| Yazar |
Mesaj |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
Soğuk bir kış günüydü açlıktan neredeyse ölecektim,artık dayanacak gücüm kalmamıştı gördüğüm en güzel evi gözüme kestirip içeri girip hırsızlık yapacaktım tam böyle yürürken karşıma çok güzel bi ev çıktı evin hiç bir yerinde ışık falan yanmıyordu kimsenin olmadığı açıkca belliydi bende ustalığımla eve girdim o sırada bağırışmalar altında eve bi kadın 3 adam bir de dayaktan harabeye dönmüş bi adam girdi içeri giren kadın hemen büyük bi koltuğa oturdu üstünde siyah bi ceket siyah pantolon ayağında ise siyah sivri topuklu çizmeler vardı hemen dayak yiyen adamı kadının ayaklarının dibine attılar adam
-Ne olur abla acı bana kulun köpeğin olayım dedi
-Ulan zaten köpeğimsin itt !!!
-Abla ayağının altını öpeyim ne olursun affet diyor ve kadının ayaklarına kapanıyordu kadın ise
-Hemen öldürün bu iti yada durun durun benim daha iyi bi fikrim var dedi
adamın boğazına sivri topuklarını geçirdi ve onu öldürdü kadının sadece sesini duyabiliyor yüzünü göremiyordum birden bütün ışıklar açıldı artık bende meydandaydım ve gördüğüm manzara karşısında küçük dilimi yutacaktım evet karşımdaki dominant kadın Gülben Ergendi bana dönerek
-Sende kimsin ne işin var burda dedi ben ise hemen
-abla vallahi bilmeden girdim açım her türlü yanında çalışırım dedim
-Tamam seni yanımda çalıştırıcam ancak bu evden dışarı çıkmayacaksın dedi
-Kabul dedim
-Ne iş yapıcam acaba şey ben bi hırsız olabilirim ama adam öldüremem dedim
-Ne adam öldürmesi salak sen sadece ayakkabılarımdan ve ayaklarımdan sorumlusun şimdi burayta gelde şu çizmelerimi çıkart ayaklarım şişti dedi
-Peki abla
-Sen kimsinde bana abla diyosun emredersiniz efendim diyeceksin
-Emredersiniz efendim
Hemen önünde diz çöküp çizmelerini çıkarttım
-aferin şimdi de çoraplarımı çıkar dedi
çorapları diz altı ince siyah çoraplardı
zevkten adeta 4 köşe olmuştum ve hemen
-efendim çok yorgunsunuz isterseniz ayaklarınızı yıkıyayım dedim
-Aferin köpecik sen bayağı akıllı bi kölesin vallahi keşke vahede senin gibi olsaydı onu sedaya satmazdım
Aman allahım bu isimler kafamda bi şeyler çağırıştırıyordu ama neyse tam ben efendim Gülben hanımın ayaklarını yıkarken kapı çaldı içeri kimmi girdi dersiniz evet tahmin ettiğiniz gibi Seda sayan ve vahe kılıçaslan seda sayan hemen diğer koltuğa geçti ve gülbene dönerek bu köle yenimi dedi
-Evet bu salak gökten düştü ama baya işe yarıyo bu sırada seda sayan-Aptal vahe ayaklarımı uzatıcak bi yer yok farketmiyomusun hemen buraya gel ve dört ayak ol dedi vahe hemen dört ayak oldu ve seda sayan ayaklarını onun sırtına uzattı bu sırada efendi Gülben bana
-Yarın deri çizmelerimi giyeceğim onları güzelce parlat ve hazırla dedi ben çizmeleri parlatırken vahe sedadan dayak yiyodu bu sırada alt kattan
-Gülben yalvarırım acı bana tamam en büyük sensin ne olur bırak beni bu zavallılarda benim yüzümden burda acı bize diye bi ses geldi ben tam aşağıya bakacaktımki uzun bi kırbaç beni boynumdan yakaladı ve efendimin ayaklarının dibine yapıştım gülben hanımın o müthiş ayakları yüzümdeydi ve bana
-Bana bak köpek ben demeden hiç bir yere haraket etmiyeceksin dedi
Evet hikayenin devamını ileriki zamanlarda yazıcam merak etmeyin devamı var.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Çok güzel olmasada sürükleyici böyle ünlülerin ismini geçmesi rek katmış yoksa bi şeye benzemezdi bu hikaye kendi fikrim he niye kötülüyosun deme dostum kötülemiyorum hikayenin iyi olduğunu söylüyorum çünkü ünlüler olmasaydı kötü olurdu dedim ünlüleri koymuşsun bu da hikayeyi güzelleştirmiş devamını bekleriz gerçekten güzel bir hikaye bide şu alttan bağıran kim merak ettim açıkçası...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| Vallahi olaylar çok ilginç bi hal alıcak keşke Türkiyede ünlü bi yönetmen buram buram fetiş kokan bi film çekse...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
MUSTAFA ALTIOKLAR;
"Asansör" ve "Banyo" filmleri...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| Banyoyu alıcam kesinde ayakla ilgili neler var o filmde
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
kabzimal
Usta Yazar

|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| seray sever birine ayagını uzatıp sen yoksa ayak fetishistimisin ayaklarımı seversin diyor sonra jansetin ayakları biri daha vardı onun ayakları gözüküyo seray sever o deminki kadının kafasını suya batırıp çıkartıyor boğmaya çalışıyor o kadında jansetin kafasını suya sokup çıkartıyor sonra sigara fetishleri için bir sahne var seray öyle bir sigara içiyorki sonra seray jansetin elini eziyor topukluyla sonra seray astım hastası filmde ilaca ulaşmak için sürünerek jansetin üzerinden geçiyor bide serayın ayakları baya bir yakın çekim gözüküyor müthişler film bir ... benzemiyor aslında ama bu sahneler varya bu sahneler beni öldürdü seray o ayagı bana uzatcak sen ayak fetishistimisin diye varya neyse bence al...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Hikaye güzel olmuş tebrikler...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
Evet BÖLÜM 2
Sabah olmuştu tabiiki efendimden önce kalkmış kahvaltısını hazırlamıştım birden bire onun o tahrik edici sesini duydum
-Heyy nerde kaldın çabuk gel dolaptan ince siyah çoraplarımla akşamdan boyamanı söylediğim deri çizmelerimi getir
-Başüstüne efendim
Hemen dediğini yaptım önce çoraplarını giydirdim ardındanda çizmelerini bana bugün bi misafirimiz olduğunu söyledi kahvaltısını yapıp salona geçti o sırada kapı çalındı içeriye uzun boylu üstünde yakaları kürklü deri bi montla bacaklarını baştan aşağı saran bi streç pantolla Asuman Krause girdi dizine kadar çektiği harley davidson çizmeleride cabası tabiii!!!
Hemen o da nasılsın ablacığım diyerek Gülbenin elini öptü ve sonra gülben ona dönerek napıosun dedi oda
-Napıyım işte halimdende anlaşılacağı gibi önce biraz yürüyüş yaptım sonra ata bindim vallahi tepeden tırnağa her yerim ağrıyo...
-Tamam tamam anladım kız ne istediğini
-Köleee köleee nerde bu salak hemen bize birer kahve yap getir sonrada Asuman hanımına masaj yapacaksın
-Tamam efendim
Kahveleri getirdikten sonra önce Asuman hanımın omuzlarına masaj yapmaya başladım ardından Asuman hanım
-Vallahi eline sağlık şimdide şu çizmelerimi çıkarda birazda ayaklarıma masaj yap bakalım dedi
-Peki efendim dedim
Çizmelerini çıkarttığımda o dizine kadar çektiği baklava desenli çoraplarını gördüm ve hemen
-Çoraplarınızıda çıkarıyımmı efendim zaten bayağ kirlenmiş dedim
-vallahi iyi olur hatta bi leğen su getir hem ayaklarımı yıkarsın hemde masaj yaparsın dedi
Bu sırada efendim Gülben
-Çorapları banyoya götür Asuman burdan bi çorap giyer gider dedi
Tabii zevkten dört köşe olmuştun Asuman hanımın ayaklarını yıkayıp temizledikten sonra efendim Gülben hanım
-Git benim dolaptan Asumana bi çift çorap getir dedi bende hemen gittim ve dolaptaki bütün çorapları öpüp kokladım desem yeridir...
Asuman hanıma yeni bordo renkli uzun çoraplarını giydirdikten sonra
-Neyse bayağı sohbet ettik ben gidiyorum ablacığım dedi ve bana -Şu çizmelerimi boyada gidiyim artık dedi çizmelerinide bi güzel parlattıktan sonra onları ayağına giydirdim ve Asuman hanım böylece gitmiş oldu o sırada efendim Gülben bak bende evden çıkıyorum sakın aşağıya inme dedi nevardı bu alt katta acaba????
Devamı 3. Bölümde
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Aaa oldu mu şimdi. Taksit taksit olmuyor ki! Neyse şaka bir yana hikayen güzel olmuş. Keşke Asuman Krause'yi biraz daha dominant yapsaydın. Böyle ne bileyim çok yumuşak olmuş...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| coolpowers demiş ki: | | dewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam çokkkk iiiii gidiosun : ) aslında Asuman Krause'yi pek beeenmem ama neise ; ) onu kafamda Ece Erken die deiştirip okudum : ) | Tamam tamam yeterki sen iste bu akşamki bölümde Eceyide oynatıcam da ne çeşit rol versem onu düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Devam güzel gidiyosun ama böyle bölümleri biraz daha uzun tutsan birde asuman çok yumuşaktı biraz daha katı olsaydı bide onunda kölesi olsaydı keşke birde rica etsem Pınar Altuğ'u da koyarmısın ama iyice dominant yap onu koyarsan hikayeye lütfen...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| Eyvahhh kadro iyice genişledi ama tamam onuda koyarız 1 saate yenisini düşünüp yazarım okeymi
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|