Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
underHeel
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 07 Ağu, 2005 03:31  Mesaj konusu:  aklıma gelenler Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Askerdim ve çarşı iznindeydim İzmir'de.Caddede yürürken 35-40 arası yaşlarda bi bayan görmüştüm elinde bi sürü poşet vardı,mükemmel ayaklara ve sexy terliklere sahipti off bee diye düşünürken birden yanına yanaşıp yardım ediim mi size dedim,tedirgin oldu ama oluur dedi.Elinden poşetlerin hepsini aldım bana dur 1-2 sini ben taşırım demedi bu beni daha da tahrik etti,evine geldik apartmanın önünde teşekkür ederim aliim dedi ben de yok canım olur mu yukarı kadar çıkarırım dedim ona da oluur dedi,maksadım çıkarken ayaklarını izlemekti ve öyle de oldu o 3 kat bana süper gelmişti.Kapıyı açtı ve içeri girdi ben de poşetleri yere bırakırken o da terliklerini çıkarıyordu ve devamlı ayaklarına baktım,özür dilerim ama dayanamıycam çok güzel ayaklarınız deyip yere yattım tam dibine.Çok şaşırdı ve dur napıyosun sen be dedi ama kendimi kaybettim yaladım ayaklarını bi çırpıda.Ama bana kızdı ve hadi git burdan eşim gelmek üzere dedi ben de özür dileyip terkettim orayı ama çok utanmıştım sonra.Aynı şeyi evvelsi gün yapacaktım yine aynı durumda bi kadın vardı ama var yaa mükemmeldi,ama yardım etmeye cesaret edemedim eski cesaretim kalmadı artık,yaşlanıyorum galiba.
Bir başka gün ise bi emanet bırakmak için bi adrese gitmiştim bizim muhitte,girdiğim apartmanın 1.katında bi dairenin önünde bi çift yüksek topuklu çok güzel bi ayakkabı vardı,durup onları yalayıp koklamıştım nerdiyse boşalacaktım.Sonra sürekli o apartmana girip bakıyodum ayakkabılar orda mı diye ve her girdiğimde orda oluyordu ben de yalayıp koklayıp gidiyordum acayip zevkliydi ama o an kapı açılabilir diye kalbimin çarpıntısını ağzımda hissediyordum.Bi gün bi fırlamalık geldi akklıma bi kağıda not yazıp koyiim ayakkabının içine dedim ve ayakkabıların çok güzel olduğunu ara sıra gelip yaladığımı ve ayaklarını merak ettiğimi yazdımSmile) ve bir daha hiç ama hiç o kapıda ayakkabı göremedim:))
Bizim eve gelen misafirlerin ayakları güzelse eğer ve ayakkabıları da güzelse mutlaka ayakkabılarını yalardım,kapı girişimizin ayrı bi bölümü var oraya girerdim ve yalardım bizimkiler içerde otururken.

Annemin bi arkadaşı vardı ve çok ii ayakları ve inanılmaz ayakkabı koleksiyonu vardı,bazen onlara gittiğimizde kaldığımız olurdu ve erkenden işe giderlerdi ben evde yalnız kalırdım vee doya doya yalardım ayakkabılarını..Aynı kadının kızının ayaklarını ve çizmelerini yalayıp kölesi olmuştum süper zevkliydi.
Bi keresinde karşı komşumuzun kapı önünde belki 10 çift ayakkabı vardı hepsi de kadın ayakkabısı belli ki misafirlik muhabbeti kapıyı açmış ayakkabılara bakarken sertleştim ve bi çılgınlık yaptım.İçinden en beğendiğim modeli aldım ve hemen eve girdim,onları koklayıp yalayıp içine boşaldım ve sonra hemen temizleyip geri koydum,kapıları açılacak diye çok tırstım ama açılmadı şansa düşünsenize bi açılacak aaa çalmışlar:)
aklıma geldi paylaşmak istedim..

Balık Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıunderHeel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SPECTRUM
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Pzr 07 Ağu, 2005 12:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

girişimci ruh Smile

Image

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıSPECTRUM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ishakbehar
Fetişist
Fetişist

israel.gif
MesajTarih: Pzr 07 Ağu, 2005 22:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

helal olsun sana kardeşim.

Oğlak Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıishakbehar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |