Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Pts 06 Mar, 2006 18:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

serdalis demiş ki:
evet köleligi denemek ilginc olurdu ama ben bu karakter yapisina sahipmiyim bilmiyorum

bende bilmiyordum taki deneyene kadar, demek istedigim madem denemeyi bile ilginc buluyorsun ozaman tecrübeni yapki, bu karekter yapisina sahip olup olmadigini anlarsin...

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Pts 06 Mar, 2006 19:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ddmale, yine beni bir yazinla sasirtiyorsun...

her Efendinin ve Mistress in kölesinden bekledigi farklidir, yeterki Efendiligi veya Mistress ligi ruhen hissetsinler ve bunun mesuliyetini ve sorumlulugunu tasiyabilsin... ama bir Efendinin kriterleri benim ondan beklediklerime uyucak demek degil...

nasil renkler ve zevkler farkliysa, buradada ayni... kriterler listesi birtek herkezin kendi zevkine göre olur.... ve elbette o kriterleri kabul eden vardir..

ama eger ben Mistress ligi ön planda yasamis olsaydim, senin dedigin o iki kriterler benim icin de en önemliler arasina girerdi...

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
queen_silhouette
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 06 Mar, 2006 22:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ddmale demiş ki:
işin gerçeği ben Lady Evilynin kriterlerinde belirttiği zeka,kültürel birikim,fizik,temiz ve bakımlı olması ve çekicilik gibi kavramları mistreslerde ararım.tabi bunlara ileri görüşlülük ve muazzam bir yaratıcı hayal gücünü de ekleyerek.ama ben bir efendi olsaydım kölede arayacağım 2 şey olurdu ilki kesin itaat.Eğer acı çektirmeyi seviyorsam 2 . olarakta dayanıklılığı arardım.Geri kalanı bi kölede olmasa da olur bence.Önemli olan benim zevk ve isteklerimin yerine getirilmesi ise,köle aptal olsa ne olur zeki olsa ne olur.Kültürlü olsa ne olur kültürsüz olsa ne olur.Köleyi koynuma alıp yatmayacağıma göre çekici ve fiziken güzel olsa ne olur olmasa ne olur....
Köle -efendi ilişkisinde köle etkisiz elemandır.Dolayısıyla bi çok vasfı taşımasa da olur.Çünkü mutlak otorite efendidir.O yüzden bence efendinin bi çok meziyete ve üstün kriterlere sahip olması gerekir.

Ddmale sana bak bir örnek vereceğim (aslında daha da var) belki o zaman aklın veya zekanın kölelikte ne kadar önemli olabileceğini anlarsın;

Günlerden bir gün Bibi (benim kız arkadaşım) ve kendi isteği ile bana hizmet etmek isteyen köle ruhlu forum üyem bende... Bibi dedi ki benim t-shirtümü ütületsene.. Ben pc başındayım Bibi'de salonda puzzle yapıyor... Bibi'nin t-shirtü ütülenecek dedim. Ütü tahtası ile ütünün yerini öğrenip gitti... 5-6 dakika sonra hangi ısıda ütülemem gerek diye elinde ütü ile geri geldi.... Ben de Bibi'ye sor dedim... Sordu o da bana geri yollamış çünkü ütünün ayarlarını bilmiyormuş.. Ayarını göstermek için elimi ütüye uzatıp tutmamla sıcak ütünün elimi yakması bir oldu... Şimdi hangi akıl sıcak ütüyü bana uyarmadan uzatmaya neden olur??? Eminim akıldan bahsederken bu tür şeyler aklından bile geçmemiştir...

Bu akla dayanan yaşadığım sadece bir örnekti... Şimdi de kültüre dair birşeyler yazayım; Herkes'e herkez, filan'a felan, börek'e böörek veya böğrek, şarj'a şarz diyen... Peçetesiz yemek servisi yapan, tuzu karabiberi unutan... Elektronik/elektirikli eşyaları kullanmayı bilmeyen birini kendi adıma istemem hatta sinir olurum... Ben olsam birilerini yetiştirmek için değil benim hayatımı kolaylaştırsın diye köle seçimi yaparım... Dolayısı bunlar önemli konular... Fizik olayına gelirse de içimi karartacak birini doğrusu istemem...

İtaati ve dayanıklılığı ise ben sağlarım zaten... Esas bu konularda terbiye etmek belki de en keyif vericisi olurdu benim için Smile Temizlik ve bakımsa herkeste olmazsa olmaz bir konu...

Bu başlığa hiç yazmayı düşünmüyordum senin bu mesajın olmasaydı Smile

Not: köle arayışında filan değilim yanlış anlaşılmasın Smile

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Gizliqueen_silhouette kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etICQ
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Mar, 2006 00:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sallenaz demiş ki:
Ddmale, yine beni bir yazinla sasirtiyorsun...

her Efendinin ve Mistress in kölesinden bekledigi farklidir, yeterki Efendiligi veya Mistress ligi ruhen hissetsinler ve bunun mesuliyetini ve sorumlulugunu tasiyabilsin... ama bir Efendinin kriterleri benim ondan beklediklerime uyucak demek degil...

nasil renkler ve zevkler farkliysa, buradada ayni... kriterler listesi birtek herkezin kendi zevkine göre olur.... ve elbette o kriterleri kabul eden vardir..

ama eger ben Mistress ligi ön planda yasamis olsaydim, senin dedigin o iki kriterler benim icin de en önemliler arasina girerdi...

estagfurullah amacım seni şaşırtmak değildi sallenaz.Sadece kendi fikirlerimi doğrusuyla yanlışıyla yazmak istedim.

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tvtman
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Mar, 2006 00:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kole olmak mi daha zor yoksa mistress olmakmi bu geldi aklima bastan sona okuyunca...ve karar verdim Cool her iki sinifa dahil olmasamda Razz
gercek kole icin kole olmak ve ve gercek mistress icin efendi olmak cok kolaydir herhalde...ve ayni zamanda heyecanlidir Cool ama gercekten oyle olanlar icin Wink

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıtvtman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Mar, 2006 01:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

queen_silhouette demiş ki:
Ddmale demiş ki:
işin gerçeği ben Lady Evilynin kriterlerinde belirttiği zeka,kültürel birikim,fizik,temiz ve bakımlı olması ve çekicilik gibi kavramları mistreslerde ararım.tabi bunlara ileri görüşlülük ve muazzam bir yaratıcı hayal gücünü de ekleyerek.ama ben bir efendi olsaydım kölede arayacağım 2 şey olurdu ilki kesin itaat.Eğer acı çektirmeyi seviyorsam 2 . olarakta dayanıklılığı arardım.Geri kalanı bi kölede olmasa da olur bence.Önemli olan benim zevk ve isteklerimin yerine getirilmesi ise,köle aptal olsa ne olur zeki olsa ne olur.Kültürlü olsa ne olur kültürsüz olsa ne olur.Köleyi koynuma alıp yatmayacağıma göre çekici ve fiziken güzel olsa ne olur olmasa ne olur....
Köle -efendi ilişkisinde köle etkisiz elemandır.Dolayısıyla bi çok vasfı taşımasa da olur.Çünkü mutlak otorite efendidir.O yüzden bence efendinin bi çok meziyete ve üstün kriterlere sahip olması gerekir.

Ddmale sana bak bir örnek vereceğim (aslında daha da var) belki o zaman aklın veya zekanın kölelikte ne kadar önemli olabileceğini anlarsın;

Günlerden bir gün Bibi (benim kız arkadaşım) ve kendi isteği ile bana hizmet etmek isteyen köle ruhlu forum üyem bende... Bibi dedi ki benim t-shirtümü ütületsene.. Ben pc başındayım Bibi'de salonda puzzle yapıyor... Bibi'nin t-shirtü ütülenecek dedim. Ütü tahtası ile ütünün yerini öğrenip gitti... 5-6 dakika sonra hangi ısıda ütülemem gerek diye elinde ütü ile geri geldi.... Ben de Bibi'ye sor dedim... Sordu o da bana geri yollamış çünkü ütünün ayarlarını bilmiyormuş.. Ayarını göstermek için elimi ütüye uzatıp tutmamla sıcak ütünün elimi yakması bir oldu... Şimdi hangi akıl sıcak ütüyü bana uyarmadan uzatmaya neden olur??? Eminim akıldan bahsederken bu tür şeyler aklından bile geçmemiştir...

Bu akla dayanan yaşadığım sadece bir örnekti... Şimdi de kültüre dair birşeyler yazayım; Herkes'e herkez, filan'a felan, börek'e böörek veya böğrek, şarj'a şarz diyen... Peçetesiz yemek servisi yapan, tuzu karabiberi unutan... Elektronik/elektirikli eşyaları kullanmayı bilmeyen birini kendi adıma istemem hatta sinir olurum... Ben olsam birilerini yetiştirmek için değil benim hayatımı kolaylaştırsın diye köle seçimi yaparım... Dolayısı bunlar önemli konular... Fizik olayına gelirse de içimi karartacak birini doğrusu istemem...

İtaati ve dayanıklılığı ise ben sağlarım zaten... Esas bu konularda terbiye etmek belki de en keyif vericisi olurdu benim için Smile Temizlik ve bakımsa herkeste olmazsa olmaz bir konu...

Bu başlığa hiç yazmayı düşünmüyordum senin bu mesajın olmasaydı Smile

Not: köle arayışında filan değilim yanlış anlaşılmasın Smile

Ewt arkadaşlar sizinde duyduğunuz gibi queen hanım zeki,kültürlü,yakışıklı,temiz,dayanıklı ve ev işlerinden anlayan köleler aramaktadır.Smile Smile Smile

Ütü olayına değinmek gerekirse;Ya o köle mazoşist eğilimli,sizden eşek sudan gelene kadar dayak yemek için bilerek yaptı ; ya 2.bi bayana sizin emrinizle de olsa hizmet etmekten memnun olmadı ve tepkisini size ütü uzatarak gösterdi ya da kendine göre geçerli bi nedeni vardı.Çünkü ütü ayarı gibi basit bi olayı bilmeyecek bi köleyi tasavvur edemiyorum.Smile

Benim doğrusuyla yanlışıyla kendi düşüncelerimi buraya yazmam en azından sizin de bu topiği şereflendirmenizi sağladı.eee ne demişler herşey de bi hayır vardır.Smile

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Sal 07 Mar, 2006 12:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Queen_Silhouette bence kölenin sana sicak ütüyü uzatmasinda bir akilsizlik söz konusu degil, sonucda sen nasil dalginliga gelip ütüyü demir yerinden tutmusun normaldeki herkes plastik yerinden tutar, o da dalginliga gelip herdenenden olursa olsun, sicak oldugunu söylememis, bunlar bence görünmez kaza, ama bir kölenin akilsiz oldugunun bence kanaati degil..

("Ben olsam birilerini yetiştirmek için değil benim hayatımı kolaylaştırsın diye köle seçimi yaparım...")

bu yazina dayanarak Sm kavraminin herkesin farkli oldugunu görüyorum, bir Mistress olarak sen kölenin egitiminle degil sana hayatini kolaylistirmasini istiyorsun...bu düsüncene saygim var, ama benim gözümde Sm bu olmus olsaydi, sanirim sinirlerimi bana uymayan haraketlerle bozmaz, hayatimi kolaylastiricak bir hizmetci tutardim...

("İtaati ve dayanıklılığı ise ben sağlarım zaten... ")

itaati saglamak senin elinde, dayanikliligini da... peki aci dayaninikliligini nasil saylayabilirsinki..?...o kölenin sirf kendi fiziksel dayaninikligina bagli degilmi...?

meroni69
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Mar, 2006 18:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çoğu forumda yazmışımdır;Sadomazoşizm kendi içinde sarmal 1 kavram yani işteş kişlere ihtiyacı var.Halbuki kölelik olgusu farklı ve tarihten bu yana gelmekte..Dinlerdeki kulluk olgusu gibi,algılamak için tarihi örneklemeleri kıstas almalıyız.Yoksa; herkesin farklı SM i vardır,köleliğinde standartı olmaz gibi bir tümce çıkar.Asgari-müştereği olmalı bu mefhumun..
Köle özgür olamaz.1.gercek budur.Efendinin istediğini kayıtsız-şartsız yapar.2.gerçekde budur.Gerisi güncel yada seksüel oyunlardır.Ve dejenersyona müthiş uğramaktadır."x" bir forumda bu işten para kazanan bir dominaya;benim anladığım olgu cinsellikle bitmeli demiştim ve "olurmu hiç ööle şey"gibi 1 cevap almıştım.Yani köle ,efendiyle yatamaz tarzı yaklaşım..
Halbuki kleopatra gacısı; o yüzyıllarda Mısır halkının taptığı hatun;hiçde güzel olmadığı için belkide:gündüzleri kırbaçladığı onlarca köleye geceleri cunnilungus yaptırıp beğendiklerinede fellatio yaparmış..
Köle bu kardeşim; her yola gelecek taki azad edilinceye kadar,gerekirse canını bile teslim edecek;gerisi hikaye....

Aslan Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışımeroni69 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Warmaster
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Mar, 2006 21:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Köle değilim hatta normal ve iş hayatımda baskın karakterimdir hele BDSM ile hiç işim olmaz o yüzden o konuları pas geçip ayak fetişimi tatmin edeceğim bir mistress'de aradıklarımı yada umduklarımı yazayım.
1-Kesinlikle ZEKİ olmalı,partnerini karşısına aldığında ayaklarından önce onu zekası ve egosuyla ezebilmeli,havadan sudan konuşmalar dışındada çeşitli paylaşımlara girilebilmeli
2-Güzel olmalı,bir model kadar değil ama baktığınızda gözlerizede hitap etmeli
3-Güzel bakmalı,güzel giyinmeli ve güzel konuşmalı
4-Bakımlı olmalı
5-Olgun,sahip olduğu gücün farkında, kendinden emin ve özgüveni tam olmalı
6-Kültürlü olmalı
Şimdi belki bazılarınız''yazdıklarına bak böyle kriterlere sahip birisini bulursan bizede haber ver'' diyecektir amma sayısı çok çok az olsada gerçek Mistress'ler war para peşinde koşmayıp bunu lifestyle olarak benimsemiş yaşayan ve yaşatan.
Şunu unutmamak lazım bu ünvan aksesuarla yada kıyafetle kazanılmaz iş beyinde biter

Yengeç Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıWarmaster kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
queen_silhouette
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Mar, 2006 22:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz senin köle yanında var daha iyi bilirsin, hizmet ettiğin kişiye zarar verecek durumlardan şiddetle kaçınmak gerekir. Onun hayatını kolaylaştırmak bana göre bir kölenin asıl amacı olmalı... Amaç dayak atmak yada yemek değildir herhalde olayın bütününde... Benim bunca senedir karşılaştığım tüm kölelerle yaptığım konu ile ilgili konuşmalarda köle kişi Sahibesine/Efendisine hizmet etmekten keyif alıyor... Bu hizmette bir kaç ana başlıkta belirtilebilir...

Genelde ben karşımdakini kendim gibi bildiğimden hiç bir insanın (köle veya değil) bir başkasına sıcak ütüyü getirebileceğini düşünemiyorum.. Eğer kasti bir şey yoksa yada akılsız değilse! Smile Neyse akla dair bana göre iyi bir örnekti ama algılanması ile yorumu tabii ki kişiden kişiye değişebilir...

Bu arada ısrarla yineleyeyim ne Mistress'ım ne Mistress olarak anılmaktan hoşlanıyorum ne de köle arayışım var... Genelde yaşanılan, ikili ilişkileri tercih ediyorum... Bu başlığa da yazmama nedenim bu idi...

Acı konusuna gelince, sanırım belirgin atlanılan bir konu var; Ben yani bir kadın (örnek olarak kendimi verdim), acı veren tarafım... köle yani bir erkek, acı yaşatılan taraf.... Dolayısı ile senin yaşadığın taraftan bakınca dengeler değişiyor... Ve acı eşiği zaman içinde yaşanılan/yaşatılanlarla yükselir.

Ve kesinlikle katıldığım bir cümle var Warmaster'ın izni ile bu başlıktaki son mesajımı bu cümle ile bitiriyorum...

"Şunu unutmamak lazım bu ünvan aksesuarla yada kıyafetle kazanılmaz"

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Gizliqueen_silhouette kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etICQ
Warmaster
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Mar, 2006 22:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İzin ne demek sevgili QueenSilhouette Embarassed gurur duydum,diğerlerinin fikirleri beni bağlamaz ama benim için çok önemli ve değerlisiniz.Sevgiyle kalın........

Yengeç Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıWarmaster kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
serdalis
Misafir

MesajTarih: Çar 08 Mar, 2006 13:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

esasinda mistresslerin bu konuda yazmasi cok daha iyi oluyor, iki zeki mistress bu basliga renk katti, tabi ddmalein yorumlarini unutmamak lazim. ben seve seve part-time köle olurum (full-time olamam) ama bu mistress benim ruhuma hitab ettigi sürece, elektronik mühendisiyim, börek en sevdigim yiyecektir ve kendi isletmeme sahip olacak kadar zekiyim, aslinda benim en büyük zaafim böcekler ve bir mistress henüz cikip bu konudaki fikirlerini belirtmedi

Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Per 09 Mar, 2006 23:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Queen Silhouette basliga son mesajini addigin icin yazinin icerliligini girmiyecegim... fakat senin Warmmaster den alinti olarak yapdigin, o güzel cümleyi bende tecrübeme dayanarak es gecemiyecegim...

"Şunu unutmamak lazım bu ünvan aksesuarla yada kıyafetle kazanılmaz iş beyinde biter "

bu cümleye senin ve benim de katilmam sanirim tecrübemize dayaniyor, nedeninide söyle acikliyabilirim. nasil sen cevirdigin ilk filimle hem Mistress kiyafeti giyip ve elindeki kamciyla aksesuarini tasiyip yaklasik bir saat bir Mistress i canlardirdin, ve yukaridaki yazilarinla israrla Mistress olmadiginin ve anilmak istemedigini yaziyorsun... bende filimlerimde yerine göre kiyafetleri ve aksuarlari kullanmak zorundaydim...

tvtman
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Mar, 2006 23:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ama birileri cikar neden yaptiniz diye sorar o zaman her ikinize de...
sonra ikna olacagi bir cevap bekler...

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıtvtman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Pts 13 Mar, 2006 15:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dogru tvtman, birileri cikar da derse neden yaptiginiz diye ozaman kendi namima birtek sunlari söylerdim...

yukaridaki yazimla birtek demek istedimki filim cevirme tecrübemden kiyafat ve aksesuarla kolay Mistress rolüne girilibilicegini ama ben rol icabi yapdigimi söylemedim... hadda son kelimem "zorundaydim " idi, buda su demek oluyorki ben köle olarak baska köleye Mistress lik yapmak zorundaydim... bana emir edilmesininde nedeni icimdeki Mistress lik duygusunu yasamam..

ve yazilarimi takip eddiysen biliceksinki, bir köle oldugumu ama icimde Mistresslik duygularini da tasidigimi... onun icinde ben bu forumda Mistress degilim diye bir yazi atmadim...

umarim cevabim yeterli gelmisdir..

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |