| Yazar |
Mesaj |
gerrardi
Acemi

|
|
| burdaki animal crush kliplerini bir hayvansever olarak protesto ediyorum.bunlarin yayinlanmamasini istiyorum.bundan zevk almak fasitliktir.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
serdalis
Misafir

|
|
???
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| Gerrardi kardeşim.Buradaki herkes hayvansever kimse bunları tasvip etmiyor.Ama bi noktaya dikkat çekmek isterim.Crushsever arkadaşların izlediği film ya da kliplerin tamamı zaten varolan ve başkaları tarafından çekilmiş metaryellerdir.Kimse bunları uygulamıyor ya da kendi klip ve filmlerini çekmiyor.Bizler bunları seyretmesekte zaten bişey değişmeyecek.Adamlar hala hayvan ezmeye ve bu konuda filmler çekmeye devam edecekler.Dolayısıyla her ne kadar üzülsekte elden gelen bişey yok.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
Hurricane1
Tecrübeli

|
|
Crush'dan hoşlanmak öylesine iki yüzlü bir bıçak ki...
Benim de evde beslediğim bana arkadaş olan hayvanlarım var (kuşlar ve köpek) ve aynı zamanda crush hoşuma gidiyor. Kimbilir kaç yüz kere topladığım klipleri lanet olsun diye sildim.... Ben seyretmesem de yapacaklar bu klipleri ama ne biliyim sanki seyredip zevk almak bunu yapanların amacına hizmetmiş gibi geliyor, işte o zaman kendimden nefret ediyorum....
Kendisi ile barışık olmalı insan ama bu lanet şey insanı esir ediyor. Onun için bazen yaşlanabilecek kadar yaşamayı çok istiyorum. Ne zaman ki bu çarpık cinsellik hayatımdan çıkacak işte o zaman düşündüklerim ve yaptıklarım tutarlı olacak kendimle barışık, zaman harcamaya daha değer işlerle uğraşacağım.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| benim de evde beslediğim bir kuşum var ve onu çok seviyorum, aynen ben de bir hayvanseverim. bazen banada bu ikiyüzlülük gibi geliyor.bende çok defa tüm dosyalarımı sildim ve sonra yeniden başka clipler yükledim. evet bu bir hastalık ve ben bu hastalıktan kurtulduğum zaman rahar edicem.bunun için çabalıyorum, animal crush kesinlikle tasvip edilecek bişey değil ancak insanlar çevirmiş, ha biz yapabilirmiyiz aynısını? asla!!!
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| aynen benimde kağlumbağam var ayrıca birde balıklarım bende seviyorum animal crush ama alıp da kaplumbağımı bir bayana ezdirmiyorum yani ben daha öncede demiştim hiç istemiyorum izlemek ama çekiyor beni bu olay aynı sigara içersin zararlı olduğunu bilip bırakmak istersin ama bağlısındır bırakamzsın(allaha şükür ben içmiyorum ailemden biliyorum babam bırakamadı yıllarca uğraştı tık yok hala içiyor)...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
köleyim_m
Acemi

|
|
| canlı hayvan ekmek ezme kliplerine bende karşıyım günahtır en basitinden ama eşya crush ı olabilir klip olarak.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Benim anlamadığım şey nede crush filmi izlemek faşistlik olsun ki? Sadist olmasın o?
|
|
|
|
_________________ için beni denizciler yo-ho!
|
|
 |
    |
 |
Steve

Tecrübeli

|
|
Ben büyük hayvanların ezilmesine karşıyım da haşarat olayına niye bukadar hayvansever kesiliniyo anlamıyorum. Ya bu dünya genelinde yaygın bişey. Ha ezerek öldürmüşsün ha sinek ilacıyla boğarak öldürmüşsün yani nedir bukadar hayvansever oluncak şey. .
Dediğim gibi ben sadece böceklerin ezilmesinden hoşlanıyorum. ki bunu kendim asla yapamam çevremdede yapılmasına son ana kadar izin vermem (pencereden atılmasını falan sağlarım en olmadı) ama buda bizim lanetimiz. bi bayan ezerse tahrik oluyoruz. Tekrar söylüyorum BÖCEKlerin ezilmesinde bukadar hayvansever olunacak hiçbişey görmüyorum arkadaş ben...
|
|
|
|
|
|
 |
   |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| steve arkadaşıma ben de katılıyorum.Böcek haşere için hayvansever olmaya gerek yok.Eğer can diye düşünülüyorsa sivrisinek öldürmekte yazıktır ki böceğin insan için hiçbir yararı yok zararından başka.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
osmny81
Fetişist

|
|
| Valla bence de böcek de bir canlıdır. ve onun da yaşamaya (zarar vermeden) hakkı vardır, onun da çocukları olur ve oda beslenir. Kısacası her canlının ayrıntıya indiğinizde bir hayatı vardır. Ama malesef bende hatunların crush olayına karşı kendimi bu zevkten alıkoyamıyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Ekosistem'de dengeyi sağlamak adına aslında böcekler ve hatta daha küçük ölçekli canlıların da önemli rolleri bulunmakta..
Tabii bizim evimizde ya da herhangi bir yaşam-alanımızda öldürdüğümüz böcek sayısı buna etki etmeyecektir o da ayrı tabii..
|
|
|
|
_________________ http://dexphenomena.wordpress.com/
|
|
 |
       |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Ona bakarsanız fetiş olmakta çok normal bişey değil yani millet bize sapık gözüyle bakarken biz birde kendi içimizde bölünürsek hiç iyi olmaz zevk alıyorlarki çekiliyor klipler arz talep meselesi... food crushada saygı duyarım gts yede animal crushada trampleyede face sitting ede hepsine yani bunlarda bir tür fetişdir işte saygı duyup oturcaz başka bir şey yapamayız yani illa sevmemizde gerekmez sevmesekte saygılı olucaz
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta