| Yazar |
Mesaj |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Kimse sahibe doğmaz elbet. Gen kelimesi kullanılmadı hiçbir zaman... Sadece kişilikle alakalı bir kavamdır. Genelde hükmetmeyi yaşam şekline dönüştürenlerde görülür. Genle herhangi bir alakası yok. Sahibelik sonradan öğrenilen bir kavram. Lakin bu hisleri içinde yaşamayan da sahibeliği yapabilecek midir sizce!.. Bunu içinden geldiği gibi yapar ya da sonradan öğrenmeyle... Sonuçta bundan hoşnut ise içindeki duyguları açığa çıkarabilmiş kişidir. Özüne kavuşabilmiş bir karakterdir...
|
|
|
|
      |
 |
meroni69
Usta Yazar

|
|
"Ben ne dedim,O dedi ama şu hiç demedi ve sizde yanlış dediniz" olayı 1 uzakkenara...Siz haklısınız,QS hanım...Genlerde dominancy vardır.Ama bunun vuku bulması için flagellalı mahlukatın yani spermin ovumu (yumurtayı) infilak ettirmesi yada içine girmesi gerekir..Binlercesi start alır ama biri ipi göğüsler..Sonrada zigot oluşur..Bebeğinde gen haritası bu arada oluşur.Yumurta x taşımalıdır,spermdede x varsa ;belkide bir sahibe doğacaktır..
Ben olayın bilimselliğini önemsemiyorum ve bu kitleyi halk olarak görmüyorum.Onlar benim araştırmacı ve elit fetişist piladerlerim.Net ortamında varsa hatalarımıda bulup foruma yatırırlar..
Benim iddiam;her hatunda bu zerreler(sadizmde mazoizmde) var.Yaşananlar,partner ve enerji; birini su yüzeyine çıkarıyor.Yada hep dipte kalıyorlar.Yeterki eşi ve kendisi ilgilensin ve bilgilensin...Ama birkısmında daha çocukluk yaşlarında bir olgu öne çıkıyor.Oda sonradan..
İnatçılık bence bir huydur.Bildiğim kadarıyla "Tıp" huyu tam bir fenotip-genotip mixi olarak görüyor..Ama "huysuzluk" kesinlikle burçsal yani astrolojiktir..En sıkda yazın erken günlerinde ,o sıcaklar başlarken doğanlarda rastlanır..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
queen_silhouette
Fetişist

|
|
| meroni69 demiş ki: | | "Genlerde dominancy vardır.Ama bunun vuku bulması için flagellalı mahlukatın yani spermin ovumu (yumurtayı) infilak ettirmesi yada içine girmesi gerekir..Binlercesi start alır ama biri ipi göğüsler..Sonrada zigot oluşur..Bebeğinde gen haritası bu arada oluşur.Yumurta x taşımalıdır,spermdede x varsa ;belkide bir sahibe doğacaktır.. |
Alıntıdaki ilk cümle bana cevaptır teşekkürler... Ayrıca X ve X yanyana gelince zaten dişi kimliği oluşur...
Spermlerdeki X kromozom fazlalığından kadın nüfusu son zamanlarda artış gösterdi ya... Aklıma bir anda kız doğurduğu için kadını suçlayan erkekler geldi de Amazon ruhum kabardı...
Özet geçiyorum: Baskın yapıya sahip olma özelliği genetiktir. Baskın genlere sahip olan herkes, sadist eğilimler taşır demek değildir. Ayaklarını her sevdiren veya sekste ayaklarını kullanan her kadın sahibe değildir. Sahibeyim diyen kaç kadın ayaklarını sevdirmekten hoşlanır bilemem. Ama inancım seksi seven ve ayaklarından uyarılan bir kadının bu tür ilişkilerde duyarsız kalamayacağıdır. Her sağlıklı kadın vajinal orgazma ihtiyaç duyar ve olay esnasında tepkisiz kalamaz. Tabii bu olay ticari olursa zaman içinde altta yatarken sakız çiğnemeye benzer (bkz.Türk filmleri)
Sadizmin, bireyin gelişim çağında yaşadıkları ile pekiştiğine ve su üzerine çıktığına yüzde yüz katılıyorum. Ama gelişim çağında şiddete mağruz kalmış veya sürekli aşağılanmış birinin erişkinliğinde illa sadist olacağına katılmıyorum... Buna ek olarak her sadist kimliğin de geçmişinde kötü anılar olduğuna inanmıyorum... Bunu evlat edinilen çocukların iyi bir gelişme sürecini tamamladığında da farklı eğilimler gösterdiklerine, karşı tez olarakta ikizlerin birbirlerinden uzak ortamlarda büyüdüğünde farklı kişisel özellikler edindiklerine dair ispat olacak örneklerle açıklamak mümkün...
Başka bir konu ise "Mistress" evlilik dışı ilişkinin sürdürüldüğü kadına verilen isimdir. Yani bu da demektir ki bu tür ilişkilerin normal şartlar altında evlilik dahilinde yaşanması çok zor... Sahibe dediğimiz kişilere İngiltere de verilen isim Dominatrix'tir. Bu işi para ile yapanlara da ProDom filan deniyor... Yani iş uzadıkça uzuyor
Mesajıma "Anasına bak kızını al" deyimi ile nokta koyuyorum... (Acaba annemde ayaklarını sevdirmekten hoşlanıyormu)
Fetişinize sahip çıkın çünkü o sizi özel kılıyor....
|
|
|
|
_________________ www.QueenSilhouette.net
|
|
 |
      |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| ne dir ne değildir konusunda şöle bi laf ederek bi yorumda bulunmak istiyorum....gözümle görmeden gerçekten sahibe olan birinin varlığına inanmam diyorum ben....yani bunu içinden gelerek,hissederek,karşılığında bişey beklemeden,istemeden sadece kendini tatmin etmek için yapan ve bunu hayatının bir parçası haline getirebilen bir bayanın var olduğuna....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Herkesin fetişi kendi içinde kutsaldır!.. bunu kimse maddi olarak ölçemez!..
|
|
|
|
      |
 |
Lady Evily
Acemi

|
|
| Tom Ford demiş ki: | | ne dir ne değildir konusunda şöle bi laf ederek bi yorumda bulunmak istiyorum....gözümle görmeden gerçekten sahibe olan birinin varlığına inanmam diyorum ben....yani bunu içinden gelerek,hissederek,karşılığında bişey beklemeden,istemeden sadece kendini tatmin etmek için yapan ve bunu hayatının bir parçası haline getirebilen bir bayanın var olduğuna.... |
Katılıyorum... Bence de bu formatta bir bayanın var olması pek mümkün görünmüyor...
Bayan sadist olabilir, erkekleri aşağılamaktan hoşlanıyor olabilir, baskın karakterli olabilir... Bu hislerini yaşamak için kimsenin onlarca köle arayacağını, hiç bir beklenti içerisine girmeden bunu bir yaşam stili haline getireceğini sanmıyorum.
Gerçek sahibe kimdir?
Sahibeliği meslek haline getirmiş kimsedir. (öyle ya da böyle)
Soruyu yumuşatıp, gerçek dominant karakter nedir? diye de sorabiliriz...
|
|
|
|
_________________ >*<
|
|
 |
    |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| tom ford a bende aynen katılıyorum....sahibelik yapmaktan cinsel haz duyacak kadın ya yoktur olsa bile çok çok nadirdir bence....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Bu topicte de measjım son measajla baya arası olacak şekilde yayınlanacak ama olsun..
Şimdi gerçek mistressın tanımını bulmak için benim kesinlikle birkaç soru yöneltmem gerekiyor çünkü bu topic altında yayınlanan mesajlardaki tanım benim sahip olduğum tanıma 180 derece ters bir konumda bulunuyor..
Sahibelikten cinsel haz duyacak kadın sayısı ya çok azdır ya da hiç yoktur gibi süregelen ve açıkçası katılımcı bulan bir görüş mevcut..Peki soruyorum:Bdsm zaten elit bir duygu değil midir ki herhangi bir sayı aransın bir kelimenin tanımı yapılırken..Bu manada kelime anlamlarını degrade etmeyelim sözgelimi şu an mucize diye birşeyin yaşanmaması dünyada nasıl mucize kavramını değiştirmeye yol açmayacak ve açmamalıysa-mistress-sahibe kavramını da lütfen degrade etmeyelim önümüzdeki örneklere uyduracağız diye..Bir de gerçk sahibe ifadesi çok kayda değer bir ifade demek ki bunun bir de sahte olanı mevcut ..Öyle ya her kavram kendi zıttıyla mevcuttur..
Bir de sahibeliğin bir meslek olduğu konusundaki görüşlere itirazım olacak..Ne zamandan beri bir duygunun ifadesi meslek olarak anılır oldu?Yani arz-talep dengesinin ülkemizde sahibeler tarafına asimetrik ve devasa bir kaymaya uğramasından sonra ortaya çıkmış birşey olmasın sakın..Para karşılığı insanların cinsel ihtiyaçlarını gideren insanların mesleki adları bellidir yani alanın ve satanın memnun olması durumunun bir objeyi kaçak olmaktan çıkarmayacağı gibi bu durumda da alan-satanın razı olması durumu en fazla benim o insanların özeline karışmamamı gerektirir yoksa bu ilişkideki satan kısmının tanımı konusunda doğru tanımlama yapılması isteğimi engellemez..Bu arada domianatın karşılığı evet Türkçe de baskındır ama pratik kullanıma bakıldığında Türkçedeki sahibe kelimesi dominant-mistress gibi İngilizce kelimeleri karşılamaktadır..
Dominantlığın genlerden gelip gelmiyor olması konusundaki tartışma benim düşünceme paralel bir yöne evrilmişse de birkaç kelime etmek istiyorum bu konuda..Dominant ya da submissive karakterin doğuştan gelmesi ve sonradan çevre koşullarıyla ortaya çıkması konusunda herhangi bir bilimsel kanıt yok elimizde bu yüzden de kabul gören görüş ikisinin de etken olduğudur..Benim şahsi fikrim güdülenme-koşullanmanın ve çevresel şartların bu iki ruh hailnden birine sahip olma konusunda daha belirleyici olduklarıdır..
Bu konuda bilimdışı olarak nitelenen kaynaklardan okuduğum şeylerse Astrolojinin de bu konuya el attığını gösterdi bana..Her burcun temsil ettiği organlar vardır Astroloji'de ki buna göre Balık burcuna denk gelen organlar ayaklardır..Benim dar çerçeveli araştırmamda tanıdığım birçok köle fetişistin 8.33% (100/12) nin çok üstünde bir oranla Balık burcu olduklarıdır ki bulduğum % miktarı bu kapsamdaki bir araştırmaya uygun düşe standart sapma oranlarının çok üzerindeydi..
Aynı konuyu diğer yönden ele alırsak da genelde Boğa ağırlıklı olmak üzere yaz aylarında doğan kadınların daha dominant oldukları yönündeydi-bununla ilgili bir araştırmam yok..Ama ben bu iki görüşü de baştan söylediğim gibi bilim-dışı bulmaktayım..
Ben burada yazılanların tersine bu işi bir zevk olarak gören-hayat tarzını buna göre sürdüren ama hiçbirşekilde ve zaten olması gerektiği biçimde maddi kazanç aracı yapmamış insanlar tanıyorum..Hoş hayat tarzı olarak gören yakından tanıdığım bir kişi var diğer tanıdıklarım sadece özel ilişkilerinde bu tarzı benimsemişler..Ama ne olursa olsun bu insanların varlığı bile kelimenin doğru tanımını yapmak için yeterlidir..
Sonuç olarak sahibe kelimesi her ne kadar sadece mistressın karşılığı ise de etimolojik olarak yabancı dilde kullanılan mistress-dominatrice-goddess kelimelerini de karşılamaktadır pratikte ve benim yukarıdki tüm yazım bu varsayım üzerine yazılmıştır ki doğru olan da budur..Yoksa diğer tanımı ypılan sahibenin İngilizce karşılığı ''prodom''dur ya da benim rastladığım olayın mahiyetine cuk diye oturmuş bir kelime ama onu burada yazmaktansa özel mesaj atanlara yazmayı tercih ederim..
Çok uzun oldu belki yazı ama bu konuda çok ama çok doluydum..
Kalın sağlıcakla..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
Dominant
Acemi

