|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Aramızda mutlaka sahibeyim diyen, bu hissiyatı içinde yaşayan bayanlar vardır!.. Bu kişiler görüşlerini burada paylaşabilir... Kolay gelsin!..
Faneti Team
|
|
|
|
      |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
Bu forumda olanlar değil bunu biliyorum.tabi bunu derken fetişname ve queen hanımı sözlerimin dışında tutuyorum.çünkü onlar elinden geldiğince faydalı olmak adına bişeyler yapıyolar.Asla bunları yazmak bana düşmezdi ama şu ana kadar hiç mesaj olmadığı için ilk mesajı ben yazmak istedim.
Sahibelik çok ulvi ve sorumluluk isteyen bir makamdır.Bir para kazanma ,kapris yapma ve kendisinden bi şeyler uman insanları aşağılayıp ezme makamı değildir.Bir sahibe ancak bir köleyi seans esnasında aşağılayıp ezebilir.kendisine soru soran ya da kendisinden beklentileri olan insalara gülüp geçmek ya da hakaretler etmek sahibelik değildir.sadece bu önemli makamın kötüye kullanımıdır.Köleleri yolunacak kaz gözüyle görüp yüksek rakam isteyenleri sahibe olarak adlandıramıyorum bile.
Sahibe kendi zevklerini yaşamak istediği kadar kölenin zevklerini de değerlendirmeye almalıdır.unutmayın ki bdsm tamamen bir zevk paylaşımıdır.Buda sahibelerin diğer bir yanlışı bana göre.Düşünün ki partnerinizle seks yapıyorsunuz 2 dakikada boşalıp gidiyorsunuz ama partnerizin öfkeden deliye dönmüş ve boşalamamanın acısıyla size bakıyor aynı şey.Kölenin zevkleride çok önemli.Düşünün ki adam sırf zevklerini yaşayabilmek için köle olmuş ama siz bencilce kendi zevkinizi düşünüyorsunuz.Şunu unutmamak lazım bir mistresin mistres olabilmesi için köle ya da fetişistlere ihtiyacı vardır.kölenin kendisini önemsediği ölçüde o da kölesini önemsemelidir.Birde benim tercihim ilişkinin seans sırasında kalması ve özel hayata taşmamasıdır.Heleki kalabalık ortamlarda mistrwesin kölesine hakaret etmesi,aşağılaması bence kabul edilir bi mantığa sahip değildir.BDSM 2 kişi arasında yaşanmalı ve 2 kişi arasında kalmalıdır.
Ayrıca eğer bir bayan sahibeyim diye ortaya çıkmışsa otomatikman bazı misyonları yüklenmiş demektir.Bunlar tecrübe aktarımı,köleleri eğitmek,kölelerin sorunlarıyla ilgilenmek vs.
tabi kölelerinde önünüzde eğilirim,köpeğiniz olmaya hazırım şeklindeki mesajlarla sahibeleri sıkmamaları da gerekmektedir.Gerçek sahibe-köle ilişkisi tamamen ciddi duygularla yaşanır.yılışık muhabbetler ve yaklaşımlarla değil.
Daha yazacak çok şey varda şu an yazmak istemiyorum.ileride devam edeceğim.
sevgiyle kalın
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Teşekkürler Ddmale paylaşımının için sanırım ilk sahibemiz sensin Tekrar sağol katkılarından ötürü... Başarılarının devamı dileklerimizle...
|
|
|
|
      |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
eee ne yapalım koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş.Sayende bizde sahibe olduk artık.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
queen_silhouette
Fetişist

|
|
Queen diye bahsedilen kişi bensem teşekkür ederim Ddmale... Yok eski nicki ile piyasada devam edemeyip Queen nickini alan diğer kişi ise üzerime alınmış gibi olmayayım derim
Bu arada epeydir ilk göz ağrım olan bu foruma bakmıyormuşum ki 3826 adet okumam gereken mesaj birikmiş ve tabii ki bu bütün mesajları okursam benim bittiğim andır... Fakat nedendir bilmiyorum uzun süredir özelime gelmediği kadar mesaj gelmiş ve her birinde sahibem veya mistress'ım diye hitap edilmiş bana... Durdum düşündüm nerede bir takım açıklamalar yapmalıyım diye dolandım durdum forumda sonra bu başlıkta karar kıldım...
Bu biraz "ben ne değilim" açıklaması olacak ama bunca senedir aranızda olmamdan dolayı kendime torpil yapıyor ve bu başlıkta açıklıyorum...
Tüm submissive ruhlu ve kendini köle olarak gören Faneti Dostlarına sesleniyorum... Queen Silhouette yani ben sizlerin tabiri ile ne mistress'ım ne de sahibeyim... Ne birilerine direk sadistçe fiziksel acı çektirmekten hoşlanıyorum ne de birilerini itaatim altına almak için çaba sarfediyorum... Yapım gereği otoriter, belki herkesten fazla kuralcı, mükemmeliyetçi, birilerini çalıştırmayı seven, kadının bir çok konuda üstünlüğüne inanan, aklını ve zekasını paralel kullanabilen, aklından geçeni yazarak bile karşısındakine aktarabilen, standartların dışında çoğunluğa göre daha özgür yaşayabilen vb. bir kadınım... Yaşıtlarımdan farklı olarak hayatıma yön vermemde etkisi yadsınamayacak olan bir anneye sahibim... Oluşumuma neden olan annemden ve babamdan gelen her iki geninde dominant yapıya sahip olması sayesinde bugün ki ben oluştu... Aldığım eğitim ve üzerine eklediğim bilgi birikimleri ve gezginci ruhumu tatmin edebilme şansım sayesinde de sürekli ufkum açık ve yenilikçi biri olmayı başardım... Elbette tutucu yanlarım da var Gerek iş hayatımda gerekse özel yaşantımda örnek alınan, fikirlerine değer verilen becerikli biri olmamdan dolayı sayılmam ve sevilmem neticesinde de hep dinlenilen olabildim... Bu da öz güvenimi pekiştirerek önümdeki her güne destek verdi... Yani totalde bakılacak olursa yani bir bütünde beni ele alıcak olursanız bazı şeyler boş yere değil... Çevremde arkadaşım olarak nitelendirdiğim tüm kişiler kadın erkek bir şekilde gerek beni kırmamak adına gerekse yapımı benimseyip özümsediklerinden zaten tüm dediklerimi yaparlar... Yani bu benim için yeni tanışılan bir duygu değil hayatımın içinde olan bir olay... Bazıları gibi ekstra olaylar sayesinde tadına varmıyorum bunun...
Kimileri tarafından sürekli zan altında bırakılmaya çalışılsam da, yalan ve dolanlarla iftiraya uğrasamda çizgimden hiç sapmadım... Ayaklarımı kullanmayı seviyorum, onları cinsel obje olarak görüyorum, teşhir etmeyi seviyorum... Seks esnasında partnerimi dönem dönem bağlamak, onu ezmek, istediklerini yapmamak, nadir de olsa ruhen onu aşağılamak, arada herkesin içinde ancak onun anlayacağı tarzda onu kullanmak, ufak oyunlar beni son derece tahrik etmektedir... Ayaklarım son derece hassas olduğundan göğüslerimden uyarılmadığım kadar ayaklarımdan uyarılırım... Ayaklarımın öpülmesi, koklanması, yalanması bana son derece zevk verir... Parantez arası belirteyim duygusal anlamda yaşanılan bir beraberlikten bahsediyorum... Bunlar, bana göre her önüne gelenle yaşanılacak şeyler değildir...
Bu doğrultuda bir bakıma direk olmasa da özellikle manevi işkence ve aşağılamayı severim... Özellikle birine kızdığımda onu herkesin içinde cezalandırmayı tercih ederim ki bu tür çok örnekler yaşanmıştır... Bunu yazarken bile tebessüm ediyorum... Bana ilk günden beri mistress kavramı hep tuhaf geldiği gibi kendimle asla örtüştüremediğim bir kavram oldu... Direkt sadizmi içeriyor kaygısından olabilir çünkü ben dönem dönem bir liman arayan tipik kadınlardan da olabiliyorum...
Son olarak eklemek isterim ki bu tür duygular dayatmalarla zorlamalarla yaşanmaz... İnsanın ya genlerinde vardır yada yoktur... Ancak olanın üzerine konabilir, yoktan var olmaz... Dilerim herkes gönlünce seks hayatını yaşayabileceği, bunu duyguları ile pekiştirebileceği bir partnere sahip olur... Ama illede aşkı yaşayın onun da tadı dayanılmazdır
|
|
|
|
_________________ www.QueenSilhouette.net
|
|
 |
      |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| queen_silhouette demiş ki: | Queen diye bahsedilen kişi bensem teşekkür ederim Ddmale... Yok eski nicki ile piyasada devam edemeyip Queen nickini alan diğer kişi ise üzerime alınmış gibi olmayayım derim
|
tabikide sizsinz.diğer queen kimdir nedir bilmem.Ben sadece yorum ve fikirlerini önemli bulduğum kişilerin adını zikretmeyi severim boş insanların değil.
Kendinizi çok iyi anlatmışsınız umarım bu kişilik değerlendirmeniz arada kalmışlara bir rehber olur.
saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Queen_silhouette cidden çok güzel bir yazıyla, kendinizden örenkler vererek misstressliğin nasıl olduğunu anlatmışsınız. Umarım misstresim diye geçinenler buradan feyiz alabilirler. Bayanlar açısından fetişizm bir yaşam şekli değil yaşam mizacıdır. yani kimse kendini zorlayarak mistress bir ruha sahip olamaz., kimse kendini zorlayarak ben sashibeyim benim bir sürü kölem var diye kendine kabul ettiremez. Ayaklardan hoşlanmayan birine nasıl ayakları sevdiremezseniz ya da bizleri nasıl ayaklardan uzaklaştıramazsanız bir bayanıda sonradan mistress yapamazsınız. Bu bir yaşam şeklidir, tarzıyla, kişiliğiyle, içeriğiyle, ahengiyle...
Fetişizmin bu dürtülerini kullanmak isteyen bir çok sahibe adı altında bir çok kişi türedi. cidden bu durum böyle malesef. Sonra da seansları şu kadar dan bu kadardan diyefahiş fiyatlarla belirtildi. Bu fetişizm olgusu içerisinde normal midir sizce. Nasıl bir ticari tabloyla sanatsal tablo arasında dağlar kadar fark varsa fetişizm de de aynı kuramları uygulayabiliriz. yani fetişizmi para ile satamazsınız. O anları o hisleri yaşacayak insan bunu parayla değişemez. Bırakın para istemeyi üstüne para vermeyi bile göze alacaktır ki bu zaaf yüzünden mistresslerin sayısıda malesef çok arttı... Umarım düşündüklerimi anlatabildim... Queen_sihouette nin yorumları üzerine ne kadar etkili olur bilemem ama kendimden birşeyler katabildiysem ne mutlu.. Sağlıcakla kalın!... Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim...
|
|
|
|
      |
 |
naylonsub
Fetişist

|
|
| Bence gerçek sahibe, hayata geçirmiş olması hiç önemli değil, partnerine ruhen ve bedenen her anlamda sahip olmaktan hatta bunu sadece düşünmekten bile zevk duyandır.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lady Evily
Acemi

|
|
Merhabalar,
Başlık ilgimi çekti, es geçmek istemedim.
Bugün üye oldum, Galathian takma adlı kişiyle, günümüz ilişkileri baz alındığında uzuuun denilebilecek bir beraberliğim var.
Ddmale'in, queen_silhouette'in ve ayaksewer_007'nin sundukları görüşlere neredeyse harfiyen katılıyorum.
Queen'in 'ben sahibe değilim' tümcesi aslında beni de açıklıyor. 'Sahibe' veya 'Mistress' tabirleri, bir tür 'genellik' çağrıştırıyor. Kişiye verilmiş, genel-geçer bir sıfat. Meslek anlamında kullanılıyor gibi. Bir nevi, avukatın davalara makması, hemşirenin hastalarla ilgilenmesi gibi, sahibenin de köleleri oluyor. Bu çıkarım doğruysa, aynı tümceyi tekrarlamak durumundayım 'ben sahibe değilim'. İkide bir sayısını-sırasını değiştirdiğim, canım isteyince çağırdığım kölelerim falan yok. Kölelerimin olmaması, benim sahibelik niteliklerine haiz olmadığımı gösterir mi? - Hayır. Queen'in aksine evet sadistim, can yakmak hoşuma gidiyor, aşağılamaktan yer yer zevk alıyorum, sert davranmaktan haz duyuyorum. Ama bu duyguları İstanbul'da ulaşabileceğim bütün mazoşist veya fetişistlere beslemiyorum. Hoşlandığım, tanıdığım insanla bunu yaşamak isterim.
Peki, tanımadığım ve hoşlanmadığım insanlarla yaşıyorsam? İşte o zaman Sahibelik mesleğini icra etmiş olurum. Bir öğretmenin, sadece para kazanmak için istemeye istemeye her gün okula gitmesi, kapı kapı dolaşıp kredi kartı satan elemanın, bu işten ZEVK almamasına rağmen maddi kaygılarla devam etmesi gibi. Son dönemlerde türeyen 'sahibe' lerin sebebi de bu bence.
Neden şimdiye kadar sahibe yoktu da son yıllarda çıktı?
Çünkü, bu maddi kaynağın farkında değillerdi... İnternet, televizyon, gazete derken bazı kadınlar bu piyasanın farkına vardılar ve bunu çok ZEKİCE kullanıyorlar.
Takdir edilmeye değmez mi?
Hangisi daha suçlu,
Bile bile parasını kaptıran fetişistler mi
Taleplerden nasiplenmeyi akıl eden sahibeler mi?
|
|
|
|
_________________ >*<
|
|
 |
    |
 |
meroni69
Usta Yazar

|
|
Sahibelik geni diye bir gen olamaz..Kesinlikle sonradan kazanılmış ve edinimseldir..Herkes haytında 1 period sigara içer.Ölünceye kadarda içen olur.hatta bırakımıyorum da derler.O da ozaman genetikmi?Genlerle bişeyleri açıklamaya çalışmak olayı bilimselleştirmez.Olay ruhsaldı hadi bilemedin huysaldır..ya psikoloji+psikiatriyle açıklayalım yada astroljiyle..
Birde şunu unutmamak lazım,1 insan hem sadist hemde mazoist olabilir..Erkeklerlede beraber olan lesbiyen hatunlar gibi..Gen duplikasyonumu var onlarda..Kızan olursa darılırım,ha
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
queen_silhouette
Fetişist

|
|
sahibelik geni elbette olamaz bu nereden çıktı ki?... sahibe Türkçemizde kullanılan bir tanımlamadır. Yerlimidir yersizmidir bilemem... Dolayısı ile ev sahibi, manav, mühendis, doktor gibi meslek ve durum bildiren bir kelimedir... Yani genetik olma durumu söz konusu değildir. Olayı bilimselleştirmek için bir çabada sarfedilmemekte burada... Eğer beni kaşımak için yazmadı isen bu mesajı bay kassap, sana yani bir doktora oturup baskın veya çekinik genleri anlatmam kadar gereksiz bir durum söz konusu olamaz... Hatta dominatrix tabirinin kapsadığı (kimininde tıpta hastalık olarak nitelendirildiği) ve kişinin genotibinde yer alan özellikleri de saymak yersiz olmaz mı? Hele hele sigara bağımlılığı ile örneklemen bana cidden çok bilimsel gelmedi... Yani sana göre kölelik yada sahibelik sonradan edinilen bir alışkanlık, bağımlılık öyle mi? Ya da her bebek aynı karekterde doğar, böbrek hastalıkları da %33.3 oranında kalıtsal değil yani öyle mi? Veya bir gay'in karşı cinsi ile cinsel ilişkiye girmesi bir insanda sadizm ve mazoizm'in aynı insanda ortaya çıkması eş bir konu mu ve birbirine oranları nedir? Hadi ben bilmiyorum hadi ben anlamadım, fenotiple genotibi bir açıklada, neleri kapsadığını ve kapsamadığını bir anlatta (lütfen halkın anlayacağı şekilde olsun, hani işin içinden çıkamayan doktorların isks sendromu diye birbirine sevk ettiği hastalar gibi olmasın da) öğrenelim derim. Cidden
Son bir soru, inatçılık sence kalıtsa mı yoksa sonradan edinilen bir huy mu?
|
|
|
|
_________________ www.QueenSilhouette.net
|
|
 |
      |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| Hmm mesajlardan anladığım kadarıyla genel takıntı sahibe kelimesi üzerine.Aslında bu kelimeyi kullanmayıp dominant bayanlar desek belki de problem kendiliğinden çözülecek.Dominantlık sıfatını da hafif yollu incelersek genlerle alakalı olmadığını,tamamen yaşadığı hayat tarzına,yaşadığı çevreye ve yaşadığı olaylarla da direkt paralellik gösterdiğine ulaşırız.Bunu hikayeler topiğindeki psikiyatri hemşiresi isimli hikayemde kısmen işlemiştim.Oradaki karakter üvey babasının tecavüzüne uğramış,daha sonra girdiği flört ilişkilerinde erkek arkadaşlarından gene bazı darbeler yemiş ve sonuç olarak erkeklere olan sevgi ve güvenini yitirerektamamen onlara karşı nefret ve sadistik duygular beslemeye başlamıştı.Psikolojik açıdan incelendiğinde eminim sadist diye kendini niteleyen insanların geçmişte yaşadığı travmaları ve geçirdiği mutsuz çocukluk hayatını büyük bir çoğunlukta görebilirsiniz.Aynı olguyu kız kardeşler arasında büyüyen ya da sürekli kızlarla oynamak zorunda kalan bazı erkek çocukların ileride cross dressing ya da gay eğilimlere yönelmesinde de görebilirsiniz.Tabi işin birde hormonal yönü var.Unutmayalım ki her zevk olgusu kişinin salgıladığı hormon seviyeleriyle direkt orantılıdır.Daha fazla kafanızı karıştırmak istemiyorum.Dominant özellikler (sahibelik anlamında) tamamen sonradan kazanılanve içinde çocukluk dönemi,çevresel faktörler ve yaşadığı olayları barındıranbi durumdur.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
tvtman

Tecrübeli

|
|
Hangisi daha suçlu,
Bile bile parasını kaptıran fetişistler mi
Taleplerden nasiplenmeyi akıl eden sahibeler mi?[/color][/font][/b][/quote]
bile bile parayi verende bile bile alanda suclu degildir bana gore.
cunku alan memnun veren memnun
+deneyimim oldugu icin soylemiyorum...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Lady Evily
Acemi

|
|
Tvtman, alan ve satan memnunsa, diyecek şey yok. Kimseyi ilgilendirmez o zaman
Ddmale, evet sahibe veya mistress yerine 'dominant karakterli', 'sadist', 'baskın' kelimelerini kullansak daha uygun olacak.
Çoğu sadist bayanların sadist olmasında geçmişlerinde yaşananlar etkilidir mutlaka.
Yüzde bir ihtimal de olsa, normal bir çocukluk ve normal ilişkiler yaşayan bir kadının da, doğuştan sadistik eğilimler içerisinde olabileceğine inanıyor ve kendimi bu sınıfa koyuyorum.
Ben çocukken de 'hizmetçilik' oynayalım diye kuzenimi kandırırdım.
Bu durum genellenemez tabii ki.
Ne diyeyim, erkekler tarafından hor görülmüş, intikam için etrafta kurban arayan bayanlar mı yaratmak gerek nedir...
|
|
|
|
_________________ >*<
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
Var zaten.Yaratmaya gerek yok.Sadece bi erkeğin onların önünden yürümesi ve içlerindeki öfkeyi kusmasını sağlaması gerekiyor.% 80 i dayak yiyen kadınlardan oluşan bi toplumda bu çokta zor olmasa gerek.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
Sayfa: 1, 2 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|