| Yazar |
Mesaj |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| Kurtuluş ve özgürlük sadece tutsaklık anlarında gerçekleşebilir... Ben bu halimle ztn özgür ve mutluyum gerisini tutsak ve mutsuzlar düşünsün...
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
ishakbehar
Fetişist

|
|
evet anlıyorum. anlıyorum ve katılıyorum. ama yine de kabullenmek istemiyorum.
şu konuda hemfikirim: kimse kimsenin ustune gitmemeli ve inanclara saygili olunmali. insanlarin hassas noktalarina da saygili olunmali.
bu durumda bu tur seyler daha farkli platformlarda konusulmali.
gereksiz bilgi: freud bir cok teorinin temellerini atmış olmakla birlikte, köprünün altından çok sular aktı. sene 2005, hatta 2006. guncel psikiyatride ve psikolojide inansları tedavi etmekte kullanılan ve bu konuda başarılı olan kuramlar için freud'u suçlamak yersiz. daha guncel kisiler var. onları suçlayabiliriz.
gerekli bilgi: (bir sosyolog olarak ishak behar'ın uzman görüşü) fetiş ve kölelik duygularının bilimsel kökenlerinin konuşulması forumda yasaklansın. çünkü insanların inançlarını sarsmadan ve duygularını zedelemeden bunlara değinmek maalesef mümkün değil. bunu yapmayalım burada. bunu yapmak yerine gerçekten fetiş ve kölelikle ilgili keyfimize bakacak şeyler paylaşalım.
bu konuda gayet samimiyim sakın ima falan aramayın.
|
|
|
|
_________________ ishakbehar Sallenaz'a hizmet etmek istiyor.
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
TŞK EDİYORUM ALNINDAN ÖPÜYORUM.İŞTE BUDUR YA OLAY.KİMSE KİMSEYİ KIRMADAN 2 KELİMEYLE NE GÜZEL ORTAK PAYDA BULUNUYOR.İNSANLARI DOĞRU TANIYABİLDİĞİM VE ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR SEVİYORUM DEDİĞİM KİŞİLERDE YANILMADIĞIM İÇİN KENDİMLE GURUR DUYUYORUM YAW.
SİZİ SEVİYORUM,YAŞASIN FETİŞİZM DİYORUM
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
ishakbehar
Fetişist

|
|
| Ddmale demiş ki: | TŞK EDİYORUM ALNINDAN ÖPÜYORUM.İŞTE BUDUR YA OLAY.KİMSE KİMSEYİ KIRMADAN 2 KELİMEYLE NE GÜZEL ORTAK PAYDA BULUNUYOR.İNSANLARI DOĞRU TANIYABİLDİĞİM VE ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR SEVİYORUM DEDİĞİM KİŞİLERDE YANILMADIĞIM İÇİN KENDİMLE GURUR DUYUYORUM YAW.
SİZİ SEVİYORUM,YAŞASIN FETİŞİZM DİYORUM
|
ABİ HAKKATEN DE YAŞASIN FETİŞİZM...
geçen çarşamba sabahı bir kızarkadaşım ayaklarını yüzüme dayadı ve yarım saate yakın öyle konuşmadan dinlendik yatakta.. çok büyük bir huzurdu. bence bunları konuşalım
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| Çok güzel yazmışsın ıslak behar... Daha öncede belirttiğim gibi ztn bi elin parmaklarını geçmicek sayıdayız bu ortamda... Kimsenin kimseyi kırmak gibi bi lüksü olmamalı sınırlar ortak bi noktada çizilmeli... Daha güzel günlere hep birlikte işallah...
|
|
|
|
Hayallerimmiş yaşayan
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
olması gereken bu zaten.ne güzel hikayeler var forumda aç oku,ne güzel klipler var gir izle,ne güzel resimler var çevir çevir bak.insanların bam tellerine basmanın ne anlamı var.Kim ne bilir kastrasyonu,mastrasyonu madem fetişsin,fetişini yaşa be kardeşim.
ayağı anlat,trampleyi anlat,çizmeleri anlat,terli bi ayağın o kendine has gizemli kokusunu anlat.
Senide ayakta alkışlayalım,senide alnından öpelim.yeter ki hassas noktaları fetişizmle aynı kotada eritme.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
ishakbehar
Fetişist

|
|
| _CrossedLegs_ demiş ki: | | Çok güzel yazmışsın ıslak behar... Daha öncede belirttiğim gibi ztn bi elin parmaklarını geçmicek sayıdayız bu ortamda... Kimsenin kimseyi kırmak gibi bi lüksü olmamalı sınırlar ortak bi noktada çizilmeli... Daha güzel günlere hep birlikte işallah... |
eyvallah, o hepimizin guzelligi, tesekkur ederim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cyan
Fetişist

|
|
| Bence her konu(ensest gibi hassas konular haric) kendi goruslerimizi kabul ettirmeye calsımayarak sadecee bu konuda ki dusuncelerimizi soyleyerek tartısılmalı zaten forum kelimesinin anlamıda tartısmaktır, tartısrken belli bi noktada durmamaız gerekli bi anda herkes kendini kaybediyo kendi gorusunun tek dogru oldugunu herkese ispatlamaya calısıyo bunu yapmassak hic bi sorun cıkıcagını sanmıyorum
|
|
|
|
_________________ Kırk Bakireye Tapmaya Bal Yanaktan Tatmaya Geldim
|
|
 |
       |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| Freud demek ensest demek ztn o yüzden tatlıya bagladık tartışmayı..
|
|
|
|
Hayallerimmiş yaşayan
|
|
 |
    |
 |