|
|
Gerçek sahibelik nedir bilmiyorum. Ama ben dominant bir karakter olarak öncelikle ben köleyim diyen her insanın sahibeden anladığının farklı olduğunu tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim. Sonuçta Biz dominant kadınlarında bu hayatın içinde günlük yaşamımızı idame ettirmekte olduğumuz düşünülürse 7/24 sahibelik yapmanın mümkün olmayacağıda elbet bilinir. Sahibe olmak yada baskın karakter olmanın getirilerinin gerekleri bazen bir bakış ve bazen bir duruşlada özetlenebileceği gibi uygun ortam ve partnerlerle sadizm ve mazoşizmin doruklarında yaşanabilir.
Benim derdim kendi adıma selam verdiğim yada dominant olduğumu açıkladığım her insanın özellikle nette benden sabit kalıplara dayalı tavır ve cümleler beklenti içinde olması. Sonuçta tanımadığınız hakkında hiçbirşey bilmediğiniz birine göstereceğiniz tavır normal insan ilişkileri çervevesini aşmamalı diye düşünüyorum. Ama verilen her cevap ve sohbetin akışı esnasında diyalogta olduğunuz insandan alacağınız doneler sizi yönlendirecektir.
Yoksa selam diyene sus köpek yere yat takla at havla bana itaat et demek
oldukça basit ve yapay bulduğum şeyler. İstenen gerçekte nedir ? Olanlamı yetinmek olası gerekeni yaratmak bilemiyorum.Kendimi sahibe olarak adlandırmıyorum zaten nickimide bu yüzden dominant yaptım dominant benim duruşuma en uygun anlatım. Bana hizmet edilmesi, ayaklarımla ilgilenilmesi, karşımdakini aşağılamaktan oldukça fazla hoşlanıyorum. Sadist yanlarımda yok değil ama dediğim gibi önünüze gelen herkesi tasmalayıp kırbaçlayamayacağımıda iyi bilirim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Benim değerlendirmem ne kadar doğru olur ya da ne anlam ifade eder bilmiyorum..
Ancak çok doğru bir bakış açısı kesinlikle..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
kilit

Acemi

|
|
Sayın Queen_Silhouette Hanımın ;
"Başka bir konu ise "Mistress" evlilik dışı ilişkinin sürdürüldüğü kadına verilen isimdir." cümlesi beni uzun süredir aklımı meşgul eden bi soruyu sormaya teşvik etti.
99 da ben hazırlık okurken speaking derslerinde mr. ms. kelimelerini yanlış kullanan yada hangisini kullanacağını bilemeyen ark.larım mister..la başlar sonradan bi hanımdan bahsettiklerini anımsayıp ..ess derlerdi. Sonuçta "mistıırr ..ıss" die bi kelime duyulurdu. Hocamız çok kızardı. "Metres dediğinizin farkında mısınız? Bi kadına fln söyleyeceksiniz, rezil olacaksınız! Doğru kullanın şu kelimleri!" die azarlardı bizi.
Neden dominant bayanlara mistress deniyor? Neden bu bayanlar mistress kelimesini kabul edip isimlerinin başına yazıyorlar? İnt. de bir sürü kadın var mistress ....... die siteleri fln var. Anlamını bilmiyorlar mı? Ki çoğunun siteleri ingilizce bilmeleri gerekir. Bunlar aynı zamanda metreslik mi yapıyorlar? Yoksa ikinci anlamı dominant demek mi? vs.... şeklinde sorular dolaşıo kafamda.
Biri bana anlatsın
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
xman
Tecrübeli

|
|
| Bence kendisini sahibe yada dominant olarak gören bir bayan karşısındaki insanı kendisine sevgi ile yada duygu ve düşünceleriyle, yani doğal olarak ,kendisi olarak kendine bağlayabiliyorsa ve karşısındaki kişi aynı ortamda bulunmayıp aynı havayı solumamalarına rağmen yinede karşısındaki bayanı taşıyabiliryoksa, bayanın yokluğumda bile sanki yanındaymış gibi davranabiliyorsa ki bu otoritieyi kurabilecek olan bayandır, işte o bayan gerçek bir sahibedir benim gözümde.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
ama günümüz çok bozuldu ya çok garip arkadaşlık sitelerinde bile yazıo artık dominant bayanım bana kölelik yapıcak insanlar arıyorum bence gerçek bi sahibe böyle demezki yada hikayelerden örnek verirsek içindeki kölelik duygusuna yenik düşüp artık bunu pratiğe dökmek isteyen submassive bi insan ( kadin veya erkek ) ilan verirse internete buna kadınların yarısı atlamazmı sonuçta 2 saat ayaklarını yalatıp aşaılıayıcı konuşarak 200 milyonu cebe indirmeyi planlayan 112314514 tane kadın var
ne yani makyaj yapip cizme giyip kasılan sırıtmayan emir veren her kadını sahibe olarak göremeyizki
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|