| Yazar |
Mesaj |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
BÖLÜM 3
Efendim Gülbenin eve dönmesine artık az bi süre kalmıştı tam aşağı kata inip merakımı giderecekken birden kapı çaldı kapıyı açtığımda gördüğüm kişi karşısında şok geçirmiştim evet oda onlardan biriymiş meğerse kim mi Pınar Altuğ...
Efendim GÜlben
-Gel Pınar salona geçelim
-Geçelimde bu senin yeni kölenin yüzü bana hiç yabancı gelmedi
-Aman efendim ben aşağılık bi köleyim sizin gibi bi efendi beni nerde görecek desemde Pınar altuğ bi anda hatırladı
-evet seni hatırladım şerefsiz şimdi elime düştün geçen gün sette bi ekmek parası diyip çalışmaya başladı benim ayak işlerime bakıyodu 5 çift ayakkabımı çalıp kaçmış şimdi elime düştün gel ulan buraya
-Peki Efendim
-Köpek!!!önce diz çök bakalım dediği gibi o koltuğunda oturuyor ben ise onun önünde diz çökmüş cezamı bekliyordum bi anda suratıma hızlı şekilde tokatlar inmeye başladı ağzım burnum kan içinde kalmış hem ağlıyor hem af diliyordum
-Ne oldu bebecik ağlıyomusun hahahaha!Acıttımı ablacığın seni bu sırada birden yere tükürdü ve
-Hadi yala onu
-Şeyyyy
-Hadi dedim
-Şeyy ben
-Ulan ben dedimmi yalayacaksın diyerek ard arda tokat atmaya devam etti
Bende ağzım yüzüm harap bi biçimde yerdeki tükürüğü yaladım ve halıyı dilimle temizledim ben yeri yalarken Pınar hanımda kafama basıyordu...ve birden
-Git şimdi elini yüzünü yıka ve buraya gel..
Elimi yüzümü yıkayıp tekrar döndüğümde ise Pınar altuğ
-Şu belimdeki kemerimi çıkart dedi bende çıkarttım ucu yıldızlı bi kemerdi bu
-Hemen sırtını aç aman Allahım yoksa düşündüğüm şeymi evet defalarca beni kırbaçladı artık hareket bile edemiyordum şimdi söyle bakalım dedi
-Ben Pınar Altuğ nun değersiz aşağılık bi köpeğiyim
-Heme bunu söyle
-Bende onun dediklerini tekrar ettim belliki birinin bunları söylemesi onu çok zevklendiriyordu
Tam artık cezam bitti derken ona göre bi ceza bana göre bi ödül geldi
-Buraya gel ayakkabılarımı çıkar ve ayaklarımı öp...
-Büyük bi zevkle yapmıştım ancak üstümde sadece donum kaldığı için bu kez foyam meydana çıkmıştı Pınar ALtuğ birden sertleşerek
-One lan alaetin niye sertleşti vay kurnaz vay demek sen fetişisttin bizi yiyosun heee sen görürsün o sırada Gülben hanım
-Seni uyanık seni demek onun için ayaklarıma çok ilgi gösteriyodun
-Hayır hayır efendim ne olur acıyın bana
-Şimdi görürsün sen senide alt kata atıyımda orda derdini işkence Kraliçesine anlatırsın
-Oda kim
-Gitte görürsün
Alt kat gerçekten cehennem gibiydi beni burda kısa boylu sarışın uzun çizmreli bi bayan karşıladı bu bayanda Ece Erkenden başkası değildi
-Ece hanım ne olur bari siz acıyın diyerek ayaklarına kapandım ama nafile
-Beni oda önce kırbaçladı kanayan yerlerime tuz basıyordu sonra sırt üstü yatırdı ve o penisimi topuklarıyla ezmeye başladı o sırada efendim Pınar Altuğda aşağıya inmişti vee
-Aaaa ne oldu yoksa penisin kalkmaz halemi geldi hadi öp şu ayaklarımı köpek dedi artık taakatım kalmamıştı belki seni affeder kendi evime götürürüm orda yalnız bana hizmet edersin dedi bende
-Efendi Pınar Altuğ ne olur affedin bundan böyle sizin köpeğinizim
-Haaaahaaaahaaa atın bu iti zindana
Evet zindana girer girmez şok oldum
Birden bi ses Gülben hanım en büyük kölesini istiyor kimdi bu acaba diye düşündüm evet en büyük köle günler önce ortadan kaybolan Hülya Avşardı belliki Gülben onu kaçırmıştı...
Devamı Yarın
|
|
|
|
En son POSTEKİL tarafından Pts 31 Ekm, 2005 20:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Dostum hikayede olsa küfür etme uyarı alabilirsin...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| Uyarı için saol düzelttim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Süper yaa! Helal olsun ama Vildan Atasever, Ebru Akel, Hilal Cebeci, Lerzan Mutlu'ya da rol ver mutlaka...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
slaveENG
Fetişist

|
|
| çok keyifli bir hikaye..ellerine sağlık
|
|
|
|
_________________ ayak fetisistliginden,ayak köleligine.........
|
|
 |
     |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
| postekil kardeşim iyi yoldasın devam et.seni tebrik ediyorum
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
Madem öyle devam ediyoruz
Evet Hülya avşar günler önce kaçırılmıştı,Gülben hanım onu tekrar yanına çağıttı
-Hemen o pisliği buraya getirin bende tabi gülben hanım diyerek gittim Hülyayı yanına getirmiştik
-Eeee hülya bugün nasılsın
-İyiyim
-İyiyim ne
-Pardon efendim diyecektim
-Yaaa demekki diyecektin ama demedin cezanı biliyosun diii miii
-Yapma Gülben kölen köpeğin olayım yapma her şeyi yap bunu yapma ne olur vay be koca Hülya avşar diz çökmüş ağlıyordu Gülben hanım hemen
-Bana makas ve kezzap getirin dedi
-Allah aşkına gülben yapma ayaklarını yıkarım,kölen olurum her yerde en büyük oydu ben ise aşağılık bi köpeyim derim
Gülben hanım zevk içinde kahkahalar atıyor ve
-Tamam zaten bu söylediklerin ve bugune kadar yaptıklarını kaydettik şimdi birazdan seni sokağa salıcaz buraya ilgili en ufak bi şey söylersen bu bantlar her yerde dolaşır ve rezil olursun...
-Kabul hiç bir şey söylemicem
-Aferin sana akıllı köpeek
Neyse bu olayda 1 hafta sonraydı hülya avşarın showuna konuktu Gülben hanım iki santçı kuliste giyiniyorlardı birden asistanların yanında Gülben hanım
-Hülyaaa üstümü giyinicem yardım edermisin dedi ben dahil herkes şok olmuştu bende bi iyilik yapıyım dedim
-Efendim o da ünlü bi sanatçı bu kadarı ayıp olmuyomu sizce dediğim gibi sert bi tokat yedim
-seninle sonra görüşücez dedi
-Evet Hülya buraya gel!!!hülya avşar mecbur yanına geldi ve yardımcılarına siz gidin dedi
-Hayır onlarda görsün ne kadar çalışkan bi kız olduğunu
-üstüm zaten giyinik sadece ayağımı pierre cardin çoraplarımı,altıma eteğimi haa bide diz altı geçenlerde bana hotiçten aldığın çizmelerimi giydir yeter
-Tamam hülya avsar önce çorapları giydirdi herkes şoktaydı sonrada etek ve en sonunda çizmesini giydiriyorduki
-Aaaa ne yaptın sen Hülya
-Ne yapmışımki
-Önce sol ayağıma giydirdin bu benim için uğursuzluktur hadi çıkarda önce sağı giydir
-Gülbeennnn
-Ne oldu bi şeymi diyecektin ,Hülya avşarın kulağına eğilerek
-Bana bak sersem ters hareket yapma seni rezil ederim dedi
-şeeyyy tabii gülbenciğim ben diyecektimki çizmelerin hafif tozlanmış istersen tozunuda alayım
-Yok artık deve koca sanatçısın bi de çizmelerimimi parlatıcan eee ama madem istiyorsun bparlat bakalım
Hülya avşar çizmeleri sildikten sonra gülbenin ayağına giydirdi ve canlı yayın başladı
Canlı yayında neler mi oldu az sonra...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Şöyle genç ünlü yanına yaşlı bir köle koysana...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| Bekff demiş ki: | | Şöyle genç ünlü yanına yaşlı bir köle koysana... |
Emin ol müthiş bi şeyler gelio
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Ebru Akel'i unutma. Bide şu genç ünlü Vildan Atasever olabilir...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
markava
Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
carpetbagger
Tecrübeli

|
|
 |
      |
 |
by_iskender
Fetişist

|
|
devamını bende bekliyroum açıkcası
|
|
|
|
_________________ ayakLara karşı oLan iLgim ,, gözLerimi hayata açtığım iLk günde başLamış ve sonsuza dek devam edicektir !
|
|
 |
    |
 |
Warmaster
Usta Yazar

|
|
 |
    |
 |