| Yazar |
Mesaj |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
Evet size teyzem ve kızının inanılmaz dominantlıklarından bahsedicem.Hangi olayı anlatsamki acaba herhalde en güzeli bu yazacağım olsa gerek...Teyzem oldukça zengin ve zenginliğinin verdiği güçlede insanları ve sülalesindeki diğer insanları ezmeyi biraz sever hatta zevk alır diğer insanların hoşuna gitmesede ben bu olaydan oldukça zevk alıyorum geçen sene bayramda elime hayatımın fırsatı geçti diyebilirim ..Geçen bayramın arefesinde teyzem beni villalarına davet etti ben kendisinin kızıyla birlikte bir yerlere tatile gidecekleri için ailede herkesle bayramlaşmak için çağırdığını sandım oysa olay çok farklıymış
Teyzem:Bak biliyosunki bu bayram tatile çıkacaktık bende evdeki hizmetçiye ve şofore izin vermiştim ancak işimiz ertelendi yurt dışından misafirlerim gelecek senden 3 günlüğüne evde bize yardımcı olmanı istiyecektim
Ben:Ne demek teyze hizmetçi yerine geçer uşak bile olurum
Teyzem:Eminmisin?
Tabiii tabiii kesinlikle eminim
Ve bayramın 1. günü evde teyzemleri ve misafirleri bekliyordum kapı çaldı içieri 2 bayan, teyzem ve kızı girdi hemen salona geçtiler
Teyzem bağırarak:Uşaaak nerdesin seni mi bekliyeceğiz burda dedi
Bende özür dilerim efendim dedim
Teyzem:Neyse hadi dedi ince sivri burunlu topuklu çizmesini sağ ayağını kaldırarak hadi çıkar şu çizmelerimi dedi bende peki efendim dedim çizmelerini bi güzel çıkarttım ondan sonra sırayla teyzemin kızının ve 2 misafirinde çizmelerini çıkarttım ve istedikleri üzere terliklerini giydirdim gün böylece onlara hizmet etmemle geçti
Akşam olduğunda ise 4 bayan sohbet ederlen birden aklıma bi fikir geldi teyzeme gidip
-Efendim vakit geldi bu akşam ayaklarınızı yıkatmıyacakmısınız dedim teyzem çok şaşırmıştı ama cevabı geçikmedi
-Aptal ben de seni bekliyorum çabuk suyu getir ayaklarımı bi güzel yıka dedi tabii anlayacağınız üzere 4 bayanında ayaklarını yıkadım Bu olayda anlatılanların hepsi GERÇEK DIŞIDIR VE BİR FANTAZİDEN ÖTEYE GEÇMEZ (ŞİMDİ OLDU HERHALDE )
|
|
|
|
En son POSTEKİL tarafından Per 27 Ekm, 2005 14:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| .............................................
|
|
|
|
En son POSTEKİL tarafından Pts 17 Kas, 2008 23:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| POSTEKİL valla şanslıymışsın.. Herkese nasip olmaz tadını çıkar. Bırak bilmesinler fetişist olduğunu.. Ama ben olsam kızınabiraz daha eğilim gösterirdim.. Bazı şeyleri yapmak daha kolay olabilir..
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Dostum söylesen niye yaptırmasınlar ki birde şu teyzenin kocası yokmu o konu da birşey söylememişsin...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| ...............................................
|
|
|
|
En son POSTEKİL tarafından Pts 17 Kas, 2008 23:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| ........................................
|
|
|
|
En son POSTEKİL tarafından Pts 17 Kas, 2008 23:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| eee daha ne o zaman ben olsam söylerdim yazın,tatillerde onların yanına gider onlara hizmet ederdim alan memmun satan memnun olurdu daha ne bu fırsatı kaçırma ahhhhhh ahhh ne şans be...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| eeee tamam da çalıştığımız iş ne olacak!!! gerçi ben onların profesyonel kölesi oldum ulan yanarım yanarım bi ayakkabıcıda çalışmayı düşünemediğime yanarım ah kafa ahhhh....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Diyorumki tatillerde sen işten izin almıyomusun veya resmi tatiller yokmu dostum açılıpta tatillerini zevkle geçirsen heeee...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
goldenshower_
Acemi

|
|
kolesı olmaya her turlu deneyımını bende gerceklestırmeyı ıstemezler mı acaba ?
mesajınızı beklıyorum yardımcı kole ıstemezmısın kopek kole olrak
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
underHeel
Fetişist

|
|
| walla ben inanmıyorum ve kimse de bişey yazmamış şaşıyorum..o kadar basma kalıp o kadar hayali yazılmış olduğu belli ki..yazış tarzından bile anlaşılıyor..çok saçma teyze bağırmış uşaaak nerdesin gel buraya..ne kadar küçük görse de hiçbi teyze bunu yapmaz,he yiğeniyle ilgili bi düşüncesi varsa başbaşayken olan yaklaşımlarından bu anlaşılabilir ama yazılan tarz imkansız bence..her ne kadar yukarıda yazıldığı gibi gelen misafirler seni teyzenin yiğeni olduğunu bilmeyip bir uşak sansalarda.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| dostum çok belli hayali olduğu çok saçma ayaklarını yıkadın hadi onu geçtin misafirlerdemi dominant yani ayaklarını yıkakatıp ayakkabılarını çıkartıyolar ne iş yapıyo teyzen zengin kocasından boşanmış onun için sordum o soruları öyle bir durum varsa niye açılmıyosun teyzene madem dominant fitish olduğunu ögrenince daha beterini yapar sen ne diyosun benim fetish olduğumu öğrense bunları yaptırmazlar ne yaptırırlar peki açıklık getir buna madem bu kadar sade anlattın 1gün mü sürdü bu hikaye 2. 3. gün ne oldu onlarıda anlat madem yarıda kesmişsin niye ayaklarımızı yıkadın demedilermi yani off geç bunları dost...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|