| Yazar |
Mesaj |
female_feet
Tecrübeli

|
|
ellerine saglık..ama böyle bişeyin gercek oldugunu düşünmek bile adamı acayip yapıyo!düşünsenize ya owk'nin bi resmi vardı 18.yy kıyafetleriyle kadınlar oturuyo kanepelerde koltuklarda yerlerde bi-iki tane adam yatıyo..aynı böle bi durumda yerdekilerin bizler oldugunu düşünün oturan bayanlarında hülya avsar,pınar altug,gülben ergen,ebru akel falan oldugunu
off bea!
sagol dostum güzel hikayeler gercekten
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
female_feet
Tecrübeli

|
|
işte bu resmi diyorum arkadaslar...soldan saga dogru : pınar altug,ebru akel,ece erken,gülben ergen
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
Hikayenin devamı yakında geliyo baya bir ara vermişiz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Harika
|
|
|
|
      |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| female feet naptın hocam o dörtlü bi araya gelse bu şekilde ben öbür dünyayı boylarım heralde
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Faneti hayallerin zorlandığı yer
|
|
|
|
      |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| ayaksewer_007 demiş ki: | Faneti hayallerin zorlandığı yer |
aynen katılıyorum....düşünmesi bile çoooook güzel,bide gerçeğini yaşasak...offff beeee....hayalle yaşamak hem güzel,hem berbat....hele bide sıralamada markava nın kine yakın olursa gülben ergen,pınar altuğ,ebru akel,ebru gündeş,çağla şıkel,petek dinçöz vb......ünlülerden kurulu bi ceza kurulu....ve umursamaz tavırları.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Faneti hayallerin gerçeğe yakınlaştığı yer!.. Giderek gerçeğe ulaşacağız emin olun Düşünceleriniz çok güel..
|
|
|
|
      |
 |
anilciz
Acemi

|
|
| LUTFEN HİAKYENİN devamı emegine saglık olsun cok guzel
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
Evet arkadaşlar uzun bir aradn sonra hikayemiz kaldığı yerden devam ediyor...
Canlı yayın başlamıştı,önce biraz sohbet falan derken bomba patlayıverdi,birden bire Gülben hanım;
-Evet değerli izliyiciler Hülya hanımla aramızdaki husumet hepinizin malumu,biz bu akşam bunu burada kökten çözmeye karar verdik dedi ikimiz birazdan sizlerin gözü önünde dövüşecek,evet yanlış duymadınız dövüşecek ve kaybedeni bir daha sanat ve ünlüler dünyasında asla görmeyeceksiniz,salonda oturanlar ve ekranları başındakiler buz kesmişti,gerçekten böyle birşey olacakmıydı diye herkes birbirine sorarken,Gülben Ergen Hülya avşarı sahneye dövüş için çıkarttı zaten bu dövüş hileliydi,Gülbenin kazanacağı kesindi,çünkü Hülya ayakta duramıyordu,inanılmaz yorgun ve pasifti günlerce işkence görmüş ve aç bırakılmıştı
Kavga başladığı gibi Gülben hülyaya bir tekme attı hülya önce yere düştü kalkmaya çalıştı,kalktı da ancak bu seferde Gülben hanım ona sert bir tokat attı,bir tane daha ve bir tane daha hülya bayılmak üzereydi artık,Gülben hanım ise onunla dalga geçiyordu,yerdeyken ellerini çiğniyor,kalk yerden diyordu neticesinde hülya avşar en son yere yuzustu kapaklandığında Gülben hanım yılan derisi sivri burunlu çizmesiyle hulyanın yuzune basarak
-pes ediyormusun!!! diye sordu hulya avşarın o guzel gözleri artık gulbenin çizmelerinin altına bakıyordu veee
-Evet ediyorum dedi,Gülben hanım kahkahalar atarak
-getirin çamaşırlarımı dedi,elindeki dantelli kilotunu Hulyanın başına geçirdi,sahneye birde leğen gelmişti,şok devam ediyordu,Gülben koltuğuna kuruldu,hulyayı yanına çağırdı ve
-eee artık sanatçı falan değilsin benim hizmetkarımsın dedi,ilk görevini yapta seni döverken zorlananan ve yorulan şu ayaklarımı bir yıka bakalım,sağ ayağını uzattı çizmesini çıkarttırdı sonrada çoraplarını ve bir guzel ayaklarını yıkattı...
Canlı yayın birçok skandalla sona erdi,ertesi gün ise.......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|