| Yazar |
Mesaj |
Bekff
Royal Üye

|
|
| He bide madem teyzen zengin 3 gün için uşak bulamamışmı da yiğenini uşak yapmış
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
|
En son POSTEKİL tarafından Pts 17 Kas, 2008 23:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
itaatkarkopek
Tecrübeli

|
|
| bence hikayeyi yazan arkadası rahat bırakalım devamını yazsın evet bende pek inandırıcı bulmadım gerçeğe yakın olmadığı kesin ama bu fetişizim davası biraz geniş kapsamlı bişey ve biz turkiyede yaşadığımız için bu tür yazılar bize inandırıcı gelmiyor kendinizi avrupada yaşıyor olarak düşünün ve aynı hikayeyi POSTEKİL DEĞİLDE "TONY" nin yazdığını düşünün... eminimki o zaman inandırıcılık payı şuankinden daha fazla olacaktı değilmi? diye düşünüyorum saygılar sevgiler arkadaslar
|
|
|
|
_________________ EN FAZLA BİR YIL SÜRÜYOR YİRMİNCİ ASIRLILARDA ÖLÜM ACISI
|
|
 |
     |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| ..............................................
|
|
|
|
En son POSTEKİL tarafından Pts 17 Kas, 2008 23:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
cenker
Acemi

|
|
| hayatımda çok uydurma hikaye okudum ama bu kadar uydurmasını görmedim...arkadaşım sen fetişistleri beyinsizmi sanıosun...yalan makinesi gibisin....bir gram inandırıcı diil
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| Hikayenin sonunda yazdığım ifadeyi değiştirdim şimdi oldumu...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| coolpowers demiş ki: | | arkadaşlar bakın, yalan ya da gerçek, fantazi ya da diiil ne farkeder? hikaye güsel diiil mi sizi okurken heycanlandırmadı mı?? daha ne die onun şevkini kırıyosunuz ki, bırakın da dewamını anlatsın bence, lütfen biraz yapıcı olmayı deneyinn, kusura bakmaytın ama çok kızıyorum böle şelere: daha foruma 7-87 mesaj atıolar, bunların & 90 ı şifre istek için, kalanı da olan güzellikleri baltalamak için, ya biraz pozitif olmak bu kadar mı zor ya..hayret ediorm.. | Size çok teşekkür ediyorum sizin gibi düşünenlerin olması ne güzel bundan sonra hikaye (mecburen gerçek yada fantazi artık hepsi için bu ifadeyi kullanıcam)yazmaya devam edicem ...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Dostum niye söylemiyosun fetishist olduğunu...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
kabzimal
Usta Yazar

|
|
hikayede olsa güzel
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| Bekff demiş ki: | | Dostum niye söylemiyosun fetishist olduğunu... | hem de iflah olmaz bi fetişistim olmasam burda ne işim var yaaa...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Dostum onu demiyorum teyzenlere niye söylemiyosun fetishist olduğunu ya...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
Ne biliyim işin sex le ilgili bir şey olduğunu anlarlarsa değişik tepki verebilirler sonuçta akrabayız bi de şunu söyliyim hikayem ana hatlarıyla gerçekti ama araya tabii biraz fantazi koydum ne yapıyım huyum kurusun ayak denince dayanamıyorum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
itaatkarkopek
Tecrübeli

|
|
gercekten üzüldüm senin adına ARAYA BİRAZ FANTAZİ KOYDUM demek bence bu hikaye gercekten tam bir HAYAL ürünüydü demektir.Am ilk yazdığımız mesajdaki TONY tezini hala savunuyorum. POSTEKİL bastan HAYAL ÜRÜNÜ bir hikayedir yazsaydın hiç bu kargaşalık olmayacaktı......
|
|
|
|
_________________ EN FAZLA BİR YIL SÜRÜYOR YİRMİNCİ ASIRLILARDA ÖLÜM ACISI
|
|
 |
     |
 |
|
|