Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Misafir

MesajTarih: Pts 19 Eyl, 2005 23:20  Mesaj konusu: Oooh ! komşu kızı zeynep Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

YENİ BİR HİKAYEYLE TEKRAR MERHABA
SİZLERE YİNE YAŞAMADIĞIM AMA YAŞAMAYI ÇOK ARZULADIĞIM FANTAZİLERİMDEN BİR TANESİNİ DAHA YORUMUNUZA SUNUYORUM BUDA DAHA ÖNCEKİ YAZDIĞIM HİKAYE KADAR BEYENİLİR UMARIM....

KOMŞU KIZI...(BİR ÇOĞUMUZUN FANTAZİSİ OLSA GEREK)

KOMŞUMUZUN 17 YAŞLARINDA GÜZEL AYNI ZAMANDA CANA YAKIN KIZI OLAN ZEYNEPLE ABİ KARDEŞ GİBİYDİK. DERSLERİNDE ÖZELİKLE İNTERNETTEN ARAŞTIRILMASI GEREKEN KONULARDA BENDEN SÜREKLİ YARDIM İSTER BENDE ONA ELİMDEN GELDİĞİNCEYARDIMCI OLURDUM GENELDE ARAŞTIRMAMI İSTEDİĞİ KONUYLA İLGİLİ BİLGİLERİ TOPLAR YAZICIDAN ÇIKARTIP KENDİSİNE VERİRDİM ....
BU ARADA ARAMIZDA ÇOK İYİYDİ ONA SEVGİ DUYARDIM O DA BANA SAYGIDA KUSUR ETMEZDİ ARA SIRA ŞAKALAŞMALARIMIZDA OLURDU.GÜNLERDEN BİR GÜN YİNE İŞTEN EVE DÖNERKEN BENİ KAPIDA YAKALADI VE OKULDAN VERDİKLERİ BİR KONUYU İNTERNETTEN ARAŞTIRMAMI RİCA ETTİ. BUNUN ÜZERİNE ACİLMİ DİYE SORDUĞUMDA EVET DAHA ÖNCE SÖYLEYECEKTİM AMA UNUTMUŞUM YARIN GÖTÜRMEM GEREKİYOR DİYİNCE HAY ALLAH BENDE HEMEN BİR DUŞ ALIP ARKADAŞLARIMLA BULUŞMAK İÇİN ÇOK ACİL ÇIKACAKTIM DEDİM.. O ANDA OMUZLARI İKİ YANA ÇÖKTÜ VE UFF YA DİYİNCE BAK İSTERSEN ANNENLERE SÖYLE EĞER SEN KENDİN ARAŞTIRABİLECEKSEN BİZİMKİLERDE EVDELER NASIL OLSA BEN BİLGİSAYARI AÇAYIM SEN BAK İSTERSEN DEDİM..BUNUN ÜZERİNE HEMEN AŞAĞI İNİP AİLESİNDEN İZİN ALIP GELECEĞİNİ SÖYLEDİ. BENDE BU ARADA DUŞA GİRMEDEN ÖNCE BİLGİSAYARI AÇIP İNTERNET BAĞLANTISINI YAPTIKTAN SONRA BİZİMKİLERE ZEYNEBİN GELECEĞİNİ BİLGİSAYARDA DERSİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİM BEN HEMEN DUŞ ALIP ÇIKACAĞIM Bİ İHTİYACI OLURSA YARDIMCI OLMALARINI SÖYLEDİM. DUŞUMU ALIP HAZIRLANIP ÇIKARKEN ZEYNEBİNDE GELDİĞİNİ GÖRDÜM VE ONA BEN ÇIKIYORUM BANA SORMAK İSTEDİĞİN BİR ŞEY VARMI DİĞE SORDUM YOK DEDİ BEN İŞİM BİTİNCE BİLGİSAYARI KAPATIRM TEŞEKKÜR EDİP İYİ EĞLENCELER DİLEDİ. BENDE ONA KOLAY GELSİN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ DİYİP EVDEN AYRILDIM...O GÜN AKŞAM ARKADAŞLARLA DIŞARIDA EĞLENDİKTEN SONRA GECE EVE DÖNÜP HEMEN YATTIM.. SABAH KALKIP GECEDEN KALMA YORGUNLUĞUMU ATMAK İÇİN TEKRAR DUŞ ALIP İŞE GİTTİM.. O GÜN TEKRAR AKŞAM OLDUĞUNDA EVE GELDİM YEMEK YİYİP BİRAZ TELEVİZYONA BAKTIKTAN SONRA ÜYESİ OLDUĞUM FANETİ.NET SİTESİNE GİRİP YENİ MESAJLARI OKUMAK İÇİN İNTERNETE GİRİP Bİ SÜRE SİTEDE YENİ MESAJLARI OKUYUP BİR TAKIM MESAJLARA DA CEVAP VERDİKTEN SONRA BİR KAÇ ARKADAŞIN GÖNDERDİĞİ CLİPLERİ DOWNLOAD EDİP ONLARA BAKARAK HAYALLERE DALDIM BİR SÜRE DAHA BİLGİSAYARDA OYALANDIKTAN SONRA SAATİN EPEY İLERLEDİĞİNİ FARK EDİP YATTIM...ERTESİ GÜN YİNE AYNI RUTİN HAYATIMA KALDIĞIM YERDEN DEVAM ETTİM.BİR KAÇ GÜN SONRA HAFTA SONU TATİLİ GELMİŞTİ.SABAH 10 GİBİ KALKIP KAHVALTIMI YAPTIKTAN SONRA BİLGİSAYARDA BİRAZ OYUN OYNAYARAK SİTRES ATMAK İSTEDİM DERKEN BİR SÜRE SONRA KAPI ÇALDI BİZİMKİLER HAVANIN GÜZELLİĞİNDEN İSTİFADE BAHÇEYE İNMİŞLERDİ.. O YÜZDEN OYUNUMU YARIDA BIRAKARAK KAPIYI AÇMAYA GİTTİM.KAPIYI AÇTIĞIMDA ZEYNEBİ KARŞIMDA GÖRDÜM BANA ÖĞLECE BAKIYORDU BENDE BUNUN ÜZERİNE GÜNAYDIN ZEYNEP NABER DEDİM AMA O HER ZAMANKİNDEN FARKLIYDI SANKİ GÜNAYDIN DERKEN Bİ TUHAFLIK VARDI DAHA KADINSI BİR SES TONUYLA GÜNAYDIN DEDİ...NE O SABAH SABAH YİNE ÖDEVMİ DİYE SORDUM EVET DEDİ Bİ UFAK ÖDEV VARDIDA HALLETMEN GEREKEN... ALLAH ALLAH İÇİMDEN BU KIZA NE OLDU BÖYLE DEDİM KONUŞMA TARZI VE SES TONU ÇOK GARİPTİ..TAMAM DEDİM HALLEDERİZ SÖYLE BAKALIM NEYMİŞ İÇERİDE BAKALIM DİYİNCE BİZİMKİLER SİZİNKİLERLE BERABER BAHÇEDELER DİYORDUMKİ EVET BİLİYORUM DEDİ VE İÇERİ GİRDİ BAŞKA BİR ŞEY DİĞEMEDİM VE KAPIYI KAPATTIM HEMEN ARKASINDAN ODAYA DOĞRU GİDERKEN ÜZERİNDEKİ MİNİ DAR KOT ETEĞİ VE KOLİDORDA YÜRKEN TAK TAK DİYE SES ÇIKARAN AYAĞINDAKİ TOPUKLU TAHTA SANDALETLERE BİR ANDA GÖZÜM TAKILI VERDİ... TABİ BU TÜR ŞEYLERE İLGİSİ OLAN BİRİ OLMAMMA RAĞMEN O AN AKLIMDAN HİÇ BÖYLE BİR DÜŞÜNCE GEÇMEMİŞTİ.. ÇÜNKÜ ŞİMDİYE KADAR ONU NE BÖYLE GÖRMÜŞTÜM NEDE DÜŞÜNMÜŞTÜM... ODAYA GİRDİĞİMİZDE BİLGİSAYARIN BAŞINA GELDİ HEMEN EKRANA BAKTI VE HADİ YA OYUNMU OYNUYORDUN DEDİ BENDE SORUN DEĞİL SONRADA OYNARIN DEDİM YOK ONDAN DEĞİL BEN FARKLI Bİ ŞEYLE UĞRAŞIYORSUNDUR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜMDE DİYİNCE NASIL BİR ŞEY DEDİM YA İŞTE OYUN DEĞİL DİĞİNCE BAŞKA NE OLABİLİRKİ DEDİM ÖĞLE AYIP SİTELERE FELAN TAKILDIĞIMIMI DÜŞÜNDÜN YOKSA DEDİM.YO DEDİ SENİN DAHA FARKLI ALAKANIN OLDUĞU BİR ŞEY DEDİ NASIL YANİ DEDİM BUNUN ÜZERİNE YA BİLİYOMUSUN İNSANLAR NE KADAR FARKLI DÜŞÜNCELERE HAYALLERE VE ARZULARA SAHİP OLUYOR YANİ ÇOK İYİ TANDIĞINI SANDIĞIN HAKKINDA FARKLI ŞEYLER DÜŞÜNDÜĞÜN İNSANLARIN AKLA GELMEYECEK DÜŞÜNCELERE VE FANTAZİLERE SAHİP OLDUĞUNU FARK ETMEK GİBİ...NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ BUNLAR DEDİM YANİ BEN SENİN HİÇ BÖYLE BİRİ OLDUĞUNU TAHMİN EDEMEZDİMDE.... ZEYNEPTE BİR TUHAFLIK OLDUĞUNU KAPININ ÖNÜNDE FARK ETMİŞTİM AMA NEREYE GELMEK İSTEDİĞNİ VEYA NEYİ İMA ETMEĞE ÇALIŞTIĞINI ANLAYABİLMİŞ DEĞİLDİM.. ZEYNEP SEN İYİMİSİN BU GÜN HANİ SENİN ÖDEVİN VARDI HADİ SÖYLE BAKALIM HEMEN DİYİNCE BU GÜN SENİN ÖDEVİN VAR BAKALIM GERÇEKTEN DERSİNE ÇALIŞMIŞMISIN DEDİ VE BİLGİSAYARIN BAŞINA OTURDU VE BANA BEKLE SANA ŞİMDİ DERSİNİ GÖSTERECEĞİM DİYİNCE BACAKLARIMIN ÇEKİLDİĞİNİ HİSSETTİM VE ACABA BU KIZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR DERKEN BUNLAR SANA AİT DEĞİLMİ DİYİNCE ANİ BİR HAREKETLE EKRANA DOĞRU BAKTIĞIMDA BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ SANDIM ÇOK KISA BİR AN DURAKLADIKTAN SONRA TİTREK BİR SESLE BUNLARI NERDEN BULDUN ZEYNEP DEDİM VE MOUSE ELİNDEN ALMAK İSTEYİNCE HEMEN ELİNİ KAÇIRIP Bİ DAKKA NE OLDU ÇOKMU UTANDIN DEDİ VE MADEM UTANIYORSUN NE DİYE BU TÜR RESİMLERİ VE CLİPLERİ BİLGİSAYARINA KAYDEDİYORSUN VE BUDA YETMEZMİŞ GİBİ BUNLARDAN ÇOK KEYİF ALMIŞ OLMALISINKİ BİRDE FANTAZİLERİNİ YAZMIŞSIN ÜZGÜNÜM AMA BİR ÇOĞUNU İZLEDİM VE YAZDIKLARIN HEPSİNİ OKUDUM BENSE BU ARADA NEDENSE NE AĞZIMI AÇIP BİR ŞEY SÖYLEYEBİLDİM NEDE MÜDEHALE EDEBİLDİM NE O ÖĞRENMEM HOŞUNA GİTMEDİ GALİBA HA!... VAY BE ABİME BAK MEYERSE KADILARIN EGEMENLİĞİNDEN HOŞLANAN ONLARA HİZMET ETMEKTEN ÖTE ONLARIN AŞAĞILAMALARINDAN HOŞLANAN BİRİYMİŞ MEYER KİMİN AKLINA GELİRDİ....YÜZÜMÜN KIZARIKLIĞIVE ATEŞİYLE TAMAM ZEYNEP NE TÜR FANTAZİLERE SAHİP OLDUĞUMU VE NASIL BİRİ OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞSİN UMARIM BUNDAN KİMSEYE BAHSETMEZ VE BANADA HER SEFERİNDE ÖĞLE HATIRLATICAK GİBİ İMALI İMALI KONUŞMASSIN SANIRIM DİYİNCE NE YANİ NASIL FANTAZİLERE SAHİP OLDUĞUNU VE NASIL BİRİ OLDUĞUNU SANA NİYE GÖSTERDİM SANIYORSUN NİYE DEDİM BENİ KARŞINDA KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİNMİ NE GEREK VARDI MADEM ÖĞRENDİN SIR OLARAK KALSAYDI BANADA SÖYLEMESYDİN İNŞALLAH SIRDAŞIN VARSA O NADA SÖYLEMEMİŞSİNDİR...DİYİNCE EVET BİRİNCİ SÖYLEDİĞİN KARŞIMDA KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİN SÖYLEDİM SEN DEĞİLMİSİN BAYANLARIN KARŞISINDA KÜÇÜK DÜŞÜRÜLMEKTEN ZEVK ALAN ŞİMDİ İNKARMI EDECEKSİN DEDİ BENDE ZEYNEP TAMAM DAHA FAZLA SAÇMALAMA KAPATALIM BU KONUYU ARTIK DİYİNCE SURATIMA BİR ANDA SERT BİR TOKATLA BERABER BENİMLE NASIL BU ŞEKİLDE KONUŞUYORSUN KÖLE DİYE BİR SESİ AYNI ANDA DUYDUĞUMDA YERİMDE ÇAKILA KALMIŞTIM....ZEYNEP DİYECEKTİMKİ BİR TOKAT DAHA BANA ADIMLA NASIL HİTAP EDERSİN BANA EFENDİM DİYECEKSİN BURDANDA ANLAŞILIYORKİ DERSİNE ÇALIŞMAMIŞSIN BEN SANA NE DEDİM SANA DERSİNİ GÖSTERECEĞİM DEMEDİMMİ ŞİMDİ SINAVDAN GEÇME ZAMANI GEÇERSEN SENİN ADINA SEVİNECEĞİM AMA GEÇEMESSEN GERİSİNİ SEN DÜŞÜN BİLDİKLERİMİ BAŞKALARININDA BİLMESİNİ İSTEYECEĞİNİ HİÇ SANMIYORUM ASLINDA ÇOK ŞANSLI OLDUĞUNU KABUL ETMELİSİN İŞTE FANTAZİLERİN GERÇEK OLUYOR DAHA NE İSTİYORSUN SENİN HALİNDEN ANLAYAN BİR EFENDİN VAR ARTIK BİRDE SENİN HALİNİ ANLAMAYACAK SENİN NASIL BİR SAPIKLIĞIN İÇİNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNEN İNSANLARI BİR DÜŞÜN İSTERSEN....HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN SANA YAPACAKLARIMDAN ÇOK ZEVK ALACAKSIN VE BANA HER ZAMAN ŞÜKRAN KALACAKSIN ŞAHSIMA İTİRAF ETMELİYİMKİ BEN SANA HÜKMETMEKTEN ÇOK ZEVK ALACAĞIM.....ASLINDA BENDE SANA ŞÜKRAN DUYUYORUM BU GÜNE KADAR FARK ETMEDİĞİM ERKEKLERE KARŞI EZİCİLİK YANIMI BANA FARK ETTİRDİĞİN İÇİN .....BU KADAR GEVEZELİK YETER ÇABUK ÜSTÜNDEKİLERİ SOYUN VE PANTALONUNDAKİ KEMERİ ÇIKAR VE BANA VER HADİ ÇABUK APTAL APATAL BAKMA ÖĞLE DİYİP SAĞLAM BİR TOKAT DAHA VURDU... BEN BU KONUŞMA BOYUNCA SESİMİ BİLE ÇIKARAMAMIŞTIM VE HAYATIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN BİR FİLM ŞERİDİ GİBİ GEÇMİŞTİ EVET DÜŞÜNDÜM AŞAĞILANMAK TAM BANA GÖREYDİ AMA HİÇ BÖYLE AŞAĞILANMAMIŞTIM ZEYNEP OLDUĞU İÇİN TABİ ARTIK YAPACAK BİR ŞEY YOKTU ÇOK UTANIYORDUM AMA UTANA SIKILA ÜZERİMDEKİLERİ ÇIKARDIM KEMERİDE ÇIKARIP ZEYNEBE VERDİM ZEYNEBİN EMREDEN O SESİYLE TEKRAR KENDİME GELDİM ÜZERİNDE HİÇ BİR ŞEY KALMASIN AMA AMA DİYECEKTİMKİ AMASI MAMASI YOK ÜZERİNDE HİÇ BİR ŞEY KALMASIN KÜLODUNUDA ÇIKAR ÇABUK DEDİ VE İLK KEMERLE KIRBACI VÜCUDUMUN SAĞ TARAFINA