| Yazar |
Mesaj |
y7000
Acemi

|
|
| EVİN HİZMETÇİSİ+ÇOK GÜZEL+BAKIMLIAYAKLARIVAR+AMA EVİN GENÇ OĞLUVE KÖTÜ KALPLİ ANNESİ KIZ KARDEŞİ VE EVİN REİSİ HOR GÖRÜP KÖLE GİBİ KULLANIYOR...... GİBİ NACİZANE (giantcrush)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
giant1
Acemi

|
|
| ben ilk mesajdaki hikayeleri merak ettm ama rapidden indrme yapamam cunku tek ipden baglanti yapan100makina var ve indirme icinguvenlk agi var buradan yayinlasan??
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Sen adresini ver ben sana yollayayım. Çünkü burda yayınlayınca arada garip garip rakamlar felan çıkıyor. Bu arada bir arkadaşımız da benden istek hikaye istemişti. Yazmaya başladım haberi olsun. Giant1 hoşgeldin bu arada. y7000 sende hoşgeldin. Fikir güzel onla ilgili de yazarım. Hiç merak etmeyin...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Misafir

|
|
| flaş nerde benim hikayem:(
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| flash kardeşim.henüz hikayelerini okuma fırsatım olmadı ama sen yaparsan iyi yaparsın.takdir ediyorum çabalarını.başarılarının devamını dilerim.
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Kolay gelsin.. İyi çalışmalar...
|
|
|
|
      |
 |
parmak çocuk
Acemi

|
|
| FLASH NERDE BENİM NAYLON ÇORAPLI HİKAYEM:(
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
|
|
|
 |
     |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| flashfetis hikayen cidden güzel olmuş...daha yeni okuma fırsatım oldu...bilirsin,giantess konusunda forumdaki az zevkdaşlardanımdır.....özellikle hikayenin sonundaki "eee bu kadar yeter.."kısmı bayağı hoştu....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
| Benim yakın zamanda netten bulduğum birkaç fotoğraf var..Hoş buldum ve uygun bölümü bulur bulmaz gönderiyorum bu akşam foruma..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| umarım giantess tır dexter....dört gözle bekliyoruz....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| xxxx0081 güzel yorumların için çok teşekkürler arkadaşım. Umarım daha iyi öykülerle karşınızda olacağım. Ama vakit bulamıyorum. Kopuk kopuk yazmayıda sevmiyorum. Tek seferde bitireyim istiyorum. Umarım verdiğiniz güzel fikirlerle daha iyilerini yazacağım...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
| flashfetis hikayelerini okuyamiyorum acilmiyor linklerini yenilermisin vede yeni hikayelerini bekliyorum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
minik flashfetis aramızda değil yaklaşık 1 yıldır
Söylediğine göre dönücekti bu zamanlarda ama ses seda yok Linklerde eski olduğu için açılmıyor... Burda olmadığı içinde yeni hikayelerini şimdilik beklememek gerek
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
| ben burayı yeni buldum ama biraz gecikmişim galiba cünkü yeni hikaye hiç yok sagol bekff tesekkür ederim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|