| Yazar |
Mesaj |
FetishistX
Acemi

|
|
Arkadaşlar bu başlıkta başımızdan geçen ve bizi en çok etkileyen crush anılarımızı paylaşalım.
Bu hadise muhtemelen benim crush fetishimin başlamasına sebep olmuştur. Ben 7-8 yaşlarındayken okulda orta yaşlı ama seksi bir hocamız vardı. (G.) Hergün yüksek topuklu ayakkabılar giyerdi. Sadistçe tavırları dikkatimi çekerdi. Bir gün G. yine topuklu ayakkabılarla okula gelmişti ama o gün özel bir gündü sanırım ve oldukça yüksek 13 cm topuklu ayakkabılar ve siyah naylon çorap giymişti. Hava biraz sıcak olduğu için camlar açıktı. Tam tahtada ders anlattığı sırada içeri bir eşek arısı girdi ve sınıfta dolaşmaya başladı. Herkesin dikkati arıya kaymıştı. Bu sırada arı G. ye yöneldi ve G. eline kalınca bir kitabı aldığı gibi arının kafasına patlattı. Arı G. nin ayaklarının önüne düştü. G. o yüksek topuklu ayaklarından birini kaldırdı ve arının üzerine iki kere basarak ezdi ve ezilen arıyı ayağıyla masanın kenarına itti. Bu arada sınıftaki kızlardan biri "ayy öldü!!" diye bağırdı. G. de alaycı bir ifadeyle "Evet, müjde" dedi ve kaldığı yerden derse devam etti. Ben neredeyse şok olmuştum. İlk defa birinin, özellikle bir kadının ayaklarının altında ezerek bir canlıyı öldürdüğünü görüyordum.
Başka anılarım da var, vakit buldukça yazacağım...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| keşke o arını yerinde ben olsaydım...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
kabzimal
Usta Yazar

|
|
| crush pek sevmem ama dominantlığı çok iyi gösteriyo
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
silver1701
Acemi

|
|
Pekala ben de sizinle bir anımı paylaşacağım...
1995 yazında kayınvalidenin yazlığındayız... Kayınvalide ince uzun yapılı bir hanım.. üstelik yaşına göre çok da çekici ve güzel... ayakları da çok güzeldi... uzun tırnaklarına sürekli koyu renk ojeler sürerdi... yazları da ayağına ince uzun topuklu açık terlik giyerdi... Bir gün evde sadece ikimiz vardık... Veranda da bir örümcek gördüm, ve kendisine seslendim.. böceklere, haşerata hiç tahammülü yoktu.. Bunu bildiğim için çağırdım zaten... Böcekte koskocaman bi şey.. Banamısın demedi ayağının birni kaldırıp bastı örümceğin üzerine... sonra ayğını kaldırıp baktı.. Örümceğin bazı bacakları hala hareket ediyordu.. sonra bu sefer basıp ayağını sağa sola çevirerek iyice ezdi... acayip tahrik oldum... sonra da sırtımın ağrısını bahane edip sırtımı çiğnettim... Çok güzeldi doğrusu.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Bence de dominantlık olayı çok iyi. bu tavrı gösteren başka şeylere deaçıktır
|
|
|
|
      |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| abi kayınvalidenin nesi açık olabilir? aklınızımı sıyırdınız? hadi baldız deseniz neyse
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| serdalis demiş ki:
|
|
abi kayınvalidenin nesi açık olabilir? aklınızımı sıyırdınız? hadi baldız deseniz neyse
|
Güldürürken düşündürüoda
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
FetishistX
Acemi

|
|
Küçükken bir gün teyzem misafirliğe gelmişti. Koltukta oturup annemle sohbet ediyorlardı. Teyzem yeni aldığı yüksek topuklu ayakkabılarını anneme gösteriyordu. Naylon çorap giymişti ve ayağında o yüksek dolgu topuklu ayakkabıları vardı. Tam annemin mutfağa gittiği sırada - tabii o zamanlar ayıp mı olur, ne derler filan diye düşünmüyorum - oynadığım oyuncak arabalardan birini teyzemin ayaklarının önüne koyup üstüne basmasını istedim. İlk başlarda yapmak istemedi, biraz ısrar ettikten sonra topuklu ayakkabısıya arabanın üstüne bastırmaya başladı. Bense yerde yatmış oyuncağımın topuklu ayakkabılarının altında yavaş yavaş ezilmesini izliyordum, çok heyecanlandığımı hatırlıyorum. Sonra annem geldi "napyosun sen burda" filan dedi, ezilmiş arabayı alıp camdan aşağı attı.
Arkadaşlar sizin crush fetişiniz nasıl başladı, hatırlıyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| hayvan böcek diil de bizzat ben kendim çok yaşadım bu olayı...mesela bi gün bizim kardeşlerle boğuşuyoruz yazlıkta...kardeşler dediğim abla ve kız kardeşi,arkadaşlarım....ben böle yerde yatıyorum,yüz üstü....sırtıma oturdu birisi....bende güç gösterisi sevdiğim için o şekil direk kalkmaya yada şınav pozisyonu dikelmeye filan çalışıyorum....başta üff püff filan da yapıyorum hani her türlü kalkarım istesem gibilerinden....sonra ben şınav pozisyonu kalkmaya çalışırken ablası geldi...ayağıyla enseme doğru bi bastırdı....e süperman diilz tabi....yapıştım ben yüzüstü,eller kollar da ileri doğru uzandı yere paralel....ha hu gülüş kahkaha derken.....ben heyyt filan yaptım....o sırada ablamız,biraz gerileyip ayaklrıyla(çıplak ayak) ellerimin üzerine bi bastı....öle durdu orda,yine gülmeler geyikler filan....aslında ben şöle güçlü bi oynatsam kolları yapışıcak kıç üstü tabi,ama eşşek diilim o kadar....bende bekledim iice...tadını çıkarttım ellerimin çıplak tabanlar altında ezilmesinin...ama kazık gibi olmuştu benimki...zor olmuştu saklaması....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| serdalis demiş ki:
|
|
abi kayınvalidenin nesi açık olabilir? aklınızımı sıyırdınız? hadi baldız deseniz neyse
|
(serdalis) ithafım kayınvalideye değil... öğretmenedir...
|
|
|
|
      |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| yukarda yazdığım en çok etkileyen diil de yaşadığım tecrübelerden bi tanesiydi....başlığı yeni okudum ve düzeltme yapıyım dedim...etkiliyciydi tabi yinede....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Steve

Tecrübeli

|
|
|
En son Steve tarafından Pts 24 Eyl, 2007 15:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
   |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| (anl) güzel anı saol.......benim anım biraz crush biraz giantess....lise yıllarım boyunca her biyoloji dersinde tahtanın önüne küçük bi parça tebeşir koyardım ve derste kendimi o tebeşirin yerine koyarak hoca tebeşiri ezene kadar beklerdim.ezince tabi dünyalar benim olurdu.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hotic37

Fetişist

|
|
| xxxx0081 demiş ki:
|
|
(anl) güzel anı saol.......benim anım biraz crush biraz giantess....lise yıllarım boyunca her biyoloji dersinde tahtanın önüne küçük bi parça tebeşir koyardım ve derste kendimi o tebeşirin yerine koyarak hoca tebeşiri ezene kadar beklerdim.ezince tabi dünyalar benim olurdu.....
|
ben de bende yapardım, Hatta jelibon olayı beni delirtirdi.
Aklıma geldi. Bir arkadaşım şakalaşırken elmasını yere düşürmüştü,
Tam 10 dakika o elmanın canını çıkardıydı. Çok severmiş.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
GekkieD
Moderator

|
|
ben de bir ara sey yapardim...eve gelen bayan misafirlerin ayakkabilarinin icine kucuk bez parcaciklarini ozenle yerlestirridim. oyle bir yerlestirridim ki giydiklerinde hem farkina varmamalari gerekiyordu hem de ayakkabilarini giyip cikartirken o parca orada durmasi gerekiyordu. ve birkac gun yada hafta sonra o misafer tekrar geldiginde bakardim o minik bez parcasi orada duruyor mu diye. eger duruyorsa oradan alirdim , o aldigi sekli gormek cok hosuma giderdi, sonra koklardim, eger nemli ise emerdim.
ogretmen bayan bir akrabamiz vardi, haftada kesin birkac defa ugrardi bize okul cikisi, onun ayakabisina ne koysan anlamazdi, ayaklarinda his mi azdi yoksa ne bileyim. anlamazdi iste, onun ayakkabisina bez parcacigi koydugum cok olurdu, okuldan gelince cikartirdi ayakkabisini ve gecerdi iceriye, ben de hemen giderdim antreye...ohhh.. hatta bir defasinda ince siyah coraplarini cikartip ayakkabisinin icine koymustu yaz mevsimi oldugu icin, sonra da ayaklarini yikayip oyle girmisti iceri. eee artik anlamissinizdir o coraplarla ne yaptigimi...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|