| Yazar |
Mesaj |
ulika
Acemi

|
|
Belki de ODTÜ tarihinin gelmiş geçmiş en güzel kızlarından biriydi Fatma Hanımefendi. En asil, en ulaşılmazlardan biri....
Ona bu havayı veren de bu özellikleriydi zaten...
Üniversiteye başladığımız ilk günlerde dikkatimi çekmişti fakat yanına yaklaşmaya cesaret edemeyen onlarca erkekten biriydim..
Eğitimli, gelir durumu gayet iyi bir ailenin kızıydı. Dedelerinden kalma yüklü bir servete de sahip olduklarını tahmin ediyorum.
Farklı bölümlerde okuyorduk.. Dolayısıyla onu görebileceğim tek yer olan kantine uzaktan görebilmek umuduyla giderdim hep. Bir iki kelime konuşabilmek veya göz göze gelebilmek ise o yıllarda başıma gelebilecek en güzel şey olurdu doğrusu... Bir kaç kez bir iki ortak arkadaşımızın da olduğu ortamlarda aynı masada oturma şansını elde etmiştim. Etrafındaki insanlarla olan diyaloğu ilgi çekiciydi. Kız veya erkek kimseye çok fazla önem vermediği belliydi. Kendisi gibi Ankara'lı olan bir kaç canciğer kız arkadaşı dışında kendisiyle samimiyet kurmak istenlerle-kız ya da erkek- belirli bir süre ilgileniyor, adeta onları kendine bağladıktan sonra ilgilenmiyordu. Çevresi onunla samimi olmak isteyen insanlarla doluydu. Yeni tanıştığı insanlar bile hemen etki alanına giriyor, onun istediği yerde yemek yeniyor, onun istediği konsere gidiliyordu. Henüz böyle aktivitelere katılabilmek için yeterince "seçilmiş kişi" değildim. Çevresinde görmek istemediklerini yanına yaklaştırmıyordu bile. En yakın arkadaşları da bu kişilerle olan ilgisini derhal kesiyor, dışlanmış insanları anında çevrelerinden uzaklaştırıyorlardı.
O zamanlar okulun henüz ilk günleri tanıştığımız muhteşem bir kızla çıkıyordum. Kesinlikle Fatma Hanımefendi'den daha çirkin değildi. Ama popülariteyi, çekiciliği karşılaştırmak için terazinin iki kefesine koyduğumuzda Fatma Hanımefendi defalarca ağır basıyordu....
2. dönem başladıktan sonra part time olarak okuldaki cafelerden birinde çalışmaya başladım. Çalışan diğer arkadaşlar da benim gib öğrenciydi. Ders parogramıma göre sabahtan veya öğleden sonra yarım gün... Kasada çalışıyordum fakat işler çok yoğun olduğunda içerdeki işlerle de ilgileniyordum.
Bir sabah henüz cafede bir veya iki öğrenci varken kapıdan içeri girdi. İç kısımlardaki masalardan birine oturdu. Oturduğu masanın henüz silinmemiş bir masa olduğunu farkedince gördüğüm ilk bezi alarak masasını silmek üzere koştum. Ne de olsa bir kere aynı ortamda bulunmuşluğumuz vardı.
"Günaydın Fatma. Kusura bakma henüz arkadaş oturduğun masayı silmemiş."
Ama o anda beni dinlediğini bile sanmıyordum. O mükemmel ses tonuyla;
"Kitapları sandalyenin üzerine koyabilirsin " dedi.
Benim verdiğim selam boşa gitmişti. Zaten cafe'de oturduğu masayı silen bir adamın ne şansı olabilirdi ki... Ama ben arkadaşlık edebilme şansının peşinde değildim. Bir an için yakın olabilmek, ona hizmet edebilmek fazlasıyla yeterliydi benim için. Masasını silerken bugün bile hala duacı olduğum birisinin masada bıraktığı çay kaşığı yere düştü. Yere düşen çay kaşığı sandalyesinin altına doğru yuvarlanmıştı. Almak için eğildiğimde ;
"Hem akşamdan temizlik yapılmamış hem de böyle sakar elemanlar çalışıyor."
diyerek sağ ayağıyla kaşığı itti. Havaların yeni ısınmaya başladığı bir günde muhteşem bir açık ayakkabı giymişti. Pedikürlü, pembe oje sürdüğü tırnakları mükemmel görünüyordu. Bu ayakkabıların altında olabilmek için neler vermezdim....
Sanırım biraz fazla uzun sürdü kaşığı yerden almam... Bacak bacak üstüne atıp ayaklarını yüzüme teğet geçirirken;
"Ayaklarımın dibinde daha kalacak mısın yoksa bana bir fincan çay getirecek misin" dedi. Alaycı bir ses tonu, küçümser bakışları vardı.
İçimden ayaklarının dibinden hiç ayrılmak istemediğimi geçiriyordum.... Ama bunu ona söylemek fazlasıyla cesaret isterdi...
"Hemen çayınızı getiriyorum efendim" diyerek hanımefendinin huzurlarından çekildim...
Yerden aldığım çay kaşığını cebime koymuştum. Ayaklarının altına yükselme şansına eriştiğim güne kadar çok kıymetli bir hazineydi benim için....
...................................
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
ulika
Acemi

|
|
Hikaye tamamen gerçek ...
Ama hiç bir ayrıntıyı atlamadan gidebilmek için biraz uzun sürecek...
İkinci kısmı bayramdan sonra......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
nano
Tecrübeli

|
|
| güzel hikayede isim olmamış, ismi fatma olan biri hiç helecanlandırmadı beni, keşke daha afilli bi isim kullansaydın yaw:)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
queen_silhouette
Fetişist

|
|
 |
      |
 |
ulika
Acemi

|
|
Yaşanmış bir hikaye.....Gerçek bir isim.....
Hikayenin devamında Fatma Hanımefendinin kölesi olmak istemeyen kimse kalmayacak bu forumda... [ Biraz iddialı oldu ama:) ]
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
queen_silhouette
Fetişist

|
|
Fatma da aramıza mı katılacak hikaye bittiğinde? Sen böyle güzel güzel yaz yaşadıklarını da herkes Fatma'nın kölesi olsun ben rağzıyım
|
|
|
|
_________________ www.QueenSilhouette.net
|
|
 |
      |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| Emeğe teşekkürler... devamını bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Süper yaa! Ne fantazi oluştu kafamda biliyor musun? İzninizle ...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| çok güzel bi başlangıç.eline sağlık.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
valla devamı gelsin yaw.. Güzel gelicek devamı gibi duruyo
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| nano demiş ki: | | güzel hikayede isim olmamış, ismi fatma olan biri hiç helecanlandırmadı beni, keşke daha afilli bi isim kullansaydın yaw:) |
isim fetişistinide ilk defa görüorm...
yaşadıklarını paylaştığın için sağol...
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Abi hangi kantin bu yaa.. 7 yılım geçti ODTÜ de ... birde gerçek diyorsun var ya. Deli ettin bizi
|
|
|
|
      |
 |
|
|