Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
turktoelover
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Ağu, 2005 12:15  Mesaj konusu:  sex and fem worship male feet Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

....

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıturktoelover kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
footfetis
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 10 Ağu, 2005 05:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nerde? varmı böyle birşey? böyle bir fem varsa ok yani!....

Oğlak Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfootfetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
turktoelover
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 10 Ağu, 2005 14:31  Mesaj konusu:  işte fotoları Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Resimleri :

http://www.geocities.com/newmikedemis/m1.jpg
http://www.geocities.com/newmikedemis/m2.jpg
http://www.geocities.com/newmikedemis/m7.jpg
http://www.geocities.com/newmikedemis/m24.jpg
http://www.geocities.com/newmikedemis/m26.jpg
http://www.geocities.com/newmikedemis/m29.jpg
http://www.geocities.com/newmikedemis/m33.jpg
http://www.geocities.com/newmikedemis/m35.jpg

nasıl ???

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıturktoelover kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ayak-sever
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 10 Ağu, 2005 17:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilginc vede degisik resimler

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıayak-sever kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
female_feet
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Oca, 2006 20:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Allahım ya ne garip geliyo..ilginç

Terazi Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıfemale_feet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Oca, 2006 20:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu türde bi sürü film izledim ben.garipsenecek bi şey yok.bayanların da erkek ayağı meraklısı var.defalarca bizzat benim ayağımda öpülüp yalandığını söyleyebilirim.çokta zevkli bi olay ayrıca.cinsel ilişki esnasında partnerinizi nereye yönlendirirseniz oraya gider.ve vücudun her ögesi bi zevk objesidir.Sanırım ben biraz swich takılıyom.benim gibi kötü bir fetişist olursanız hatta maço yönünüz kuvvetliyse sizde partnerinizi yönlendirebilirsiniz.her zaman köle olunmaz.nereye kadar gider ki? ara sıra ortaya kişiliğinizi koyun ve bdsm yi tüm yönleriyle yaşama şansına erişin.

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Oca, 2006 20:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayak baş parmağının hem kadın hem erkekler için uyarıcı bölge olduğunu sölemiştim.. Paylaşım için tşk..

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Oca, 2006 20:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ha az önce yazdıklarım normal bi cinsel ilişki içinde gelişen olaylardı.köle-efendi ilişkisi olarak algılanmasın sakın.

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nale
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Oca, 2006 22:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar bende normal bir ilişki sırasında bunu yaşadım sıkça.Bir sevgilim vardı vücudumda yalanmadık yer bırakmazdı.Göğüslerimden başlardı,anüse ve parmaklarımı yalardı deli gibi.

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışınale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sefilfare07
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 31 Oca, 2006 15:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

slm yalaa

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışısefilfare07 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sehircanbazi
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 06 Eyl, 2007 14:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hayret

Yay Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısehircanbazi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 06 Eyl, 2007 22:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

enteresan

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kucuk_kole17
Acemi
Acemi

germany.gif
MesajTarih: Per 06 Eyl, 2007 23:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben sevdim Lol

Yay Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıkucuk_kole17 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 06 Eyl, 2007 23:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benm hoşuma gitmedi ya pek.. :/

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
ToesRus
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 06 Eyl, 2007 23:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Resimlerini görmek hoşa gitmeyebilir ama yaşamak zevk verecektir size Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıToesRus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |