Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
shoelicker
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 31 Arl, 2005 20:07  Mesaj konusu:  shoeslicker hikaye serisi Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar yeni bir hikaye serisine başlıyorum.
başlangıç olarak bu kez facesitting fart olayını seçtim ama devamı her tür fetisi içerecek.
ama baştan yarıyım hikaye üvey anne ve üvey kardeşler üzerine
o sebeple beğenmeyen okumasın.

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıshoelicker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNM
shoelicker
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 31 Arl, 2005 20:09  Mesaj konusu:  ilk bölüm Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hikayenin ilk bölümü alın işte

Annemle babam ayrılmış ve babam ayrıldıktan 2 yıl sonra bir başka kadınla evlenerek yurt dışına yerleşmişti. Ben evin tek çocuğuydum ve babamla kalmıştım. Babamın evlendiği kadınında 2 tane kızı vardı. Biri benden 2 yaş büyük öteki ise 1 yaş küçüktü. İlk zamanlar her şey iyi gidiyordu ama bu 1-2 ay sürdü. Sonra üvey annem ve kızların bana davranışları değişti. Benimle ilgilenmiyorlardı. Ve bu esnada babamıda bir kazada kaybedince tamamen üvey annemin insafına kaldım. Çünkü annemle uzun zamandır konuşmamıştık ve sanırım oda evlenmiş beni istemiyordu. Cenazeden sonra birgün beni çağırdı ve seni bu evde tutucaz ama en ufak bir hatanı görmek istemiyorum. Bana ve kızlarıma en ufak yanlışında kendini kapı önünde bulursun dedi. Artık hergünüm kızların ufak tefek isteklerini yapmak ve ev işleriyle geçiyordu. Genel olarak hayatımdan memnundum çünkü sonuçta bir evim vardı ve çokta ağır işler yapmıyordum. Birkaç ay böyle geçti.
Bir gün kanepede uzanmış televizyon izliyordum. Nadya gelip koltuktan kalkmamı ve kendisinin uzanacağını söyledi. Ben hayır diyince kalk yoksa üstüne otururum dedi. Ben umursamıyordum ve dediğini yaptı. Gelip göğüsüme oturdu. 1-2 dakika sonrada Cludia içeri girdi bizi o halde görünce oyun sanarak geldi ve kardeşine yanına oturabilirmiyim dedi. Ben ayak kısmıma oturmasını beklerken birden kendini suratıma doğru bıraktı.hızlı şekilde bıraktığından canım yanmıştı ve ellerimle kaldırmaya çalıştım. Bu esnada Nadya hayalarıma bir yumruk attı ve rahat dur dedi. Çaresiz artık haraketsiz duruyordum Cludia’nın kıçı suratımı tamamen kaplamıştı. Nefes almak için kafamı çevirmeye çalıştığımda hayalarıma bir yumruk daha indi. Bu esnada Cludia “ben istersem nefes alırsın” dedi.suratımı tekrar ortaladı ve oturdu. Arada bir kalkarak nefes aldırıp tekrar oturuyordu. Bir süre sonra Cludia “ben sanırım osurucam Nadya çok sıkıştım” dedi. İkisi birden kahkaha atarken ben beni bırakmaları için yalvarıyordum. Ve dediğini yapıp Cludia osurdu. Burnum tam kıç deliği hizasında olduğundan bütün koku ciğerlerime doluyordu. Nadya “of abla çok kötü kokuttun” dedi ama kahkaha atıyorlardı. Nadya “sıra bende yer değişelim” dedi. Ben bu fırsattan istifade kaçmaya kalkarken üçümüzde yere devrildik. Cludia kalktı ve ben daha kalkamada suratıma tekmeyi yapıştırdı. Bir yandanda hakaret edip bağırıyordu. Nadya’da ona katıldı ve iki kardeş tekmelemeye başladılar. Sese üvey annemde geldi. Kızlar hemen beni şikayet edip “hiç söz dinlemiyor bize karşı geliyor” dediler. Üvey anneme ben olayı anlatmak için ayağa kalktım ama daha ağzımı açmadan tokatı yedim. Bana “ ben sana kızlarımın sözünden çıkmayacaksın yoksa kapının önüne koyarım seni demedimmi” dedi. Ama diyecekken ikinci tokat indi suratıma. Üvey annem “hemen evimi terk et” dedi. Ben yalvarmaya özür dilemeye başladım. Üvey annem “benden değil kızlarımdan dile affederlerse kalırsın” dedi. Ben hemen Cludia’ya dönüp özür diledim ama o umursamaz tavırdaydı. Uzun süre yalvardıktan sonra “bir şartla affederim, bundan sonra bizim kölemiz olmayı kabul edersen evde kalabilirsin, yoksa defol” dedi. Biraz düşünüp “tamam kabul her dediğinizi yapıcam” dedim. Zaten başka sansımda yoktu. Yabancı bir ülkede tek başına kalmak çok kötü olabilirdi.
Üvey annem tamam diyip mutfağa gitti. Cludia önce şu yarım kalan işi bitirelim dedi. Ben koltuğa uzanıyordumki “hayır” dedi. Nadya’ya öne doğru eğilmesini söledi. Beni kıçının arkasına geçirdi ve “şimdi ağzını Nadya’nın kıçına iyice yapıştırıcaksın ve oda ağzına osurucak. En ufak bir geriye kaçışın olusa gebertirim seni tamammı” dedi. Ben başımı evet manasında salladım. Cludia ensemden tutup kafamı nadyanın kıçına iyice yapıştırdı bir eliylede kendi burnunu kapatarak “ tamam Nadya şimdi başla” dedi. Nadya öyle bir osurduki bayılacam zannettim. İr süre o kokuyu ciğerlerime çektikten sonra Cludia beni bıraktı. İkiside kahkaha atarak birbirlerine sarılıyorlardı. Ardından Cludia “şimdi ciğerlerini o muhteşem oruruğumuzla doldurduğumuz için teşekkür et bakalım” dedi. İkiside kahkaha atıyorlardı. İkisine de teşekkür ettim. Cludia ben o koltuğu çok sevdim tekrar oturalımmı dedi. Nadya bunu sevinçle karşılayınca ben yine çekyata uzanmıştım. Nadya ama bu kez suratına ben oturucam diyince aralarında tartışma çıktı. Yine üvey annem sese geldi ve tartışmayı anlatmalarını istedi. İkiside nasıl söyleyeceklerini düşünüce “Helen(üvey anneme hep ismiyle seslenmişimdir) bunlar zorla benim üstüme oturuyor hatta osuruyorlar ve şimdide suratıma kim oturacak diye tartışıyorlar” dedim. Ben Üvey annemin onlara kızacağını düşünürken bana döndü ve “sen yat bakalım” dedi. Geldi ve “bu sorunu çözmenin bir yolu var” dedi. Tam önümde durup kızlara bakıyorduki birden kendini suratıma bıraktı. Ben ne olduğunu anlayamamışken “madem anlaşamıyorsunuz ben otururum” dedi. Suratım tamamen üvey annemin kıçının altında kalmıştı. Kızlar sevinçle gelip üstüme atladılar. Hepsi üstümde oturuyordu. Üvey annem siz ne yapıyordunuz buna diyince kızlar “suratına osuruyoruz ve koklatıyoruz” dediler. Üvey annem böylemi dedi ve müthiş bir sesle osurdu. Zehirlenicem diye korktum bir ara. Çırpındığımı görünce suratımda zıpladı ve “ rahat dur yoksa gebertirim seni köpek” dedi. Bir süre suratımda oturduktan sonra kalktı ve “bundan sonra bu evde bir köle olarak yaşıyabilirsin. Her değimizi yapacaksın. Hatta istersek tuvaletimizi bile yiyeceksin. Anladınmı köpek” dedi. Kızlar ve ben şok halde bakıyordukki kızlara “ne duruyorsunuz köpeğinizin eğitiimine başlasanıza. Bence önce gidip bir tasma alın. Malum tasmasız köpek olmaz değilmi” dedi. Üçü birden kahkahayı bastılar. Artık hayatım değişmişti ve bundan sonra hayatımı onlara hizmet eden bir köle olarak geçirecektim.

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıshoelicker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNM
cyan
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Pzr 01 Oca, 2006 13:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hem zorlama var hem de facesitting simdi bi hafta bekliycekmiyiz hikayenin devamını Evil or Very Mad

Yengeç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
geforce
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 01 Oca, 2006 15:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cyan demiş ki:
hem zorlama var hem de facesitting simdi bi hafta bekliycekmiyiz hikayenin devamını Evil or Very Mad

evet istriz istriz Evil or Very Mad

Akrep Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıgeforce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Murat20ist
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 01 Oca, 2006 15:50  Mesaj konusu:  harika Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

harika dostum ne olr devam et

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıMurat20ist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
shoelicker
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 01 Oca, 2006 17:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

malesef hafta içi müsait olmuyorum cumartesi gecesi tamamlanmış olur devamı

shoelicker
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 05 Oca, 2006 01:41  Mesaj konusu:  devam Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bayram süresinde yazamayacağım için şimdiden 2. bölümü yazdım. bu saatte yeni bitirdim. umarım beğenirsiniz.

ÜVEY ANNE VE KIZLARI-2

Üvey annem bir süre daha suratımda oturduktan sonra kalktı ve git sofrayı hazırla yemek olmuştur dedi. Sofrayı hazırladım ve çağırdım. Geldiler ve üvey annem(Helen) sorfada 4 kişilik yer görünce kahkahayı bastı ve “baksanıza kızlar bu köpek hala kendini bizle bir tutuyor. Sen bundan sonra ancak bizim artıklarımızla karnını doyurabilirsin. Yarın senin için güzel mamalar alıcam. Ödülü hak edersen yiyeceksin.” Dedi. Ardından beni masanın altına yolladı. Üçü birden ayaklarını üstüme uzattılar ve yemeğe başladılar. Yemek bitince ayaklarını çektiler. Ben masanın altından çıktım. Tüm yemek artıklarını üvey annem bir tabakta topladı. Ardından ağzına biraz su alıp çalkaladı ve tabağın üstüne tükürdü. Kızlarada aynısını yaptırdı ve “kızlar ağzınızı her yemekten sonra mutlaka temizleyin. Hem dişleriniz sağlam kalır hemde köpeğimizin karnını doyurursunuz.” Dedi. Hepsi kahkaha atıyorlardı. Tabağı yere koydu ve “patilerini kullanmadan ye köpeğim” dedi. Bende hepsini yedim. Ardından sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye yerleştirdim ve salona geri döndüm. Beni görünce Helen çok sevindi ve “Demek işin bitti. Bu koltukta hiç rahat değildi zaten gel bakalım koltuğum” dedi. Ben tekrar çekyata uzanmış Helen suratımdaki yerini almıştı.Cludia hemen gelip göysüme oturmuştu. Biraz sonra üvey annem biraz oyun oynuyalım bakalım dedi. Cludia Helen2in söylediği gibi ellerimi sıkı sıkı tutu. Helen kalktı ve “bakalım ne kadar havasızlığa dayanacaksın” dedi. Suratımı elleriyle tam dik yaptı ve kıçı tamamen suratımı kaplayacak şekilde oturdu. Tüm ağırlığını suratıma vermiş ve resmen suratım kıçına gömülmüştü. Yaklaşık 1,5 dakika sonra kalktı ve kıpkırmızı olmuştum. Yalvarmaya başladım ama Helen “daha yeni başladık” dedi. Yaklaşık yarım saat bunu deneyip durdular. Bir seferinde Helen işi abartıp 3,5 dakika kalkmadı. Kalktığında resmen mosmor olmuştum. Ardından kızlara döndü ve “siz yatın yarın okulunuz var” dedi. Bende sevindim çünkü okula gitmem gerekiyordu ama Helen bana “sen hiç heveslenme daha buradasın. Yarın okula gidip kaydınıda sildiricem. Bundan sonra hayatının geri kalanını bize hizmet ederek geçireceksin” dedi. Kızlara gitmeden önce benim görevlerimi anlattı. Bundan sonra her gün herkesten önce kalkıcak ve kahvaltıyı hazırlayacaktım. Ardından gidip önce kızları uyandıracaktım. Ama bunu normalşekilde yapmıyacaktım. Kızların ayak ucuna geçicek ve ayaklarının altını yalayarak uyandırmaya çalışacak eğer uyandıramazsam yanına gidecek ve uyanana kadar yanında köpek gibi havlayacaktım. Kızlar bu olaya çok sevindi. Özellikle Cludia’nın bakışlarından her gün beni dakikalarca havlatacağını anlamıştım. Ardından Helen’i aynı şekilde uyandıracak onlar kahvaltılarını yapana kadar ben o gün giyecekleri ayakkabıları yalayarak tertemiz yapacaktım. Ardından kızların çantalarını servise kadar taşıyacaktım. Eve döndüğümde Helen gidene kadar kapı önünde bekleyecektim. Helen gideceği zaman ayakkabılarını giydirecektim. Akşam yine aynı şekilde kızların çantalarını servisten alacak ve eve kadar taşıyacaktım. Kapıyı açıcak onlar girdikten sonra girecek ayakkabılarını çıkarıp birer terlik giydirecektim. Bu arada gündüz ev işleri ve yemeği ben yapacaktım. Sonra Helen gelene kadar kızlara hizmet edecektim. Helen’i aynı şekilde karşılayacaktım. Ve akşam onlar yatana kadar hizmet edecektim. Kızlar bu şartlara çok sevindiler. Tam yatmaya gidiyorlardıki Helen “kızlarıma iyi geceler öpücüğü yokmu köpek” dedi. Dediğini anlamıştım. Eğildim ve kızların ayaklarını birer kez öptüm. Kızlar neşeyle odalarına giderken ben Helen’in kıçı altındaki yerimi almıştım. Helen bir süre sonra doğruldu ve eteğini hiç çıkarmadan çorabını ve külodunu sıyırdı ve suratıma oturdu. Ben beklerken birden hayalarıma yumruk attı ve “ne duruyorsun herşeyi bizmi söylüyeceğiz yalasana köpek” dedi. Deliler gibi yalamaya başladım. Yaklaşık yarım saat sonra ağzıma boşaldı. Kıç deliğinide biraz yalattıktan sonra yatak odasına geçti. Banada ağzımı sabunla yıkayıp gelmemi söyledi. Dediğini yapıp odaya gittim. Bana bundan sonra ayak ucunda yatacağımı ve o uyuyana kadar ayaklarını öpeceğimi söyledi. O gece 20-25 dakika ayaklarını öptüm ve o yattıktan sonra saati kurup ayak ucunda uykuya daldım.

Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 23 Oca, 2006 05:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben beyendim....konuşmalrı ayrı yazarsan bence okuma açısından daha kolay olur....b ide ayak olayına biraz daha ağırlık verirsen kendi adıma daha çok makbule geçer.....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 23 Oca, 2006 05:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Emeğin için saol... Sanırım hikayeyi copy paste yöntemiyle buraya ekliosun ki bu yüzden bi sürü garip şekiller çıkıo okumak baya bi zorlaşıo yani haberin olsun.. Eline sağlık...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
shoelicker
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 01 Ağu, 2007 12:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ÜVEY ANNE VE KIZLARI-3

Helen’in beni tamamen köleye dönüştürdüğü o günden sonra tüm hayatım değişmiş artık evden dışarı çıkamıyordum. Helen ve kızlar bana çeşitli işkenceler yapıyorlar ancak hala en sevdikleri şey suratıma oturmaktı. Tabi bu arada Helen boş oturmuyor ve her akşam dilimle onu tatmin etmemi sağlıyordu.
O gün Helen Nadia’yı da alarak bir akrabalarına gitmişti. Cludia ve ben evde yalnız kalmıştık. Annesi çıkar çıkmaz ben Cludia’nın kıçının altında yerimi almıştım. Bu halde Cludia bir süre televizyon seyrettikten sonra kalktı. Suratıma garip garip baktı. Ne yapacağını anlamaya çalışıyordum. Az sonra şortunu indirmeye başlayınca olayı anlamıştım. Onu da tatmin edecektim. Cludia bir şey söylemeden suratıma oturdu. Bende onun söylemesine fırsat vermeden yalamaya başladım. İlk anda çekimser olan Cludia benim bu halimi görünce rahatlayıp suratıma iyice yerleşti. Yaklaşık 10-15 dakika yalamıştım ki sarsıla sarsıla ağzımın üzerine boşaldı. Ama bu onun için yeterli gelmemişti. İyice rahatladıktan sonra tekrar yalamamı emretti. Bu kez yarım saate yakın yalayarak tekrar boşalttım. 2. seferden bir süre sonra telefon çaldı. Cludia hala suratımdaydı ve yerinden kalkmadan telefonu
açtı. Arayan Helen’di ve o gün akrabalarında kalacağını gelemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Cludia arkadaşlarını çağırmak istedi ama Helen pek yanaşmıyordu. Sonunda Helen Cludia’nın sadece bir arkadaşını çağırmasına izin verdi. Anlaşılan bu köle halimi görecek ve beni kullanacak yeni bir efendim daha oluyordu

kısa oldu kusura bakmayın

blackfoot
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 02 Ağu, 2007 02:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cinderella nın hikayesine benzemiş Smile . eline sağlık. keyifle takip ediyorum.

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıblackfoot kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Per 02 Ağu, 2007 10:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aynen cindirella ama helal olsun süperdi

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |