Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Steve

Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 10 Eyl, 2005 04:29  Mesaj konusu:  Crush Fetish Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

En son Steve tarafından Sal 25 Eyl, 2007 23:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıSteve kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 10 Eyl, 2005 23:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sigaralarını topuklu ayakkabı ve botlarla ezerek söndüren bayanlara karsı deisik bi zaafım vardır...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mcorse
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Eyl, 2005 03:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bayılırım! bir de salyangoz gibi çıtır çıtır ezilirse harika olur. Smile
neler var elinde?

Koç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışımcorse kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Eyl, 2005 04:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

böööögh Razz

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Steve

Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 12 Eyl, 2005 03:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

...

En son Steve tarafından Pts 24 Eyl, 2007 15:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıSteve kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
arda akın
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 18 Ekm, 2005 03:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

boromir seni msn ime ekledim. arda_akin1974@hotmail.com.benimde elimde geniş bir arşiv var crush fetiş olan cdlerimde var paslaşalım istersen.görüşmek üzere.msn deki adım gerçek adım değil onu bilesin.sonra yanılgı olmasın.

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıarda akın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
slave23
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 18 Ekm, 2005 03:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

CrossedLegs_
sana tamamen katılıorum o ne ya salyangoz fln bende duble bööööööööööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğ

Balık Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıslave23 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
footfetis
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 19 Ekm, 2005 08:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar hani burada zevkler aşağılanmayacaktı!... bazılarımız scat denen olaydan hoşlanıyor! daha farklılarıda var! normalde bizim forum haricindeki kişilerede ben güzel bayan ayaklarını yalamaktan hoşlanıyorum dersen onlar senden fazla double x triple bööööööööğğğğ!.. der. değilmi? neden o zaman herkese bu fantazimizden rahatlıkla bahsedemiyoruz. aile ve arkadaş ortamlarında neden rahatça sanki pastayı, dondurmayı sevmek kadar normal bir şekilde konuşamıyoruz?..
orada da birileri çıkar ve " owww iğrençsiiin! sana BÖÖöööööğğğğ!" der diye değilmi?
burada! bu forumda olmanın ve paylaşabilmenin ,

Oğlak Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfootfetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
trample34
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 19 Ekm, 2005 18:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

footfetis demiş ki:
arkadaşlar hani burada zevkler aşağılanmayacaktı!... bazılarımız scat denen olaydan hoşlanıyor! daha farklılarıda var! normalde bizim forum haricindeki kişilerede ben güzel bayan ayaklarını yalamaktan hoşlanıyorum dersen onlar senden fazla double x triple bööööööööğğğğ!.. der. değilmi? neden o zaman herkese bu fantazimizden rahatlıkla bahsedemiyoruz. aile ve arkadaş ortamlarında neden rahatça sanki pastayı, dondurmayı sevmek kadar normal bir şekilde konuşamıyoruz?..
orada da birileri çıkar ve " owww iğrençsiiin! sana BÖÖöööööğğğğ!" der diye değilmi?
burada! bu forumda olmanın ve paylaşabilmenin ,

+ 1 Cool

Trample34

Yay Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıtrample34 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
giantcrush
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 20 Ekm, 2005 21:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

okadar çaba sarfeddim bi Allahın kulu bana destek vermedi yahu paroxa bizimle ilgili bi bölüm açalım dedim crush ve gts kaçınız ilgi gösterip destek verdi çok yazık tek başına uğraşılmıyo arkadaşlar birliğe ihtiyacımız var diyoruz sizlerden hiç bir tepki yok

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıgiantcrush kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 21 Ekm, 2005 00:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Abi o böcek ezme olayı benim de çok hoşuma gidio.. Yazık gerçi ama kenddimi onların yerine koyuyorum..

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Cum 21 Ekm, 2005 01:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

böceklere karşı fobisi olan birinin verdiği bi tepkiye benziyor, zevk aşağalanmıyorki? bende ezilmeyi severim ama böcek olayı ürkütür. o arkadaşda o tepkisini dışa vurmuş. alınmayın yani aşağalama üslubu göremiyorum ben Smile

dipnot: tarantula besliyorum Very HappyVery Happy

Oğlak  Kaplan ÇevrimdışıDuygusal30 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Steve

Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Çar 26 Ekm, 2005 16:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bizimde böceklere karşı bi garezimiz yok zaten sadist tiplerde değiliz sadece bayanların ezişleri tahrik edici geliyor.

Yoksa arkadaş ortamında bile bi böcek görüldüğünde öldürülmesini engelleyen biriyim ben Very Happy Very Happy

Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Ekm, 2005 19:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aynen bir hayvana asla eziyet etmem ama zaafım var böyle bir video varsa veya resim izlerim ve bakarım bundanda zevk alırım ancak benim bulunduğum ortamda böyle şeylerden asla hoşnut olmam...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
kerimali
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 27 Ekm, 2005 16:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eskiden bir sürü crush site vardı. lethalpressure crushworld... hey gidi günler şu internetle 5 yıl önce tanışmak vardı. ilk girenler çok şanslı.

Koç Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıkerimali kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |