| Yazar |
Mesaj |
FetishistX
Acemi

|
|
| Arkadaşlar, hiç partnerine böyle bir fantazisinin olduğunu söyleyen oldu mu? Ben kız arkadaşıma kadınların topuklu ayakkabı giymesinden hoşlandığımı söyledim ama henüz daha ileri gidemedim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| ben her defasında bir şekilde söylüyorum hem de en ince ayrıntısına kadar, çoğu ile güzel günler yaşadık ancak her yiğidin yoğurt yiyişi ayrıdır, hemen açılmanı tavsiye etmem, bu işi zamana ve oyunlara bırak derim
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
kopppekkk
Tecrübeli

|
|
| Arkadaşlar 20 yaşıma kadar hiçbir sevgilime bu hislerimi anlatamadım utandım. Ama son 4 senedir rahatlıkla söylüyorum.Bu dört yılda son ilişkim halen de sürmekte olan ilişkim 1,5 yıllık. Onun öncesinde tam bir arayış içindeydim yaklaşık 6 ve ya 7 kişiyle birlikte oldum. Bunlardan 1 tanesine söyleyemedim sadece bunun nedeni de ayaklarının çok çirkin oluşuydu. Hatta bir tanesine daha tanıştığımızın ilk günü söyledim ayak fetişisti olduğumu şansıma kız da ayak fetişistiymiş ama o light bir fetişmiş, ve kendi ayaklarıyla ilgilenilmesi çok hoşuna giderdi. O kızı zaten hayatımda hiç bir zaman unutamıcam ayakları hayatımda gördüğüm en güzel ayaklardı ve fetiş oyunlar çok hoşuna giderdi, mesela ayaklarıyla yüzüme tokat atmayı ve suratımı ezmeyi çok severdi, bunlar onun tutkusuymuş. Ayakların vücudun en alt kısmında olması nedeniyle ve ayaklarını bir güç olarak nitelendirirdi. Bazen evde koltuğa oturup benim telefonumdaki oyunları oynarken beni ayaklarının altına koar hiç umursamazcasına ben tabanlarını yalarken o ben yokmuşum gibi saatlerce oyun oynardı. ÇOOOOOK hoşuma giderdi. Bir de itiraf şimdiki kız arkadaşımı çok seviyorum ama dier anlattığım kızın tavırlarını ve ayaklarını özleyip onu düşündüğüm çok oluyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| abi o kızı unutacaksın nasıl olsa, bence bunu biranönce yap yoksa arayışın devam eder, benim de böyle unutamadığım sevgililerim oldu ama bak şimdi unuttuk, her bayan yeni doğan bir güneş gibidir, seni ya yakar ya da içini ısıtır, ama illa ben çölde olup içimi ısıtsın diyorsan (eğer unutmazsan o kızı) daha niceleri kavurup geçecek, tavsiye vermek huyum değildir ama madem aynı arkadaş grubundanız, birbirimize destek olalım derim
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
kopppekkk
Tecrübeli

|
|
| Saolasın dostum doğruları söylüyorsun tabiiki ben kızı unuttum tamamen ama sadece bu fantazilerimizi unutamadım ona karşı bir sevgim kalmadı anlatmak istediğim buydu yanlış anlattım sanırım. Bunun gibi unutamadığım biçok anım var ayaklarla ilgili sadece bu deil hafızama kazınmış olan. Tabiiki söylediklerin doğru nasihat konusuna gelince yaş otuz gördüğüm kadarıyla benden 10 yaş küçük olsan bile yaşanmış tecrübeleri mutlaka dikkate alırım yani yine yanlış anlatmıyım söylediklerini kesinlikle yanlış anlamadım bana yardım etme amaçlı konuştuğun sözler, bunun için teşekkür ederim yaşanmış olaylar her zaman insanlara ileriyi görmelerinde yardımcı olur.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| abi eğer sadece anılardaysa anlat ya, okumak güzel oluyor zaten kaç kişi adamakıllı paylaşıyorki dünyada
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
footworship
Fetişist

|
|
| arkadaşlar,benim kızda zaten butip eğilimler vardı nasıl anladım,kız arkadaşımla bir gün denize gitmiştik ve suda bir birimizle şakalaşıyoduk tabi o beni suyun içine sokmaya çalışıyodu bende tabikide ona izin veriyodum:)bu yaptıkları olaydan zevk aldı galiba ki,tam kıyıya çıkarken ben kumsala uzandım oda yanıma geldi ve bana tepemden bakıyodu,bana birden bire ayaklarını uzattı ve dediki gülerrek ayaklarımı öp aşkım benden af dile,bu kelime ağzından çıktığı anda dünyalar benim oldu,sevgilimle aynı ruhları taşıyoruz ve bende tabikide kumsalda öptüm onun ayaklarını,bu şekilde sevgilimle olan hikeyelrim benim hiç çabam olmadan beşlamış oldu:) süper bir duygu yaa:)
|
|
|
|
|
|
 |
         |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
kooppppekkk ve serdalis 2 sevdiğim insan ne güzel muhabbet ediyorsunuz öyle.allah muhabbetinizi artırsın bakalım.:)yav öyle güzel muhabbetiniz vardı ki ben şimdi hangi topicte olduğumu da unuttum iyi mi?
neyse buraya başka zaman yazarız artık.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| ddmale, tecrübe senin isin, bize sen anlat tecrübelerini, biz konuyu actik arkadaslar devam ettiriyor simdi sen lazimsin
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
Hmm tecrübe değil de 1-2 tavsiye vereyim.Öncelikle kendinizi iyi tanıyın zevklerinizi,fetişlerinizi,gerçekten neyi yaşamak istiyorsunuz ya da sizi cezbeden ve gerçekleşmisini istediğiniz hayaller ne? önce bunları objektif olarak tesbit edin.Bunu hallettikten sonra bir bayan bulun.illa mistress olmasına da gerek yok.kaldı ki bi çok şeyi mistreslere yaptıramazsınız ya da talep edemezsiniz.en ideali sevgiliniz ya da sizi çok iyi tanıyan ya da güvenen bi bayan.Bayan meselesini de hallettikten sonra ,kabak gibi yav ben tam bir ayakseverim veya ben hayvan ezilmesini izlemekten hoşlanırım tarzı diyaloglara girmeyin.Zamanını kollayın ve fırsatı yakaladığınız anda şakayla karışık ya da küçük oyunlarla konuya girin.Size kesinlikle garanti veriyorum başta ilgisiz kalsa da bir müddet sonra merak dürtülerine yenilecek ve hayaliniz her neyse gerçekleştirmek için denemek isteyecektir.Ama bu noktada aslolan hayalinizdeki şeyin asla çok önemli ve toplumda tabu gibi görüldüğü izlenimini vermeyeceksiniz ona.yoksa anında sapık etiketi yer ya da bayanın konuya yoğunlaşmasını kaybedersiniz.Aksine herkesin bunları yaptığını,dünyada neler olduğunu ve sıradan bişey olduğu izlenimi vereceksiniz.Gerekirse elinizdeki bazı resim ve klipleri ona gösterin.Böyle şeyleri ilk kez kendi yapıyomuş hissine kapılmaması gerekli.Gerçekleştirdiği her fantazinizden sonra onu yüceltin ve övün.Onunla gurur duyduğunuzu belirtin.En önemli nokta unutmayın ki karşınızdaki sıradan bir bayan .öncelikle en küçük ve kolaylıkla yapılabilecek fantazilerden başlayın.bayan rahatladıkça ve size güveni geldikçe uçlardaki fantazilerinize doğru geçmeye başlarsınız.Ve gene can alıcı bi nokta,Asla köle ya da fetiş eğilimde bulunmayın.Normal kişiliğiniz ne ise onu takının.Çünkü o bayan ilişkiye başlarken sizin normal kişiliğinizi beğenerek başlıyor.Onu hayal kırıklığına uğratacak ve yanlış anlaşılmalara sebep olacak her türlü davranıştan kaçının.
Unutmayın ki gerçekleşmisini istediğiniz en küçük fantazilerinizde bile lokomotif siz olmalısınız.kontrol hep sizde olmalı ve siz partnerinizi yönlendirmelisiniz.Gerisi de sizin hayal gücünüze,zekanıza ve yönlendirmedeki ustalığınıza kalmış.
kendi adıma isteyip yapamadığım hiç bir hayal ya da fantazim olmadı.
kalın sevgiyle.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
SPECTRUM
Site Admin

|
|
arkadaş crush olarak sormuş ama gelen yanıtlar worship ile ilgili
bayan ile crush fetiş nasıl oluyo.ezilecek nesne kişinin sırtına filan mı konuyo acaba?
araya bişey girmezse o trampledır yani.açıklama gelirse seviniriz
|
|
|
|
_________________ Ayaklar odalarda bir çift yavru güvercin
tutup avuca almak, okşayıp öpmek için...
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| crush fetiş le alakalı fantezi olarak ben bi muzu denedim partnerimle bide çikolatayı.....ama öle çok seksi bi etki yaratmadı daha çok eylenceliydi diyebilirim....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
giantcrush

Acemi

|
|
bir gün kız arkadaşımla evde boş geçen zamanı değerlendirmek istedik normal ayak fantazimin dışında farklı bişiler yapmak istedik ben crush fantazimi deli gibi anlatmak itiyordum fakat o buna nasıl bi tepki verir bilmiyordum sonunda bombayı patlattım ona güzel ayakları olan bayanların böceklere olan davranışlarından bahsettim oda bana keşke o böceklerden biri sen olsanda senin kafanı topuklarımla ezsem dedi ve karşı çıktı tabii zar zor ikna ederek bir kez denemesi gerektiğii anlattım yaz havası olduğu için içerdie sinek bihayli cirit atıyordu bende 8-10 tane irilerinden yakalayıp cd poşetlerini bilirsiniz içine biriktiriyordum tek kanatlarınıda koparıyordum. Sonunda aşka geldi hemde sinirlenmişti ayak baş parmağıyla tek tek hepsini silindir gibi ezdi ben bunu 6600 ile kameraya çektim defalarca izleye izleye bi hal oldum ama tekrarını bir daha yapmadı bende üstelemedim zaten dominant başımız belaya girmesin sopayı yemiyelim ) bu arada videoyuda sildirdi
|
|
|
|
_________________ Y asi N
|
|
 |
       |
 |
tozer
Usta Yazar

|
|
| Crush deneyimini 5-6 saniye farla kaçırdım. Aslında anılarımı trample deneyimlerim başlığı altında yazıyordum bunu da orada yazacaktım ama dayanamadım. 1985-86 larda güneydoğu da bir lojmanda oturuyoruz. Benden 2 yaş küçük bir arkadaşımın üvey annesi vardı. İsim yazmak yasak sanırım (N.U) Benim gözümün önünde dahi 4-5 kez arkadaşım sağlam dayak yedi kadın üvey çocuğnu döverken yüzünde sinirli vealaylı ifade aynı anda olurdu. Neyse ben crusha dönüyorum. Apartmanlarında (zemin katta oturuyorlar altı bodrum) bir kedi yavrudan büyük orta büyülükte bir kedi musallat oldu kedide sinir bozucu bir şekilde günlerdir. Bağırıyor. Birkaç kez kadın kovaladı ama yakalayamadı. Biz arkadaşımla evde oturuyoruz. Yine kedi sesi biz de rahatsız olduk ama ouyna devam ediyoruz. Derken kapılarının önünde ayak sesleri anahtar kapıya girdi fakat açılmadı ama oarada arkadaşım kapıya yöneldi. Ben de onun odasındayım Burdan sonrasını arkadaşımdan duyarak anlatyorum :Bir tok bir ses ve kedi vıyaklaması sesi geldi benim duyduğum (bende kafa o zaman dank etti kadının sadist yapısı) kapıya doğru gitmeye başladım ama önden arkadaşın annesi arkadan arkadaşım bodruma doğru indiler. Ben de bodruma doğru inmeye yöneldim fakat annesi merdivenden geri çıkarken arkadaşım (B.U) ya ne yapıyımacı çekmesin diye bastım dediğini duydum ve bana selam dahi vermeden eveg irdi. Ben bodruma indiğimde arkadaşım kedinin başındaydı ne oldu dedim 5 dakika kadar bir şey söylemedi biz kedinin can çekişini seyrettik daha sonra da gittik gömdük. Sonra ben arkadaştan dinledim. "Duyduğum tok diye gelen ses annesinin sivri burunlu kahverengi çizmesi ile (bu çizmeyi iyi hatırlıyorum ben de resimler arasında annesinin bir fotoğrafında var hala iyi saklıyorum) kediye attığı tekme imiş okadar sert bir tekme ki en bile uzaktanduydum. Daha sonra aşağı indiklerinde kedi can çekişirken annesi çizmesinin ince topuğuyla 1.5 cm eninde 10.cm uzunluğunda ve85-90 kilosuyla önce karnına sonra kafasına basmış) hadise bu.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
serdalis
Misafir

|
|
@genjuro; bu clibi bana gönderirsen çok sevinirim, tebrikler güzel iş başarmışsın
@tozer; abi çok güzel bi olay, şanslıymışsın, ben olsam o insanlarla irtibatımı koparmaz bişekilde devam ettirirdim.
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
|
|