| Yazar |
Mesaj |
Steve

Tecrübeli

|
|
|
En son Steve tarafından Pts 24 Eyl, 2007 15:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
   |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Arkadaşlar kaç kere söylemeliyiz bilmiyorum ama rica ediyorum canlı hayvanların crush paylaşımınız özelinizden yapın. burada yasak çünkü!!!
Canlı hayvanların Crush Resim veya Videoları YASAK!!!
Faneti Team
|
|
|
|
      |
 |
Steve

Tecrübeli

|
|
|
En son Steve tarafından Pts 24 Eyl, 2007 15:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
   |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| anl demiş ki:
|
Sanırım bu durumda bu bölümdeki kliplerin %80 inin silinmesi gerekiyor.
Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Hayvan ve Böcek kavramlarının ayrımı konusunda net bi açıklama gerekiyor. Fare , Tavşan , Kuş vs.. gibi canlıların bu tip cliplere materyal olarak kullanılmasına bende karşıyım. Ama böcek konusunda da bir yasak varsa bunun açıkça belirtilmesi gerekiyor. Serdalis ve diğer arkadasların yolladığı kliplerin çoğu böcek ve snail üzerine klipler. Eğer bunda bi yasak varsa ve silinmesi gerekiyorsa bunu baştan söylemelisiniz ki insanlar dakikalarca Upload serverları başında modem yormasınlar.
Okuduğunuz için teşekkürler.
|
+1 bencede
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mcorse
Tecrübeli

|
|
Böcek möcek hepsi yasak işte! kimse boşuna anlamaya çalışmasın! yasaksa yasaktır, o kadar!
Kimse çıkıp da dünyanın geri kalanında böcek ezmek yasak değilken ve hatta bunun ticareti bile serbestçe yapılabiliyorken bize ne oluyor diye sormasın! yasak işte!
Kimse çıkıp da mistressaryel.com, crush-fetish.com, crush-fetish.net, chloecreations.com, crushbabes.com ve highheelheidi.com gibi birçok internet sitesinin kredi kartlı ödeme sistemleri (paypal, i-bill, ccbill gibi) üzerinden yasa dışı olan birşeylerin ticaretini nasıl olup da serbestçe yapabildiğini sorgulamasın!
Kimse çıkıp da prepaidclips veya nicheclips gibi clip satış sitelerinde, böcek ezme clipleri gibi yasa dışı metanın, kredi kartı gibi maksimum kayıt altındaki bir ödeme yöntemiyle rahatça alınıp satılabildiğini anlamaya çalışmasın!
Kimse çıkıp da ocmb.net gibi 99 yılından beri bu konuda faaliyette olan forum sitesindeki değerlendirmeleri okumaya zahmet buyurmasın. bizden senelerce evvel bu yollardan geçmiş olan kişilerin son tahlilde neyin yasal neyin kanunsuz olduğu konusunda vardıkları uzlaşıya kafa yormasın!
Kimseler çıkıp da Türk meri kanunundaki hayvan haklarını koruma ve hayvanlara karşı işkence ve kötü muamale bölümlerinin kapsama alanını, neleri suç sayıp neleri suç saymadığını sakın araştırma zahmetinde bulunmasın! En iyisi, bu yasanın böcekleri ve bilimum haşeratı koruma yasası olduğunu falan düşünsün!
Yasak İşte!
Burası Türkiye, yok öyle!..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Bakin arkadaslar, canlarim, dostlarim herhanh gibi bir yasiyan yaratigin crush klibini yada resmini bizde paylasmayin. Lütfen.
Sizin degil beni basim belaya girecek. Bunu göze alanlari zaten burdan saymam.
Baska forumlarda paylasin lütfen. Ya biraz olsun kanunlari burda uygulayalim. Bu tür kliplerin yada resimlerin cezasi sifre paylasimindan cok daha agir. Zaten zamanla ben serverden "yanlis" content siliyorum. Kiyak olsun diye hemen silinmiyor.
Zevkinizi paylasmiyorum ama hevesinizi anliyorum.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
from-aydin
Fetişist

|
|
|
_________________ Everything happens for a reason...
|
|
 |
     |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
from-aydın diyecek birşey bulamıyorum tek keli
meyle çok güzel bir çekim olmuş.Keşke bi de topukluyla crush çekimi olsaymış.Yinede çok güzel vidyo.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Misafir

|
|
Merhaba
Öncelikle forumu devamlı takip etmeme rağmen crush klipleri daha yeni farkettim ve muhteşem şeylerdi.
Serdalis başta olmak üzere gönderen herkeze teşşekkür ederim.
Mümkünse de devamını dilerim.
Ayrıca bende Masha hastasıyım fakat ilk sayfada verilen linkin süresi dolmuş mümkünse masha kliplerini gönderirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
forrapture
Acemi

|
|
 |
    |
 |
osmny81
Fetişist

|
|
Arkadaşlar klipler muhteşem fakat crush-fetish.net klipleri timeout olmuş bunları tekrar upload edebilirmisiniz.
saolun
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Steve

Tecrübeli

|
|
| AnimaL crush yasaklandı arkadasım.
|
|
|
|
|
|
 |
   |
 |
osmny81
Fetişist

|
|
| isabetli bir karar olmuş arkadaşım.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Steve

Tecrübeli

|
|
|
En son Steve tarafından Pts 24 Eyl, 2007 15:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
   |
 |
|
|