İNDİRİ VERDİ CANIMIN HİÇ BU KADAR YANACAĞINI SANMAMIŞTIM İKİ SANİYE SONRA FECİ ŞEKİLDE SIZLAMAYA BAŞLADI BU ARADA KÜLODUMUDA ÇIKARMIŞTIM AMA BİR ELİMLE HALA UTANDIĞIMDAN ALETİMİ KAPATIYORDUM BUNUN ÜZERİNE ELİMEDE KEMERLE SERT BİR ŞEKİLDE VURDU VE ELLERİNİ KAFANIN ÜZERİNE KOY VE SIRTINI DÖN ÇABUK DEDİ DEDİĞNİ YAPTIM VE ELLERİMİ KAFAMDA BİRLEŞTİREREK SIRTIMI DÖNDÜM ŞİMDİ BAKALIM HİKAYENDEDE YAZDIĞIN GİBİ ACININ SINIRINDAN SINAVDAN GEÇEBİLECEKMİSİN BEN DURANA KADAR ELLERİNİ KAFANDAN İNDİRİRSEN YENİDEN BAŞLAYACAĞIM ONUN İÇİN DUDAKLARINIMI ISIRIRSIN YOKSA UZAKDOĞU SPORLARINA İLGİN VA BECERİN VARSA ACIYI HİSSETMEMEK İÇİN BİR TAKIM YETENEKLEREMİ BAŞ VURUSUN BEN BİLMEM DEDİ VE İLK KIRBACI İNDİRDİ DAHA İLKİNDE NEREDEYSE PES EDECEKTİM BU KIZ GERÇEKTEN O SEVECEN ZEYNEPMİYDİ YOKSA SADİST RUHLU BİR ŞEYTANMI DİYE DÜŞÜNÜRKEN İKİ ÜÇ DÖRT KIRBAÇLARIN ARDI ARDINA GELDİĞİ ANDA BAĞIRMAMAK İÇİN SÖYLEDİĞİ GİBİ DUDAKLARIMI ISIRMAYA BAŞLAMIŞTIM ÇÜNKÜ SÖYLEDİĞİ GİBİ ÖĞLE UZAK DOĞU SPORLARI GİBİ ACIYI YENMEK GİBİ BİR YETENEĞİM YOKTU OLSAYDI İYİ OLURDU AMA YAPACAK BİR ŞEY YOKTU BU ARADA ZEYNEP AFERİN SANA BAYA DAYANIKLIYMIŞSIN TAM TAHMİN ETTİĞİM GİBİ SENDEN ÇOK İYİ BİR KÖLE OLACAK DİĞER SINAVLARIDA GEÇERSEN DEDİĞİNDE OTUZUNCU KIRBACI VURDUĞUNDA ARTIK NEFESİM KESİLMİŞTİ SANIRIM BUNU ODA FARK ETMİŞ OLACAKKİ OTUZDA KIRBAÇLAMAYI BIRAKMIŞTI EVET DEDİ KÖLE SIRT ÜSTÜ UZAN BAKALIM BİRAZDA AĞIRLIĞIMI HİSSET BAKLIM HİKAYELERİNDE EN ÇOK BAHSETTİĞİN ŞEYİN TOPUKLU AYKKABI VE ÇİZMELERLE EZİLMEK OLDUĞUNU YAZMIŞSIN BU YÜKSEK ÖKÇELİ TAHTA SANDALETLERİDE ÇOK SEVİCEĞİNDEN EMİNİM DİYERK BİR ÇIRPIDA MİDEME ÇIKMIŞTI BİLE EVET SÖYLEDİĞİ GİBİ ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ ÜZERİMDE DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE KÜÇÜK KÜÇÜK ADIMLAR ATARAK VÜCUDUMUN DİRENCİNİ ÖLÇÜYORDU BU ARADA BİLGİSAYARDAKİ CLİPLERİ ÇOKDİKKATLİ İZLEDİĞİ BELLİ OLUYORDU AYNEN ORDAKİ MİSTRESSLERİN YAPTIĞI GİBİ VÜCUDUMUN HER NOKTASINA SANDALETLERİYLE BASIYORDU ARTIK KONSANTİRE OLMUŞTUM ÜZERİMDEKİNİN ZEYNEP OLDUĞUNU UNUTMUŞ ANIN KEYFİNİ ÇIKARMAYA BAŞLAMIŞTIM ÇIKARDIĞIM SESLERDEN KEYİF ALDIĞIMI FARK ETMİŞ OLACAKKİ AĞIRLIĞINI VÜCUDUMA YÜKLENEREK HİSSETTİRMEYE BAŞLADI AYAĞINI BİRİYLE TAM GÖYSÜME BASARKEN DİĞER AYAĞINDAKİ SANDALETİN TAHTA TOPUĞUNU AĞZIMIN İÇİNE SOKUP SOKUP ÇIKARIYORDU SENİ GİDİ KÖPEK HOŞUNA GİDİYOR DEĞİLMİ DİYE SORDU CEVAP ALAMAYINCA TOPUĞUNU BİRDEN AĞZIMA DOĞRU BASTIRDI AZ KALSIN BOĞAZIM DELİNECEKTİ SANA BİR ŞEY SORDUM KÖPEK CEVAP VERSENE DİYE TEKRAR SORUNCA EVET EFENDİM DEDİM VE KAHKAHA ATIP SENİN BU HALİNİ GÖRMEK BANA HİÇ BU KADAR KEYİF VERMEMİŞTİ DEDİ VE SESLENDİ KALK ÇABUK KÖPEK GİBİ DUR BAKALIM HEMEN DEDİĞİ POZİSYONU ALDIM VE İLK TEKMEYİ SAĞ KABURGALARIMA ALDIM ŞİMDİDE ACIMASIZ BİR ŞEKİLDE TEKMELEMEYE BAŞLAMIŞTI BAZI TEKMELERİ NEFESİMİ KESECEK CİNSDENDİ DÖRT AYAĞIMIN ÜZERİNDE YIKILMADAN ÖYLE DURDUKÇA DAHA SERT VURUYOR BAZENDE AYAĞIYLA İTİYORDU BU ARADA BİR KAÇ TEKMEYİDE SURATIMA YERLEŞTİRDİ İŞTE BU CANIMI ÇOK YAKMIŞTI...AMA ARTIK YAPTIKLARINDAN ÇOK ZEVK ALMAYA BAŞLAMIŞTIM SANIRIM BU KADAR HAREKET ONU YORMUŞTU HEMEN BİLGİSAYARIN BAŞINDAKİ SANDALYEYE OTURDU VE AYAKLARININ ALTINA YATMAMI EMRETTİ İŞTE BU DA AYRICA ZEVK ALDIĞIM ANDI HEMEN AYAKLARININ ALTINA YATTIM İKİ AYAĞINI BİRDEN YÜZÜME DAYADI VE YALA BAKLIM DEDİ BEN ÇOKTAN YALAMAYA BAŞLAMIŞTIM BİLE TAHTA SANDALETLERİN HER YERİNİ HER KIVRIMINI DİLİMLE DAKİKALARCA YALADIM SANDALETLER YALAMAKTAN IPISLAK OLMUŞTU BU ARADA ZEYNEPTE BİLGİSYARIN BAŞINDA BENİM CLİPLERİMİ İZLİYORDU EVET DEDİ BU ARADA SINAVLARI TEK TEK GEÇİYORSUN SINAVI GEÇME NOTUNA AZ KALDI DEDİ VE AYAĞINDAKİ SENDALETLERİ ÇIKARMAMI AYNI ŞEKİLDE AYAKLARININ BİLEĞİNE KADAR OLAN HER YERİNİN KURU BİR YER KALMAYANA KADAR YALAMAMI EMRETTİ .... İŞTE HAYATIMIN EN GÜZEL ANI ZEYNEBİN AYAKLARI HAYALLERİMDEKİ AYAKLAR KADAR GÜZELDİ O OJELİ TIRNAKLAR O PAMUK GİBİ TOPUKLAR AMAN TANRIM İÇİM GEÇENE KADAR YALAYABİLİRİM DİYEREK ARZUYLA BÜTÜN PARMAKLARINI TEK TEK PARMAKLARININ ARASINI VE TABANINI YALAMAKTAN HANİ BANYODAN ÇIKINCA İNSANIN ELLERİ BURUŞUR YA O HALE GETİRENE KADAR ZEVKLE YALADIM....BUNDAN ÇOK MEMNUN OLAN ZEYNEP AYAĞI KALKTI VE SAÇIMDAN ÇEKEREK KAFAMI YAN TARAFDAKİ YATAĞA YASLADI ETĞİNİ YUKARI DOĞRU KALDIRARAK SURATIMA OTURDU BUNU HİÇ BEKLEMİYORDUM AMA BU ZEVKLERİNDE ÖTESİNDE BİR ŞEYDİ ARTIK HER ŞEY AKIŞINA BIRAKMIŞTIM BU SAATTEN SONRA ARTIK DÜŞÜNE BİLECEĞİM HİÇ BİR ŞEY YOKTU BU GÜZEL ANIN TATINI FAZLASIYLA ÇIKARMAK ARTIK ŞART OLMUŞTU SURATIMDA ZEYNEBİN POPSU VARDI VE BEN BUNUN ÜZEİNE DERİN DERİN NEFES ALAMYA BAŞLADIM NEFES ALDIĞMI HİSSEDİNCE SURATIMA DAHA FAZLA BASTIRMAYA VE BENİ NEFESSİZ BIRAKMAYA GAYRET ETMEYE BAŞLADI ÇOK ZOR NEFES ALIYORDUM ALDIĞIM NEFESDE ONU O GÜZEL POPOSUN BENİ MEST EDEN KOKUSUYDU BİR SÜRE SURATIMA OTURDUKTAN SONRA KALKTI VE SURATIMA BAKTI DEDİKİ HAVASIZLIKTAN SURATIN KIPKIRMIZI OLMUŞ BENDE BUNUNÜZERİNE HİÇ SORUN DEĞİL DİYİNCE TEKRAR SURATIMA OTURDU AMA BU SEFER POPSUNU İLERİ GERİ DOĞRU HAREKET ETTİREREK TUHAF SESLER ÇIKARMAYA BAŞLADI..BENDE BUNU FIRSAT BİLİP DİLİMİ KULLANMYA BAŞLAYINCA SANIRIM ÇOK TAHRİK OLDU VE ÜZERİMDEN KALKIP ETEĞİNİ SONRADA O KIRMIZI DANTEL KÜLODUNU ÇIKARDI ARTIK KASIKLARIMA AĞRILAR GİRMİŞTİ BOŞALMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORDUM ODA NE ÖYLE KARŞIMDA ZEYNEP VE TÜYLÜ ŞEFTALİSİ GÖZLERİM BENİ YANILTIYORMUYDU DİYE DÜŞÜNÜRKEN BİRKEZ DAHA SAÇLARIMDAN TUTARAK AĞZIMI O FINDIK GİBİ CİNSEL ORGANINA YAPIŞTIRI VERDİ HER ŞEY BU ANA KADAR ÇOK GÜZELDİ FETİŞZM FANTAZİLERİM GERÇEK OLMUŞ VE ÇOK KEYİF ALMIŞTIM AMA BUNUN TADI BAM BAŞKAYDI DİLİM ARTIK OTOMATİĞE BAĞLANMIŞTI BEN İŞTAHLA YALADIKÇA ZEYNEPTEN SESLER YÜKSELİYORDU BİR YANDANDA DEVAM ET DEVAM ET DİYE SÖYLENİYORDU DURURMUYUM DAHA ŞEHVETLE YALAMAYA BAŞLADIM CİNSEL ORGANININ DUDAKLARINI ELİMLE AYIRIP İÇLERİNE KADAR DİLİMİ SOKUYORDUM ZEYNEBİN GİTTİKÇE SESİ DEYİŞİYORDU BUDA BENİ ÇILGINA ÇEVİRİYORDU ARTIK KIVRANMAYA BAŞLAMIŞTI BENSE BİR AN OLSUN DURMUYORDUM DERKEN BİR MÜDDET SONRA ZEYNEBİN OHHH DİYE BİR SESLE SESİNİN TONU DEĞİŞMİŞTİ BENSE DİLİME GELEN SIVIN TADIYLA VE SICAKLIĞIYLA BİR AN İRKİLDİM SANIRIM ORGAZM OLMUŞTU ARTIK BENDE HAT SAFHADAYDIM ELİMLE MASTRİBASYON YAPRAK BİR YANDANDA ZEYNEBİN DİŞİLİK SUYUNU YALAYARAK ZEVKE ULAŞTIM İKİMİZDE BİR SÜRE DERİN DERİN NEFES ALDIKTAN SORA TOPARLANDIK VE ÜZERİMİZİ GİYİNDİK ZEYNEP BANA DÖNDÜ VE DEDİKİ DERSİNİ GEÇTİN.... BENİMDE DERSLERİMİ GEÇMEM İÇİN ÖDEVLERİME YİNE YARDIMCI OLACAKMISIN BENDE ONA BUNDAN SONRA İŞİMDEN VE ARKADAŞLARIMDAN ÖNCELİKLİSİN ARTIK BUNDAN SONRA ÖNCE SEN BUNA EMİN OLABİLİRSİN HAYATIMIN AKIŞINI DEĞİŞTİRDİN SENİ BİR AN OLSUN AKLIMDAN ÇIKARMAM MÜMKÜN DEĞİL ARTIK DİYİNCE YİNE O SEVİMLİ BAKIŞLI ZEYNEP GERİ GELMİŞTİ YÜZÜME GÜLÜMSEYERK BAKTI YANAĞIMA Bİ ÖPÜCÜK KONDURUP YANIMDAN AYRILDI ......

AH BU YAZDIKLARIM GERÇEK OLSA NELER VERMEZDİM.....

SIKILMADAN OKUYUP KEYİF ALDIYSANIZ NE MUTLU BANA ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR DEMİŞ KİM DEMİŞSE.....
Cool

Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pts 19 Eyl, 2005 23:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok güzel, ellerine sağlık

Oğlak  Kaplan ÇevrimdışıDuygusal30 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
shadow21
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Eyl, 2005 21:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

walla col guzwl olmus dostum sagol umarım dewamı gelir Smile

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıshadow21 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Eyl, 2005 21:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Harbiden de kaliteli. Bizim apartmanda da var bi kız ama nerde... Ahh ahhh!

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
carlo
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Eyl, 2005 21:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

komşu kızları her zaman fantezilerimizdedir, ama ben çok şanssızım fantezi kurabileceğim bi komşum hiç olmadı Crying or Very sad bundan sonra ev almayıp fantezi için komşu alacam Smile

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıcarlo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Eyl, 2005 22:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Okurken şaşı oldum valla.. Ama baya güzel olmuş.. Eline sağlık..

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Misafir

MesajTarih: Çar 21 Eyl, 2005 10:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

keşke şu hikayeler gerçek olsa neler vermezdik değilmi ? arkadaşlar

meroni69
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Eyl, 2005 21:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Pravo,pilader...

Aslan Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışımeroni69 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Eyl, 2005 22:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Güzel yazmışsın buna çok benzer bişey yaşadım ama bende kalsın Wink ...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
misemise
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 22 Eyl, 2005 19:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kardeş çok güzel yazmışsın da üşendim okuyamadım hepsini yanlız
hem bi yerde kızı öyle düşüneceğim aklımdan geçmemişti demişsin açıklamada keşke demişsin az çakal değilmişsin Laughing

Koç  Sıçan Çevrimdışımisemise kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Cum 23 Eyl, 2005 16:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

euehue the girl next door filmi de vardı hatta komşu kızları hep fantezi unsuru olmuştur Smile bu arada hikaye harika tebrikler dostum...

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Misafir

MesajTarih: Cum 23 Eyl, 2005 16:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yorumlarınızın beyeni doğrultusunda olması beni çok sevindirdi zaman ayırıp okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim ....

yanlız üşenipde hepsini okuyamayan misemise atıfda bulunurken karşındaki kişiyi tanımadan ve aradaki yaş farkına dikkat etmeden (çakal ) gibi bir kelimeyi kullanman hiç hoşuma gitmedi bir anlık dalgınlığına veriyorum sadece biraz daha dikkatli olman için yazmak zorunda kaldım bu konuda gereksiz bir tartışmanın burdan devam emesini istemiyorum her kese saygılar.

Fidelio
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Ekm, 2005 23:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kanka okurken o kadar zevk aldımki sanki benim başıma gelmiş gibi ama kölelik güzel bi duygu

Terazi Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıFidelio kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNMICQ
golden_slave
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pts 03 Ekm, 2005 20:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla ne diyeyim cok hos olmus asıl sen vakit ayırıp bizimle fantazilerini paylastıgın için ben sana tesekkur ederim ayrıca en kısa zamanda bu tarz bi şeler basına gelirde kendine gelirsin

Akrep  Ejderha Çevrimdışıgolden_slave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Sal 04 Ekm, 2005 20:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

pirhana, avatarındaki resmin büyüğü varmı

Oğlak  Kaplan ÇevrimdışıDuygusal30 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |