Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
DiAblo
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 00:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

platoniks bence sapıklık durumu öznel olmaktan çok genel geçer olmalı. Bugün gaylar bile kendilerini dünya ya tanıtmış olan insanlar. Evet belki birçok kişi onlara sapık gözüyle bakıyor ama yaptıkları şey kimi ülkelerde meşru yasalarla korunuyor. Eğer zevkleri etik ahlaka uymuyor olsaydı bir ülke de bile evlenmelerine izin verilmezdi. Önemli olan insanların farklı türlerden zevk almaları değil önemli alan bunun ahlaka aykırı olmaması. Fetişizmi bırakın bir insanın annesiyle ya da ablasıyla cinsel ilişkiye girmek
ne kadar normal sizce? Burda sapıklık damgası vurulan şey fetişizm değildir yapılan eylemin ahlaki boyutudur. Sonuçta bir ayak fetişisti için ayak=vajinadır. Bunun haricinde hiç kimse sana fetişistsin diye sapık damgası vuramaz. Vurduğu taktirde karşısında dimdik durabilmek için yaptığımız eylemlerin bilincinde olmalıyız bence.. Ddmale abimiz bugüne kadar yaptığın çalışmaların birçoğundan yararlandım özellikle hikayelerinden senin gibi bir üstadı kaybetmek istemem bence bu kadar kafana takmamalısın olanları. Seni hep forumda görmek dileğimiz..

Oğlak Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıDiAblo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 00:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

BU KONUNUN DAHA FAZLA UZAMASI TEPKILERE YOL ACIYO...
LÜTFEN DAHA FAZLA MSJ ATMAYIN...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 00:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ddmale merhabalar kardeşim öncelikle biraz sakinleşme vede sükunete davet etmek istiyorum.. arkadaşlara şifrelerle alakası yok demişsin ama son mesajların çok manidar çok rahatsız edici.. hoş üstüne alınan yok ama biraz daha metanetli ol derim. öncelikleeee sana destek olan arkadaşlara binlerce teşekkür etmişsin ok güzel.sanki bizler sana köstekmi olduk HAYIRRRR sadece yollanan şifrelerin biraz daha foruma formata uygun olmasını sağlamanı istedik bu tepki dolu yeni mesajlarını kaynağını dünden önceki gece olduğu herkesce biliniyor yeter ama dediğim gibi hepimiz kardeşiz burdaaaa az bi çoğunlukta olsak hepimizin ortak hoşlantı noktaları aynı bunların dışına çıkılmasın derim... bu foruma sende lazımsın bende lazımım diğerleride herkes lazım önemli olan ne zaman üye olmak şu bu falan değil FORUMA FORUM FORMATINDA KATKIDA bulunmak öyle değilmi sence????? sakın kafanı takma her türlü eleştiriye açık olmalısın artı yapılan eleştirilerde öyle gurur kırıcı değildi herkesin emeğine saygı duyduğumuz gibi seninde emeğine saygı duyduk.alınmaca gücenmece yok ALLAHA EMANET OL saygılar

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 01:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nerden başlıyacağımı bilmiyorum aslında bu topic kişisel açılmıştı.Yani bir kişi ile benim aramda uzun süredir devam eden ve kah sinir harbi kahta zaman zaman taşlamalı polemik şekline dönüşen bi süreçti.Ve şu anda o arkadaşla biz özelden bazı sorunları halletme yoluna gittik.Destek mesajları için şifre topiğine tşk ettim.Bu konu artık gereksiz uzamaya başladı ve yeni tartışma ortamlarına gebe.crıssedlegs kardeşim bence bir an önce bu topiği kapatmalısın.
polmen arkadaşım demek ki beni iyi tanıyamamışsın biz ne demişsek odur.Sana yemin ederim ki bu topiğin şifre linkiyle hiç bi ilgisi yok.Beni kıran ve bu derece üzüp tepki vermeme neden olan olay başka.Lütfen şifre topiğindeki basit olayları burayla ilişkillendirme.Ben o kadar çiğ adam değilim.orda sizi haklı buldum ve şifrelerin silinmesini istedim.olay da kapandı.öyle küçük mevzuları asla büyütmem ve kafama takmam.
Sende allaha emanet ol.

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 01:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ok KARDEŞİMSİN O zaman bizler yanlış anladık...... ilşkilendirme değil sadece yazım tarzının o geceye ait olduğunu sezdim kendi açımdan yanlışsam kusura bakma....ama neyse sende kendine iyi bak Smile Smile burası tartışma değil paylaşım ortamı dokundurmadanda geçemicem Smile Smile Smile haniiiiii görüşmek gülüşmek üzre PAYLAŞMAK ÜZREE Smile Smile

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tvtman
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 01:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

niye kapansin ki bu baslik?
bence cok duzeyli gidiyo ve cok ogretici...
Ddmale son mesajinda gereken aciklamayi yapmis.ben sahsen inandim kendisine.cok samimi buldum.her zevkdas bundan sonra fikirlerini duzeyli bir sekilde sadece baslik konusunda anlattigi surece problem olmaz kanimca...
vede ufkumuzu genisletmek acisindan cokda iyi olur Razz

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıtvtman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 01:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Başlıkta saptırılan bölümler var... Rahatsızlık duyulan cümleler var..
Brz anlayışlı olun... Türkiyeninde genel sorunu bu ztn... Gayet normal bi şekilde bu başlığa bdha cvp yazılmasın dedim tam tersine başlık coştu! İlle kilitlemem mi lazım burayı ya?!! Ille bi yaptırım mı gerekio?!! Ensest lafı geçen heryer kapatıldı bu forumda burayada daha fazla CVP YAZILMAYACAK! Varsa tepkisi olan özelden atsın!

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 02:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Crossedlegs sakın buraya neden yazı yazdın deme seninle de bozuşurum.Smile
Arkadaşlar uzun süredir bi arkadaşla olan sinir harbimizi bitirip,herşeyin mantıkla ve konuşarak çözülebileceğine dair güzel bi örnek sergiledik.Şu an için forumda olan hiç kimseyle bi problemim yoktur.Başka topiklerde de belirttiğim gibi farklı kültür,iş hayatı,çevre ve ortamlardan gelen insanlar arasında zaman zaman yanlış anlaşılmalar ve agresif tavırlar sergilenebiliyor.Ama bunları normal karşılamak ve bütünlüğümüzü koruyup sorunları kendi içimizde çözmemiz lazım derim ben.

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 02:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ana bacı karışmicaksa konuşun abi Very Happy Very Happy konu saptırıldığı için öle bi tepki vernmek zorunda kaldım artık npym...

Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 02:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

anayı bacıyı karıştıranın karşısına her zaman dikilirim rahat ol.biz onların uğruna ölmeyi göze almış adamız.

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 11:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ulan gene mi kızdırdınız Ddmale'i. Rahat batıyor demi? Ulan adam ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor. Ddmale kardeşim kim ne dediyse takma boşver. Sen bize lazımsın. Bizim millet hem nankör böyle. Meyve veren ağacı taşlıyorlar. Sen takma kafana...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 17:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

flash kardeşim desteğine gönülden tşkler.ama artık ortada konuşulacak ve öfkelenmemi gerektirecek bi mevzu kalmadı.olay çözülmüştür.Smile sende rahat ol artık

ishakbehar
Fetişist
Fetişist

israel.gif
MesajTarih: Cmt 31 Arl, 2005 02:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benim aklımın almadığı, cinlerimin tepeme çıktığı, bir o kadar da üzüntümden kahrolduğum nokta şu: gayet bilimsel şeyleri niçin aşağılyor ve kaçıyorsunuz? zaten bu durum fetişizmi de tekrar tekrar açıklamış oluyor ve teorileri de haklı çıkarıyor bu kadar tepki toplaması. allahaşkına şu söylediklerimi tekrar tekrar düşünün. bu teroiler doğru olmasa, bu derece duygusal yaklaşır mıydınız tepki gösterirken?

"kurtulmak" ister misiniz? özgürleşmek?

Oğlak Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıishakbehar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 31 Arl, 2005 02:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ishakbehar kardeşim seni severim bilirsin.Ama sende şunu bil güzel kardeşim bu saatten sonra oturmuş,kemikleşmiş kişilikleri değiştiremezsin.Bilimle her şeyi açıklayamazsın.Her şey bakış açısına bağlıdır.Bugün en ateist insanlarda bilimi kaynak gösterir düşünce sistemine,en dindar insanlarda.
Önemli olan neyi nasıl görmek istediğindir.
Bir arkadaşım bilimi kaynak göstererek ateşli bi ateist olduğunu savunabilirken,ben aynı bilimsel gerçeklerle allah inancımın çok daha kuvvetlendiğini ve bizzat bilimin buna rehberlik ettiğini göğsümü gere gere söyleyebilirim.
Bazı hassas noktalarım var
freudu sevmiyorum
freudu seven ve savunanları da sevmiyorum
Onun benim inanç ve ahlak anlayışıma ters düşen teori ve fikirlerini de sevmiyorum
en azından saygı duymak zorundasın diyenleri de sevmiyorum
onların da beni sevmediğini biliyor ve kabul ediyorum
herkes kendi zevkini kendi doğrularıyla yaşasın güzel kardeşim.yeter ki kötü örnek olabilecek ve genç kardeşlerimi etkileyebilecek fikirlerini buralara yazmasınlar.
kapalı kapılar ardında yaşansın her şey
umarım yeterince açık yazmışımdır.ben buyum çünkü.

Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 31 Arl, 2005 02:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ha eklemeyi unutmuşum kendi adıma kurtulmak ve özgürleşmekte istemiyorum.Smile
bırakın kendi doğrularımla ve ilkelerimle yaşayayım.

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |