| Yazar |
Mesaj |
footworship
Fetişist

|
|
arkadaşlar size katılıyorum bu tip insanların sömürgelerine yardımcı olmayın para veya kontör çok komik bir durum yaa ...
|
|
|
|
|
|
 |
         |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
1 kere baş parmağını öpsem kaç kontör hocam bilgi verirsen sevinirim...
hay allahım daha neler duycaz...
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
KARŞIYIM KARDEŞİM BEN BU ÖZEL ELİT OLGUNUN TİCARETE DÖKÜLMESİNE NE OLURSA OLSUN PARA DENİLEN İLLET GİRMEMELİ BU ÖZELİMİZE BENCE
SEVGİLER.............
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ulankurpaa
Fetişist

|
|
Selam değerli arkadaşlar,
Bir daha benden böyle bişi duyamazsınız belki ama biraz evvel arkadaşların yazdıklarını okudum. Deniyordu ki parayla sahibe mi satın alınır ve ya benzeri...
bu görüşe kesinlikle katılıyorum ama bi düşündüm ...
sahibe değil o ... küçük, güzel, zarif olan... eğlencede aklı, dünyada herşey bizim düşündüğümüzden yeni onun için. O, yüskek topuklu değilde beyaz tüylü pufidik terliklere en çok yakışan. Onun da senin gibi ihtiyaçları var. Tıpkı senin, onun gibi ihtiyaçlarının olması gibi.
Bir sevgilisi var ve o sen olamazsın.
Kontör yada para versen bile ayaklarından fazlasını tadamazsın.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
terlikci2002
Royal Üye

|
|
| ödeme yapmadan olabileceğini hiç düşünmedim yaşamadımda bir şeyler ödenir herzaman
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| terlikçi abi doğru söylüyosun ama belkide bizler sürekli ödediğimiz için veya ödeyeceğimizi bildikleri için sürekli talep edebiliyolar...
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
agro
Fetişist

|
|
Keske bu bayanin telefonu filan olsada bi konusabilsek nasi yapabiliriz die
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
from-aydin
Fetişist

|
|
| beyler herşeyin bir bedeli vardır, amaç kullanılmamak, bi ayak yalıcaz diye 250 -300 ytl isteyenleredir lafım...
|
|
|
|
_________________ Everything happens for a reason...
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Hoşuna giden, kendine yakıştıran yapar böyle birşeyi..Her iki taraf için de konuşuyorum..Yoksa ödenen miktarın azlığı-çokluğu herhangi birşey değiştirmez..
İnsanlar ödeme konusunda çok isteklilerse-ödemeyi alacak insanlar da çıkar..Ben şimdiye kadar hiçbir şekilde para ödeyip böyle bir işe kalkışmadığımdan olsa gerek, bana garip geliyor..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| banada ters aslında para karşılığı zevk işleri ama zorda kalmıştır belki arkadaş....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
queen_silhouette
Fetişist

|
|
| terlikci2002 demiş ki: | | ödeme yapmadan olabileceğini hiç düşünmedim yaşamadımda bir şeyler ödenir herzaman |
Girilen yaş doğru ise 48 yaşında birinin bu mesajı yazması içimi burktu... Genel anlamda da olsa forum içeriğinde de olsa katılmıyorum.
|
|
|
|
_________________ www.QueenSilhouette.net
|
|
 |
      |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
| Neyse forum geneli yavaş yavaş bilinçleniyor sanırım... q_s düşüncene katılıyorum!...
|
|
|
|
      |
 |
terlikci2002
Royal Üye

|
|
sayın q s beni tanır aslında her zaman bir şeyler ödenir bu zaman olur kontür olur tr kişilk olur geniş anlamda düşünmek lazım aşağıdaki resimde maddi anlamda hiç bir şey ödemedim hanım efendi evli bende ..ama bu zamana kadar çok şeyi o da bende ödedik
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
kardeş başarılar
ama tlf. işi boş iş bence size göre bilemem
|
|
|
|
_________________ KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Bence zaten karşılığını veriyoruz. Birde üstüne kontör veya para çok saçma geliyor. İhtiyacı olursa gene veririz ama bu işin karşılığında para vermek çok saçma geliyor. Ve iyiki Faneti var. Eğer ben bu site ile tanışmasaydım, emin olun bu düşünceleri taşımazdım. Ve belkide şimdiye kadar para karşılığı zevklerimi tatmıştım bile. Belki şimdi siftahsızım. Ama doğru yaptığımı biliyorum. Bu site bilinçlendirdi beni. Sağol Faneti...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
|
|