurban derdim... ama var olan birsey vardir, ve ben birtek var oldugunu yazdim, hangisinin daha üstün bastigini yada daha*** yasadigimi degil...ve suna inan o kadar da kolay degil bunlari tasimak, cünki bu öze bir de kendi kisiligim ve varligim geliyor... insan kendisinin yaninda bir de fetisitlik duygusunu tasirken zorlaniyorda...
dengeyi tutmak önemli, benim zevklerim asla benim kisiligimi, degeryargilarimi ve yasantimin üstüne gelmememeli... sonucda ben 24/7 ne köleyim, ne Mistress ne de fetisit, olamamda zaten... yukaridada dedigim gibi ortami ve yerinde yasiyorum bu duygulari...
gelelim burasi sirket olmus olsaydi, yöneticilik hamlesi iyi olurdu diyorsun... peki varsayimla devam edelim, burasi sirket olmus olsaydi hangi hamleyi yaparsan yap kazancin ne olurdu..?...
ama senin dedigin gibi ,neyse...
tebrik icin tesekkür ediyorum, ve umarim burada bulundugum müddetce senin dedigin gibi güzel seylere renk katmis olurum..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| sallenaz demiş ki: | Ddmale, yazin beni cok mahcup eddi... nedenini nasil acikliyacagimimida bilmiyorum.. burada onca güzel seyler ayaklarim ve gözlerim icin söyleniyor, her kadinin gibi benim de ruhum oksaniyor, fakat yinede burlari görsel görüp görsel algiliyorum ve mahcup olmuyorum.. cünki görsellik sunuyorum, ve sirf buna dayanarak yorum aliyorum....
ama senin yazin görselligi asdi, sunmadigimin bir seye, kisiligime yorum aliyorum...hadi bu bdsmturk.com da olmus olsa birnevi derdim cünki orada kendimden duygularimdan bahsediyor ve cok acik veriyorum ama burada olmasi beni cok etkiledi, cünki daha bundan sanirim bir hafta önce orada yine hislerimi dökdügüm bir aksam güzellik ve disgörünüm hakkinda isyan ediyordum...
ve böyle bir yazi, buna ne tesekkür edebiliyorum ne de baska bir sey diyebiliyorum, dedigim gibi birtek mahcup oldum... |
İnsanlar bekledikleri şeyleri algılamak,görmek ister.Herkesin beklentileri ve düşünce yapıları da farklıdır.Ben biraz zayıf bi fetişist olduğum için insani değerlere daha çok önem veriyorum.Öncelik kişiliklerde ve duygulardadır benim için her zaman.Bunu da zaten her fırsatta vurguluyorum.Bence hiç mahcup olma tam tersine kendinle gurur duy.Çünkü dünyada en zor öğrenebilecek şeyi İYİ İNSAN OLMAYI öğrenmişsin.ha iyi bi mistresmisin ya da iyi bi kölemisin bunu bilemem zaten benim haddimi de aşar.Görünen o ki kalite bi insansın.ve kendi adıma ben önce insan olabildiğin için seninle gurur duydum.Şakayla karışık sana bi yazımda benim bayan versiyonum olduğunu söylemiştim.Bu tespitte yanılmadığım içinde kendimle gurur duydum.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
şimdi şöle söliyim,kendi adıma,hele böyle bir ortamda,birkaç resim ve yazışmayla ben kesinlikle bi insanı çözemem....çözmenin de genelde doğruluğuna inanmam...yani ben o kadar yetenekli diilim diyim....sorgulama demişsin,doğrudur,sorgularım ben....haddim dir,diildir...ama sorgularım....belki daha da çook sorgulıycam.....belki direk burdan diil...kendi kendime,hatta belki şu an sorguluyorum....bu resimlerin sahibimidir acaba bu yazıları yazan gerçekten diye...kim bilir....yani çözmek hiç bi zaman o kadar kolay diildir benim için,hele böyle bir ortamda....şu an tek gerçek,burdaki yazılanlar ve onların içeriğidir....ama kim kimdir nedir onu öyle hemen çözülmez derim ben kendi adıma....düşünceleri fikirleri değerlendirir,hak ettiği
ne inanırsam saygı duyar ve kendiminkileri de paylaşırım....ki seninle yaptığım da budur....he sende aynı şeyleri paylaşırsan,seviyesini yeterli bulursan karşılık verir bu paylaşımın bi parçası olursun...ve şu ana kadar senin de yaptığın budur....ama dediğim gibi ben bunların doğrultusunda,böyle bir ortamda ne seni nede bir başkasını çözecek kadar yetenekli değilim....
öz muhabbetine gelince,çok güzel bi özün var demek istedim çok yönlü....çok güzel bişey bu yani....
burası bi şirket olsaydı,burayı kurmak,yönetmek,yenilikler katmak,uğraşmak etmek şu an olduğu gibi bunları yapanlara hiç bişey sağlamazdı somut olarak...ama bu insanlar bunları yapmakta halen....yani karşılık,kazanç beklemeden beklenmeden yapılıor bir çok hamle....sadece foruma renk katmak,canlı tutmak için belki...belki ilerde bi karşılık beklenior onu bilemem...hee bu hamlelerin hepsi de çok güzel olaylar....bilmem anlatabildim mi düşüncemi....
neyse.....benden gelen tebrikler hiiçbir zaman boşa diildir bende onu bilmeni istiorum....ve gelicek eleştrilerde.....ki şu an için en ufak eleştrilicek bi yanın yok....inşallah burdaki hayırlı mevcudiyetin hep bu şekilde dewam eder....içten saygılar sevgiler.....muhtemel resimlerde de tabanlara ağırlıklar lütfen......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
fwor
Acemi

|
|
buraya ilk giriş nedenim bir kaç resim görmekti. fakat yazılar ilerleyince gerçekten çok şaşırdım. Sallenaz hanımın bu kadar samimi,anlayışlı, mütevazı, ... bir hanımefendi olduğunu anlamak gerçekten zor değil. bizimle (benimle değil ama en azından arkadaşlarımla) fikirlerinizi bu kadar içten paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Sık sık yazmanız dileğiyle
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
Ddmale ve fwor yazilarinizin icerliligi icin tesekkür ederim...
Tom Ford sanada tessekkür ediyorum ve umuyorumki gerekdigi yerde elestirilerini esirgemessin, cünki elestiri insani düsündüren dogru bulursada ileriye götürendir...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
fanetik
Fetişist

|
|
| "gözler ruhun aynası" mıdır ya da bu söz doğrumudur bilemiycem ama şayet öyleyse ben ddmale'e katılıcam,geç farkettim,ama güzel paylaşımlar oldukça düzeyli sohbet, geriye dönük olarak teşekkür edicem
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ediz_01
Acemi

|
|
ya o ayakların köpeği olurum
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
footjober3
Acemi

|
|
yaaa ben göremedimmmm nereye bakcaz?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
fetfetfet
Acemi

|
|
 |
    |
 |
markava
Royal Üye

|
|
| tek kelımeyle harıka kelıme bulamıyorum tarıfe
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
feetsever06
Tecrübeli

|
|
| Sizi görünce ayak fetişi olduğumuda unutuyorum gerçekten. Hani bazen ansızın bir şey olur düşünümezsiniz ya öyle bişey heralde. Gözleriniz gerçekten büyüleyici. İnsan dalıyor gidiyor uzaklara. İyi ki varsınız
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| Sallenaz, şimdiye kadar forumlarda tanıdığım en entellektüel, hassas ve en güzel mistressin, çok güzel gözlerin var keşke o güzel yüzünü bizden saklamasan, çok güzelsin sallenaz
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
adrias
Usta Yazar

|
|
| ayakların gerçekten güzel worship te biraz daha nylon çorap kullansan benim daha çok hoşuma giderdi bu arada bir şey sorucam falakaya yattığında neler hissediyorsun çabucak bitmesini istediğin oluyormu hiç ben ayak severim ama senin ayaklarını bende kırbaçlamak ve üzerine mum dökmek isterdim gerçekten...
|
|
|
|
_________________ ..........ŞEYTAN DETAYDA GİZLİDİR.........
|
|
 |
       |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
Sayfa: « Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|