Evet, sonunda bana döndü.. Başvuru formuma tekrar baktı. Burda çalışmak istiyormusun dedi? aniden evet efendim lafı çıktı ağzımdan. kabul etmiştim. ayaklarının altındaki delikanlıları saçlarından kavrayarak ayağa kaldırdı ve köşede tek ayak üzerinde beklemelerini söyledi. ayağa kalktı ve bana doğru yöneldi.. işe alındın dedi.. garip bir gülümseme vardı.. hala bana bakıyordu ve ben oturduğum yerden kalkmadan küçük bir gülümseme gönderdim. birden yanıma gelerek öyle bir tokat attı ki küçük sandalye ile birlikte kendimi yerde buldum. ne yapman gerekiyor gerizekalı herif şimdi diye sordu.. ne yapacağımı gerçekten bilmiyordum. saçımdan kavradı ve o muhteşem ayaklarının yanı başına bir ayağı ile kafamı bastırarak onları öpmemi istedi. ve artık bilmen gereken şeyleri öğrenmen zamanı geldi. burada bana hizmet edeceksen kuralları öğrenmelisin.
1. sabah saat 08.00'de bu büro senin tarafından açılmış olacak. ben saat 0930'da burada olurum.
2. geldiğimde çayım ve kahvaltım hazır olacaksın. sen burada görevlisin dışarı çıkman yasak.
3. ben kahvaltımı yaparken sen ayaklarıma masaj yapacaksın.
4. sigara içmen kesinlikle yasak
5. mesai akşam senin için 20:00'de biter ancak cezalı olduğun ve yoğun olduğum zamanlar ve sabaha kadar da burada çalışırsın. ertesi gün de çalışmaya devam edersin. ayrıca ben bürodan ayrılmadan asla burayı terkedemezsin..
6. sadece bana hizmet edeceksin. sen bir büro görevlisisin.
7. tuvalet ve yemek ihtiyaçlarını bana sormadan asla yapmayacaksın. ben izin vermiyorsam zaten bunları yapmana imkan yok.
8. ben olmadığım zamanlarda ben buradaymışım gibi hizmetine devam edeceksin. dolabın içinde bulunan çizmelerimi yarım saatte bir öperek bana hizmet edeceksin. bunu kameraya alacağım ve izleyeceğim.
9. vereceğim cezalara asla itiraz etmeyeceksin.. dayak yerken asla bağırmayacaksın. canın çok yanıyor olsa bile kendini tutacaksın.
10. maaşın 1.000.000.000 TL. ancak bazan fiziksel cezalar yanında para cezası da verebilirim. bunedenle maaşın düşebilir..
anlaşıldı mı diyerek bana tokat attı. evet dedim. bir tokat daha geldi ve EFENDİM diye hitap edeceksin gerizekalı dedi.
evet kapalı ve oldukça çekici bir bayanın personelimi yoksa kölesi mi olmuştum. bunu ileride anlayacaktım.....
ya abi ya bu iş görüşmesinde bayağı çuvalladın sen....hem beş yıl önce diyosun hem kameraya çekiliyosun hem 1 milyar maaş alıyosun...iyi valla
Misafir
valla böyle efendiye can kurban hem kölelik yapacaksın hem para alacaksın .....Parayla efendi sahibi olmak isteyenlere duyrulur....
adresi bi daha versene arkadaşım gerçi antalyada oturuyorum ama tebdiri mekanda ferahlık vardır... koptum1
latife yapıyorum arkadaşım hikayen çok güzel gidiyor devamını fazla geciktirme....
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz