Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Per 22 Eyl, 2005 12:53  Mesaj konusu: Not FeetLoves.com lisans Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FeetLoves.com bizim ürünümüz olan bir websitesi.
Iyi basladik ve artik yeni bir yön secmeye karar verdim. Ayak fetis üzerine web de binlerce yabanci dil de ayak fetis siteleri var. Türkce siteleri bir el de sayilacak kadar az.
Bu duruma el koymamiz gerekiyor.

FeetLoves.com un simdiki hali http://member.feetloves.com subdomain olarak calistirtmak istiyorum ve ana adresi FeetLoves.com icin düsüncem NUKE ayarinda bir türkce ayak fetis portal sitesi.

Bu proje icin ben bir webmaster ariyorum. Bu isi sen yapa bilirmisin?
Sana:
- 500 MB web alani
- FTP account
- SQL database
- Mail adres
- ve 50 GB trafik her ay icin verilecek.

Ayrica her ay orjinal resimler ve klipler yayinlamak icin sana content verilecek.

Sartlarim:
- Calisma kaliteli olmali.
- Portal daki bütün icerik kaliteli calismanin altini cizmeli.
- Siteyle ilgilenmen gerekiyor.
- Site support senin görevin olmali.
- Sponsor olarak Faneti.net gösterilmeli.
- Link bölümünde mutlaka bizimle beraber calisan siteler eklenmeli.
- Baska sponsorlar sadece ek sponsor olarak eklene bilinir ve ordaki gelir senindir. Ancak reklam orani düsük olmali.
- Ücretli üyelik bölümleri müsadeli degildir.

Ilgini cekiyorsa yada sorularin varsa bana lütfen bir mail gönder: parox@faneti.net

Saygilarimla

Parox

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 22 Eyl, 2005 13:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok güzel bi proje parox... Bence acele etme herşey çok kaliteli ve kalıcı olsun... Bizden beklediğin bi yardım varsa esirgemem.. Kolay gelsin..

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Per 22 Eyl, 2005 23:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sagol....acele yok ve simdiki haliyle site devam ediyor.
Benim istedigim iste bir kisinin bu projeyi kendisi ele almasi.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Cum 23 Eyl, 2005 17:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox, webmasterlık yapabilirim ama ilgilenme konusunu şu sıralar yapamam. Ancak projeyi alan arkadaş her kim olursa ona ben de burdaki tüm arkadaşlar da eminim elinden gelen yardımı yapacaktır...

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |