| Yazar |
Mesaj |
nale
Tecrübeli

|
|
arkadaşlar paylaşmak ve sormak istediğim bir konu bu;anüsünün yalanmasından ve parmaklanmasından hoşlanan varmı?
Benim çok hoşuma gidiyor bu.Başlarda çekiniyordum yanlış anlaşılır bu diye ama ciddi bir tıp yazısında okudum.Milyonlarca erkek bu şekilde boşalmayı çok seviyormuş.Çünkü anüsün sonunda parmağın değdiği yer erkelere çok zevk verirmiş.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
bilidikid
Acemi

|
|
|
_________________ lick it or leave it!
|
|
 |
    |
 |
underHeel
Fetişist

|
|
| uçurtacak kadar zevkli bi olay oranın yalanması,fakat erkekler sadece oranın yalanması kadına mahsus birşeymiş gibi erkek kıçından zevk alırmıymış hiç o zaman ibne olur düşüncesinden dolayı kimse konuşmaz böyle bişeyi..halbuki ordan alınan zevk muhteşem.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| hiç denemedim şimdiye kadar, çok ilginç fikir ve zevkler varmış. seks konusunda buna izin vereceğimi de hiç sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| ben bikaç kere denedim....yalatma olayını..yani zevk mi aşırı huylanmamı onu pek anlamış değilim doğrusu...öbür olayı ise deneme ihtimalim bile olduğunu sanmıyorum.....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Ben istemem sağolun ama zevk alıyorsanız siz yapın saygım var...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
nale
Tecrübeli

|
|
| Arkadaşlar bence aklınıza hoyratça bir işlem gelmesin.Bazen tükürükle ıslanmış bir parmak bile hafifçe içinize kayıp zevk verebiliyor.Geçenlerde sevgilim parmağını sokarken aynı anda da ağzına alıyordu,deli gibi boşalmışım..Sevgilimin dediğine göre o kadar zevk alıyormuşum ki boşalırken her kasıldığımda parmağını anüsüm dışarı atıyormuş,o ise içinde tutyormuş.İtiraf etti bu olay onu çok tahrik etmiş.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ishakbehar
Fetişist

|
|
| ben de bundan zevk alıyorum... hatta ilk kez eski bir sevgilim anüsümü yalayıp emdiğinde zevkten dumura uğramıştım. parmaklanmaya gelince, soksa da sokmasa da anüs çevresinde parmağını çevirerek o bölgeyi uyarması hem zevk veriyor hem de daha güçlü orgazmlar yaratıyor.
|
|
|
|
_________________ ishakbehar Sallenaz'a hizmet etmek istiyor.
|
|
 |
    |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| Bunu bi bayanın yapması kabul edilebilir olabilir tabiki ama siz siz olun çok uçlara çıkmayın derim ben... Bazen azla yetinmek insan gelecei için daha mutlu sonuçlar verebilio...
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| bence de fazla ileri gitmemek faydalı olabilir çünkü insanın geleceğinde birçok beklenmedik değişiklikler gizli olabilir
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
corapseven72
Acemi

|
|
| bu konuda deneyimi olan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim,
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
evet ileri uçlara götürmemekte fayda var neme lazım hani derlerya ''alışmış kudurmuştan beterdir'' aman olayı tatlı yerinde bırakın bence
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
corapseven72
Acemi

|
|
sevgili polmen "olayın tatlı yeri" nin neresi olduğunu nasıl anlayacağız ? bence kim nereye kadar götürmek isterse götürsün ilerisini denemek isteyen denesin denemek istemeyen denemesin ben şahsen deneyeceğim ama hemcinsimle değil bilmem anlatabildim mi ?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
replik
Fetişist

|