| Yazar |
Mesaj |
Ddmale
Royal Üye

|
|
Arkadaşlar benim riding merakım olduğunu beni tanıyanlar iyi bilir.ama maalesef pek fazla taraftarı olan bir fetiş çeşidi değil.çıplak ve eli kamçılı bayanların kölelere ya da atlara binip hükmetmelerini izlemek çok heyecan verici.maalesef hiç bir riding sitesinin şifresini kırabilmek mümkün olmadı.bu yüzden eldeki metaryelleri toplayabilmek amacıyla yahoo da bir grup kurduk. grubun adı
http://groups.yahoo.com/group/gumus_halhal_altin_semer_group
yalnız alakasız kişilerin bu grupta geyik yapmasını engellemek amacıyla gruba sadece davetle üye olunabiliyor.şu anda bu forumda riding fetişi arkadaşlar var mı bilmiyorum.ama biz şu an 4 kişiyiz.amacımız aynı zevkleri paylaşan 20 kişi bularak çeşitli riding sitelerinden filmler satın almak.böylece çok cüzi bi maaliyetle bir çok filmi izlemeyi ve sahip olmayı istiyoruz.Eger riding fetişi olan arkadaşlar varsa benimle
blue_sea1973@hotmail.com
ya da bir başka kurucu arkadaşımla
hayalci1337@hotmail.com adresinden e-mail ya da msn yoluyla irtibata geçsinler lütfen.çünkü maalesef bu türden filmleri gerek film satan kişilerde gerekse de paylaşım programlarında bulmak çok zor.
Gerçekten ridinge gönül vermiş fetiş arkadaşların bu mesajı dikkate almasını ve bizimle irtibata geçmesini rica ediyorum.
pony riding ya da horse riding türevlerinde klip ve filmleri paylaşabilmek ve yeterli sayıya ulaşınca satın alabilmek adına.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Ben pek anlamıyom ama size bol şans diliyim...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
haaa bu arada şunu da belirteyim.mesajımın bestiality(hayvanlarla sex) ile
kesinlikle alakası yoktur.öngördüğümüz riding fetişizmi tamamen domination üzerine kuruludur.gayri ahlaki olan hiç bir zevkle bir ilgimiz olamaz.sonra yanlış anlaşılma olmasın.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
necronomicon13
Acemi

|
|
Bana söyleyecek bir şey bırakmamışsın abi..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
eyvallah necronomican kardeşim.gene küçük bi not açayım.Elimizde ayrıca bazı mistreslerin ayağıyla köpeklere krema yedirmesi gibi ya da ayaklarını köpeklere,atlara yalatan mistreslerin klip ve resimleri de mevcut.Bazı bayanlar kölelerle birlikte hayvanlara da hükmetmeyi de seviyor.bizlerde bu sahneleri izlemeyi seviyoruz.Bu açıklamaları yapayım ki zevkimiz daha iyi anlaşılsın.talep olursa bu türden klip ve resimleri forumda da paylaşabiliriz.Sonra bir anda sapık damgası yemeyelim.
dediğim gibi özü dominationa dayanıyor.Ama bunları en sıkı fetişlerle bile konuşurken tabu haline dönüşebiliyor.benim düşünceme göre önemli olan mistresin kontrolü ve domine edişi.kime karşı yapıldığı ise o kadar önemli değil.Bu konuyla ilgilenenlerin mesajlarını bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
flash fetish kardeşim sana tşk etmeyi unutmuşum. umarım bu konunun da meraklıları çıkar bu forumda.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hazerfan21
Tecrübeli

|
|
| çok şükür sonunda beni de anlayan birileri çıktı uzun zamandır ata binen ünlülerin resimlerini ya da videolarını arıyorum ama kimse oralı olmuyordu saol Ddmale
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Hayırlısı olsun bakalım . Umarım istediğinizi bulursunuz...
|
|
|
|
      |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
hazerfan21 senide aramızda görmek sevindirici. çünkü iyi bir grup oluşturabileceğimizin sinyallerini yakalamak adına sevindirici oldu.
ayak-sewer007 güzel temennin için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
necronomicon13
Acemi

|
|
Cem abi aklıma ne geldi bak.. Yurt dışından fetish cd getirip internetteki siteleri aracılığı ile cüz i fiyatlara satan değerli arkadaşlar www.ridingcult.org sitesine girseler, videolar bölümünden " Marina and her dokey" ile "Women on Small Mounts #4" videolarını sipariş etseler..
Sonra bu değerli arkadaşlar hazır hızlarını almışken nudehorsebackride sitesinde ki "http://www.nudehorsebackride.com/video.htm" sayfasını ziyaret etseler ve "Cruel Burden" ile "The 3 Mistresses of Bareback" videolarını sipariş etseler Ondan sonrada bu videoları sitelerinde satışa sunsalar ne güzel olurdu dimi?
Müşterisi hazır.. hem diğer fetish cd ler gibi sigara parasına satmak gibi bir durumda yok.. aldıkları fiyata satsalar.. üstüne %10 da kar koysunlar hadi..
Filmlerin elde kalması gibi bir durum söz konusu bile olamaz.. Zira sadece bu tarz zevki olan bizler satın almayız bu cd leri.. Bir kaç fetişist arkadaş " Ulen ne menem şeymiş ki bu kadar pahalı ola? " diyerekten sipariş eder muhakkak..
Ne güzel olurdu değil mi Cem abi.. Hem biz uzun zamandır arayıp bulamadığımız bir şeyi elde etmiş olurduk.. Hem merak edenler meraklarını tatmin etmiş olurdu.. Hem de Fetish cd satan arkadaşlar ürün çeşitlerini arttırmış olurlardı.. ))))
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Beğensemde aşırı sevmem bol şans dilim...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
hmmm necronomicon kardeşim. önerin mantıklı . ama fetiş film satan siteler zaten bunları kopyalayıp satıyor.dolayısyla abartılı rakamlar istemelerine bile gerek yok.sürümden kazanma yoluna gidebilirler.2bi husus sonuçta onların yaptıkları fetişizme ve fetişlere hizmet vermek.azami kar yerine asgari kar yapmaları çok daha iyi olur.
bekff kardeş iyi dileklerine tşkler.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
shoelicker
Usta Yazar

|
|
| bende severim riding olayını
|
|
|
|
_________________ hayal ettiğiniz sürece başaracaksınız
|
|
 |
       |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
valla abi (DdMale) bende pek anlama ama riding filan size başarılar...
|
|
|
|
_________________ KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
şu an itibariyle 10 kişiyi geçtik.ilgilenenlerin ve gruba katılmak isteyenlerin maillerini ya da msn ile konuşmak için mailimi eklemelerini rica ediyorum.sholicker bana ulaş lütfen.
slach kardeşim tşk ederim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|