Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Arl, 2005 20:32  Mesaj konusu:  MİSTRESİN KRİTERLERİ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şimdi bu forumda zaten topu topu 3-4 mistress var.Bu topiği açmak doğru olur mu diye düşündüm.Ama forumdaki mistress sayısı ne kadar az olsada eğer gerçekten bu topiğe düşüncelerini yazarlarsa herkeste bi fikir oluşabilir ve bilgilenebilir diyerek açmaya karar verdim.
Sayın Mistresler sizin köle ya da fetişist seçiminizde etken olan krterler nelerdir gerçekten merak ediyorum.
Örneğin fiziki çekicilik,güzel konuşma ve özgüven,para,kariyer,itaat vs.
İçten düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
saygılar

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 26 Arl, 2005 00:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aslında bu topiği açarken tereddütlerim vardı.Ama şimdi doğru bir iş yaptığımdan emin oldum.En azından forumun mistress potansiyelini ve katılım paylarını öğrenmiş olduk.Smile
Eh bu da bir kardır neticede.

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
serdalis
Misafir

MesajTarih: Çar 22 Şub, 2006 14:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla herkes mistress oldugunu zannediyor ama temizlik yaptirarak bu is olmuyor, abi ben mistress falan istemiyorum, böcek ezsin ve muhabbeti iyi olsun yeter, gelemem öyle emirlere falan, sen de benden farkli degilsin, buarada seninle gene yazisalim, birara yurt disindaydim

Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 22 Şub, 2006 14:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

her zaman.benim için taşıdığın önemi biliyosun zaten.Smile dostluğumuz anlık değildir bizim.mezara kadar beraberiz.

serdalis
Misafir

MesajTarih: Çar 22 Şub, 2006 15:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tesekkürler abi, buarada filetopiada birisi romence bilen birini ariyordu, millet de senin adini verdi Laughing abi ne güldüm olaya, yani sen gelince birara romanya ile alakali bazi sorular karsina cikabilir, birisi kefa'yi duymus ve seninle irtibata gecmek istiyor Laughing

Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 23 Şub, 2006 02:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eyvah ki eyvah.korktuğum başıma gelmek üzere desene.fena çuvallıycaz ama bi şekilde o işten de alnımız akıyla sıyrılırız merak etme.Smile

Lady Evily
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 26 Şub, 2006 01:49  Mesaj konusu:  Re: MİSTRESİN KRİTERLERİ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şu an BDSM beraberliğim olmasa veya çok eşliliği düşünsem, kriterler şöyle olurdu muhtemelen:

1. Zeka
Kafası çalışmalı, zeki olmalı ve çabuk kavramalı. Zeki bir köleyle uğraşmak daha zevklidir.

2. Kültürel Birikim
Benden çok aşağı seviyede olmamalı. Kültürel alt yapısı zengin, birçok olaydan haberdar, fikirleri olan ve üretebilen, müzik-sinema zevki gelişkin olmalı. Gerektiğinde konuşulabilecek biri olmalı.

3. Fizik
Obez veya çelimsiz olmamalı. Erkek gibi olmalı ki bir erkeği dize getirdiğimi anlayayım. Ne yerinden kıpırdayamayan bir yağ torbası, ne de tokat yediğinde yere yığılan kemik torbası olmalı.

4. İtaat
Yapılması zor, bazen hoşuna gitmeyen şeyleri de yapabilmeli. Önemli olan neyden hoşlandığı değil, neyin emredildiğidir.

5. Dayanıklılık
Çıt kırıldım olmamalı... Ses çıkarmaması gerektiğinde sessiz kalabilecek kadar acıya dayanıklı olmalı.

6. Çekicilik
Yüzüne bakılmayacak kadar çirkin olmamalı. Hoş görünen, yakışıklı veya bakımlı birine hükmetmek daha çok zevk verir. Veya hoşlandığınız birine.

7. Temizlik-bakım
Köle, ter kokmamalı, düzenli traş olmalı...

Oğlak Cinsiyet:Bayan Horoz ÇevrimdışıLady Evily kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 26 Şub, 2006 03:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şükürler olsun.en sonunda bi mistress bu topiği farketti ve kriterlerini yazdı.Smile
öncelikle içten tşkler Lady Evily.topiğimi şereflendirdiğiniz ve kriterlerinizi samimice belirttiğiniz için.
ama bu arada şunu da belirteyim bu kadar kriterden sonra size köle olmak bence çok zor.neredeyse mükemmeli arıyorsunuz.Smile

Lady Evily
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 26 Şub, 2006 22:56  Mesaj konusu:  Re: MİSTRESİN KRİTERLERİ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu kadar az dominant bayana karşı yüzlerce köle adayı olunca kriterlerin yükselmesi doğal değil mi ? Smile

Neyse ki bu kriterlere uymak zorunda değilsiniz, nasılsa varsayımsal....

Konunun bugüne kadar yanıtlanmamış olması garip....
Bayan sayısı oldukça düşük olmalı bu ara...

Oğlak Cinsiyet:Bayan Horoz ÇevrimdışıLady Evily kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
serdalis
Misafir

MesajTarih: Pts 27 Şub, 2006 08:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben kadin erkek esitligine inaniyorum Laughing Razz

Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Pts 27 Şub, 2006 12:00  Mesaj konusu:  Re: MİSTRESİN KRİTERLERİ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Lady Evily demiş ki:
Bu kadar az dominant bayana karşı yüzlerce köle adayı olunca kriterlerin yükselmesi doğal değil mi ? Smile

Neyse ki bu kriterlere uymak zorunda değilsiniz, nasılsa varsayımsal....

Konunun bugüne kadar yanıtlanmamış olması garip....
Bayan sayısı oldukça düşük olmalı bu ara...

konunun bugüne kadar bulunan Mistressler tarafindan yanitlanmamis olmamasi beni de sasirtiyor cünki bu soru gercekden güzel bir soru ve cevaplari bazi kölelere cok verimli olabilir... (bunu iliski manasinda degil, bilinclendirme manasini kasteddim)

Lady Evily, kriterlerinin yüksek olmasi cok dogal olmasindan ziyase, senin Mistress olarak ne istedigini de bana gösteriyor.. sonucda nasil köleyim diye atip tutan varsa, Efendiyim diye ister bay ister bayan olsun tutduran var...

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
serdalis
Misafir

MesajTarih: Pts 27 Şub, 2006 13:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhaba Sallenaz, agzina saglik, önemli olan erkek sayisinin fazlaliginin kriterleri yükseltmesi degil, mistressin kendi kriterleri geregi ne istedigini bilmesi. bukadar kriter ancak 7 farkli kiside olur herhalde. ben iste buna kiziyorum, arkadaslarin bircogu ölcüsüzce ve yapamayacaklari seyler icin yalvariyor ve sayisi az olan mistresslerimizin bazilari bunu gercek zannediyor. Lafim Lady Evily'e degil yanlis anlasilmasin... bunu yapacagini söyleyip de iki gün sonra pes edecek köle adaylarina

Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Pts 27 Şub, 2006 13:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

lafinin iki gün sonra pes idicek kölelere söylüyorsun, bir yandan hak veriyorum ama bunu iki tarafli düsünmek lazim... bir köleyi yönlediren Efendi veya Mistress dir onun bu isin bilincinde ve mesuliyeti tasiyabilme gücünde olmasi lazim... eger kölelik ruhunu gercekden tasiyan bir insan iki gün sonra pes ediyorsa ozaman Efendi veya Mistress kendini sorgulamasi lazim... cünki köleyi idare etme sirf emir kiplerinle olmuyor, eline alinmis bir kamciyi bilinsiz vurmakla olmuyor, yarar dan cok zarar verilir bir hatali vurusla...

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
serdalis
Misafir

MesajTarih: Pts 27 Şub, 2006 14:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

acikcasi o konuyla ilgili hic deneyimim olmadi ve merak da ediyorum, dediklerinde haklisin, sana tamamen katiliyorum. benim esas fetishim crush fetish ve crush fetishin özünde insanin kendisini böcek yerine koyup o bayanin güzel ayaklari altinda ezilmesi yatiyor. tabi bu köle olma yolunda bir adim midir bilmiyorum. bircok insan benim fetishimi elestiriyor... ama adi üstünde ...fetish... yani adamlar scattan zevk aliyor ve watersporttan, biz bisey demiyoruz.
evet köleligi denemek ilginc olurdu ama ben bu karakter yapisina sahipmiyim bilmiyorum

Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 27 Şub, 2006 18:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

işin gerçeği ben Lady Evilynin kriterlerinde belirttiği zeka,kültürel birikim,fizik,temiz ve bakımlı olması ve çekicilik gibi kavramları mistreslerde ararım.tabi bunlara ileri görüşlülük ve muazzam bir yaratıcı hayal gücünü de ekleyerek.ama ben bir efendi olsaydım kölede arayacağım 2 şey olurdu ilki kesin itaat.Eğer acı çektirmeyi seviyorsam 2 . olarakta dayanıklılığı arardım.Geri kalanı bi kölede olmasa da olur bence.Önemli olan benim zevk ve isteklerimin yerine getirilmesi ise,köle aptal olsa ne olur zeki olsa ne olur.Kültürlü olsa ne olur kültürsüz olsa ne olur.Köleyi koynuma alıp yatmayacağıma göre çekici ve fiziken güzel olsa ne olur olmasa ne olur....
Köle -efendi ilişkisinde köle etkisiz elemandır.Dolayısıyla bi çok vasfı taşımasa da olur.Çünkü mutlak otorite efendidir.O yüzden bence efendinin bi çok meziyete ve üstün kriterlere sahip olması gerekir.Her zamanki gibi kendime has üslubumla net olarak ifade etmeye çalıştım düşüncelerimi.
Bu topiğin bugüne kadar rağbet görmemesini bende anlamadım.Ya mistreslerimiz tenezzül buyurmadılar bu topiğe yazmaya,ya konu ilgilerini çekmedi,sıkıcı buldular ya da böyle bi topiğin varlığından haberdar değiller.Ama kendi adıma şunu söyleyebilirim bugüne kadar laf olsun diye 1 tane bile topik açmadım.Hep insanları düşünmeye zorlamak,düşüncelerini açıklamaya yönlendirmek ve öğretici olmak ,tecrübe aktarımı yapmak adına açtım topiklerimi.Çünkü ben daha çok işin klip ve resimlerle sergilenen show kısmıyla değilde; insanların kişiliğinde hayat bulan beyin ve düşünsel yönlerine yoğunlaştım.Ama bu forumda bu maalesef rağbet gören bir şey değil.2 resim yolla topiğin prim yapsın mantığı hakim.
Son olarakta şunu söylemeden edemiycem:Sallenaz senin mistress yönün de olduğu için ,seninde bu topiğe bişeyler yazmanı isteyecektim ama gördüm ki sen benden daha önce davranmışsın.
Sürekli topiklerimde davetsiz misafir konumunda kalıyorsun.Bi şekilde seni unutuyordum.Smile ama inan bu kez sen aklımdaydın.ama bu defa hata bende değil.Smile
sen elini çabuk tutmuşsun.
Lady evily,Sallenaz ve serdalis sizlere çürümeye yüz tutan bu topiği tekrar canlandırdığınız için gönülden tşklerimi yolluyorum

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |