| Yazar |
Mesaj |
Ddmale
Royal Üye

|
|
Öncelikle belirteyim bu bir tepki topiğidir.Uzun zamandır beni geren ve rahatsız eden bazı konulara ve bazı kişilere patlama noktasıdır.Öncelikle Ddmaleyi bi inceleyin sadece 15 ekimde üye olmasına rağmen bu foruma ne vermiş, bu forumdan ne almış.Kime ikiyüzlü davranmış,kimin arkasından konuşmuş,kime yardım etmekten kaçmış,kimin isteklerini reddetmiş,paylaşımcı olmaktan başka neler düşünmüş,kimlerden nasıl menfaatler talep etmiş?
Bir insanı eleştirirken ya da küçük beyinlerle kötülemeye kalkarken önce kiminle dans ettiğini bileceksin sonra konuşacaksın.
Ben karşılıksız yüzlerce cd lik fetiş arşivlerini teklif eden arkadaşları reddetmiş adamım.Bu arkadaşlar hala bu forumun üyesi.Daha öncede söylediğim gibi ne bir sitem,ne fetiş cd pazarlama şirketim ya da insanlara menfaat karşılığı yaklaşmamı gerektirecek herhangi bir ticari kaygım da yok.Sadece zevklerimi de,ilke ve inançlarımı da kendi doğrularımla yaşamak isteyen biriyim.
Bazı arkadaşlar agresifleştiğimi belirtiyolar.Kim durduk yere agresifleşir ve kafasında olayları bu kadar büyütür?
şerefsiz,yalaka ve riyakar insanlar için küfürleri bile yutmak olağanken tam aksi kişilikteki erdemli insanlar ise küçücük olaylardan bile nem kapabilir.
Her zaman fetişlerin birlik olmasını,birbirlerine yardım etmelerini isteyen,fetiş paylaşım ve dayanışmasına önem veren ben nasıl bir anda tek amacı insanlara hakaret etmek olan ,agresif bi insan gibi lanse edilebilirim?
Çamur at izi kalsın taktiğiyle sırf konuşmuş olmak için konuşan bazı küçük beyinler aynaya hiç bakmadan rahatça konuşup modları eleştirebiliyolar.
Eğer modlar ona o özgürlüğü vermeseydi zaten bazı kişiler şu an bu forumda hala üye olarak kalamazlardı.
Bazı kişilerin her mesajına bakın sürekli ukala tavırları,birilerini eleştirmeleri,tecrübeli ve bilgiç ayağına yattıklarını göreceksiniz.Bir insana bişeyler isnad ederken önce o kişiyi iyi tanıyıp varsa açıkları o zaman öteceksiniz.
Şimdi gelelim önemli noktaya.Bu forumda tutturmuşlar bi saçma mantığı herkes arkasına saklanmış gidiyor.işine geldiği yerde de bu mantığı temşit pilavı gibi sürüyor.mantık ne biliyomusunuz" biz fetişlerde toplumda birer sapığız"
bir sürü bayana fetişimi açtım bugüne kadar hiç birinden de sapık etiketi yemedim.vajkina sevmek gibi,göğüs sevmek gibi ayak sevmeyide masum ve zararsız bi fetiş olarak gördüler.Deneyin çok az bayan size tepki gösterecektir.o da bilmediği için.
Ama adam hayatında hiç tecrübe yaşamamış,burdan 2 şifre almayı ve hayali mistresler peşinde koşmayı(belki tavlarım düşüncesiyle) fetişistlik sayıyor.Sonra da sen gayri ahlaki ilişkileri eleştirdiğin zaman ayak fetişleride toplumun gözünde sapık zaten diye bilmiş bilmiş konuşuyor.Yok öyle yağma .Kral çıplak kardeşim .haddini bilip oturacaksın.Bayan sana ne zaman sapık der biliyomusun?
Ben annemin ayağıyla erekte oluyorum dediğin zaman........
Ben ablamın ayağıyla footjob yapmayı seviyorum dediğin zaman...
Ben eşimi ve sevgilimi başka erkeklerle paylaşmayı seviyorum dediğin zaman
Ben de olgun bayan fantazisi var 70 yaşındaki nineleri beğeniyorum dediğin zaman.
Kısaca yaşadığın toplumun inanç,anane ve değer yargılarıyla ters düşen zevkler yaşamaya başladığın zaman SAPIK ETİKETİNİ YERSİN
Kimse ben bayan ayağından hoşlanıyorum dediğin için seni sapık yapmaz sevgili kardeşim.Kafanı kumdan çıkar ve gerçeklerle yaşamaya başla.
İnsanlar tecrübe eksikliğinden böyle bi ön yargı edinmiş. açılırsam sapık etiketi yerim karşı cinsten.Korkmayın arkadaşlar bi bok olmaz.
Ama yeter ki kulağınızı bu tip safsataları ortaya atanlara tıkamayı bilin.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
cusoonwait
Fetişist

|
|
| Anlamadım sen neye kırıldın yahu .Takip edemedim ama söylediklerinde yanlış bişey olmamasına ragmen cok gerginsin .Kime ne anlatmak zorunda hissettin ki kendini bosver be kim seni bu kadar gerdiyse bi topic acacak kadar harbiden bosver . SEVGİLER
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
Aklıma gelmişken şunu da yazayım.Bu foruma mırctaki kardeşlerimin isteği üzerine gelmiştim.Amaç tecrübelerimi,birikimlerimi,metaryellerimi vs paylaşmaktı.Forumdan da bi beklentim yoktu.O yüzden geldiğim gibi gitmesini de bilirim.Kurallar vs saçmalıkları ve birilerinin yöneticileri doldurmasıyla atılacaksam,hele ki kral çıplak dediğim için ve kendime özgün fikirlerim için atılacaksam böyle kulislere gerek yok.Yöneticiler küçük bi ima yapar adam olana da bu yeter basar giderim.
Nitelikli ve kaliteli arkadaşların hepsine tşk ediyorum.Agresifliğim ve zaman zaman gösterdiğim kızgınlığım içinde özür diliyorum.Ama her insanın bir dayanma noktası vardır.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
hazerfan21
Tecrübeli

|
|
| offffff burdan bir ddmale kasırgası mı geçiyor yoksa bu ne şiddet bu celal boş ver hoca takma kafanı ya herkes kimin ne olduğunu bilir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| cusoonwait dostum söylemeyi unutmuşum özür.bu topic özellikle kastrasyonun kıyısından dönen arkadaşlara selam topiğine tepki olarak açılmıştır.şifre linkiyle hiç bi ilgisi yoktur.küçük olayların üstünde asla durmam.tanıyanlar bilir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
platoniks
Fetişist

|
|
Kimilerine göre doğru kimilerine göre yanlış....
bana göre doğru ama herkese göre doğru değil...
bizim şirkette çalışan bayan veya bay X için sen ve ben birer sapık' ız.
sana göre ve bana göre anne veya abla veya teyze ayağından tahrik olanlar sapık, sadece bir ayak sever için riding sapıklık, veya trample seven için strapon sapıklık, bir gay için facesitting sapıklık, facesitting sever için pissing sapıklık ....
inan bana sonu yok...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cusoonwait
Fetişist

|
|
| Baba anlıyorum seni kızdırmışlar walalhi bilmiyorum ne oldugunu neden seni bu kadar kızdırdıklarını ama yolladıklarından bi parcada olsa faydalanan bi kardeşin ( jardeşinmi abin mi ) yok önemli deyil kızma yahu sen öfkeni harbiden konuyu bilmeme me ragmen anlıyorum vardır bi çıkış yolu ne kadar sanal da olsa bu muhabbet .Klavyenin basındaki ler insan duygu ve tepkileri de buna dair .Yazdım bitti ile olmuyo herkesin kendi egitimiyle alakalı haklı haksız diye bişey yok ki secilen kelimeler yanlıştı diye düşün .Basıp gitmek te bi kacıştır be abisi sen bilirsin ama burada kal derim ben ( kimsem ? ) .. bu arada adım da cüneyt..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
tvtman

Tecrübeli

|
|
platonikscim benden once davranmis ve cok guzel anlatmis olayi...
demek benden cok yasayacak
+1 diyorum ve ekleyecek bir seyler bulamiyorum...
yalniz insallah yanlis anlamisimdir ve insallah oyle bir durum yoktur...
gunumuzde meshur olan kutsal intifak gibi (tesbihte hata olmaz)bir durum tespit etmissin.inanmak istemiyorum ben buna...
boyle olmadigini soylesin birileri bana bunun
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cusoonwait
Fetişist

|
|
böyle deyil ....... işte ben dedim ...( sakaydı ... yapılan bi sakadan sonra acıklamak ta cok salak bişey ) ama herkes o kadar gergin ki kendilerini acıklamak için niye anlatılıyoki budur bitti .. ( rock müzik...... gibi yaptım oldu .. ama armonisi bu olmaz diyenlere en güsel cevap bu olur yaptım oldu )
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| buraya bi yazı yazmıştım...şimdilik değiştiryorum...çünkü arkadaşa özelden bi msj attım...cevabını versin ona göre bişeyler yazıcam....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
cyan
Fetişist

|
|
Evet platoniks cok dogru soylemis onun sevgilileri ddmale isi kılıfına cook iyi uydurdugu icin onu sapık olarak gormemis veya görüpte soylememis olabilirler ama bu topluma gore sapık oldugumuz gercegini deistirmez
psikanalize göre sapık kişi, normal insanların (sağlıklı insanların) zevk almadığı şeylerden zevk alan kişidir
Bu sapık kelimesinede neden bu kadar takıldıgını anlayamıyorum iste normal olandan sapan kisi biz normalmiyiz size bilmem ama ben normal deilim
DDmale bence burdaki en iyi niyetli yazar ama bence bu konuda boyle
|
|
|
|
_________________ Kırk Bakireye Tapmaya Bal Yanaktan Tatmaya Geldim
|
|
 |
       |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| DDmale bi süre yoktum naptılar abi sana... Sinirlenme bu kadar biz bizbize zaten mutluyuz ve güçlüyüz... Meyve veren ağaç taşlanır herşeyi sinirlenmeden güzel güzel hallederiz biz<...
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
Vallahi ben bi fetişistim, ama sıkımı yoksa azmı bilemem ,bildiğim tek şey kadına hizmet,ayağı ,çorabı ve ayakkabıları, çizmeleri vs.burda ana olgu, ben bunlar bi kadındayken hoşlanırım bir travestide yada gaydeyken!!! değil gelelim ana bacı muhabbetine dünyada en son dokunabileceğim yada bakabileceğim ayak anneminkiler yazarken bile iğreniyorum dedimya ben fetişistim am kadın ayağından yani karşı cinsin ayğından oşlanıorum şimdi bunun neresi sapıklık
haaa şöyle olsa ,sapık derdim kendime mesela ben yolda yürüyen bir bayanın ayaklarına kapansam saldırsam ve öpmeye başlasam bu sapıklık eyvallah,ama şu anki zevklerimin hiç bir tanesiinin sapıklık olduğuna inanmıyorum...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| Bu sapıklık olayları kapansın artık... Ddmale bölümü kapatıorm ama seninle alakalı deil konunun gidişatıyla ilgili... Özelden yaz bana ok?
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
cyan
Fetişist

|
|
| POSTEKİL demiş ki: | | haaa şöyle olsa ,sapık derdim kendime mesela ben yolda yürüyen bir bayanın ayaklarına kapansam saldırsam ve öpmeye başlasam bu sapıklık . |
Sapık deyince birilerine saldıran bi kisi mi geliyo aklına ?
Sence SAPIK ın kelime anlamı bu mu ?
|
|
|
|
_________________ Kırk Bakireye Tapmaya Bal Yanaktan Tatmaya Geldim
|
|
 |
       |
 |
|