Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
footworship
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 22:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar size katılıyorum bu tip insanların sömürgelerine yardımcı olmayın para veya kontör çok komik bir durum yaa ...Laughing

Yay Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfootworship kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNMICQ
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 22:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

1 kere baş parmağını öpsem kaç kontör hocam bilgi verirsen sevinirim... Laughing Laughing Laughing

hay allahım daha neler duycaz... Mr. Green

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 00:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

KARŞIYIM KARDEŞİM BEN BU ÖZEL ELİT OLGUNUN TİCARETE DÖKÜLMESİNE NE OLURSA OLSUN PARA DENİLEN İLLET GİRMEMELİ BU ÖZELİMİZE BENCE
SEVGİLER.............

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ulankurpaa
Fetişist
Fetişist

iran.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 01:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Selam değerli arkadaşlar,

Bir daha benden böyle bişi duyamazsınız belki ama biraz evvel arkadaşların yazdıklarını okudum. Deniyordu ki parayla sahibe mi satın alınır ve ya benzeri...
bu görüşe kesinlikle katılıyorum ama bi düşündüm ...

sahibe değil o ... küçük, güzel, zarif olan... eğlencede aklı, dünyada herşey bizim düşündüğümüzden yeni onun için. O, yüskek topuklu değilde beyaz tüylü pufidik terliklere en çok yakışan. Onun da senin gibi ihtiyaçları var. Tıpkı senin, onun gibi ihtiyaçlarının olması gibi.

Bir sevgilisi var ve o sen olamazsın.
Kontör yada para versen bile ayaklarından fazlasını tadamazsın.

Smile

Yay Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıulankurpaa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
terlikci2002
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 09:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ödeme yapmadan olabileceğini hiç düşünmedim yaşamadımda bir şeyler ödenir herzaman

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Gizliterlikci2002 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 15:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

terlikçi abi doğru söylüyosun ama belkide bizler sürekli ödediğimiz için veya ödeyeceğimizi bildikleri için sürekli talep edebiliyolar...

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
agro
Fetişist
Fetişist

france.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 16:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Keske bu bayanin telefonu filan olsada bi konusabilsek nasi yapabiliriz die Crying or Very sad

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıagro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
from-aydin
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 16:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

beyler herşeyin bir bedeli vardır, amaç kullanılmamak, bi ayak yalıcaz diye 250 -300 ytl isteyenleredir lafım...

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfrom-aydin kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 19:25  Mesaj konusu:  Re: kontör karşılığı Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoşuna giden, kendine yakıştıran yapar böyle birşeyi..Her iki taraf için de konuşuyorum..Yoksa ödenen miktarın azlığı-çokluğu herhangi birşey değiştirmez..

İnsanlar ödeme konusunda çok isteklilerse-ödemeyi alacak insanlar da çıkar..Ben şimdiye kadar hiçbir şekilde para ödeyip böyle bir işe kalkışmadığımdan olsa gerek, bana garip geliyor..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 20:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

banada ters aslında para karşılığı zevk işleri ama zorda kalmıştır belki arkadaş....

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
queen_silhouette
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 20:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

terlikci2002 demiş ki:
ödeme yapmadan olabileceğini hiç düşünmedim yaşamadımda bir şeyler ödenir herzaman

Girilen yaş doğru ise 48 yaşında birinin bu mesajı yazması içimi burktu... Genel anlamda da olsa forum içeriğinde de olsa katılmıyorum.

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Gizliqueen_silhouette kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etICQ
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 21:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Neyse forum geneli yavaş yavaş bilinçleniyor sanırım... q_s düşüncene katılıyorum!...

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
terlikci2002
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Haz, 2006 09:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sayın q s beni tanır aslında her zaman bir şeyler ödenir bu zaman olur kontür olur tr kişilk olur geniş anlamda düşünmek lazım aşağıdaki resimde maddi anlamda hiç bir şey ödemedim hanım efendi evli bende ..ama bu zamana kadar çok şeyi o da bende ödedik

Image

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Gizliterlikci2002 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slach
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Haz, 2006 22:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kardeş başarılar Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ama tlf. işi boş iş bence size göre bilemem

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıslach kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Haz, 2006 14:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence zaten karşılığını veriyoruz. Birde üstüne kontör veya para çok saçma geliyor. İhtiyacı olursa gene veririz ama bu işin karşılığında para vermek çok saçma geliyor. Ve iyiki Faneti var. Eğer ben bu site ile tanışmasaydım, emin olun bu düşünceleri taşımazdım. Ve belkide şimdiye kadar para karşılığı zevklerimi tatmıştım bile. Belki şimdi siftahsızım. Ama doğru yaptığımı biliyorum. Bu site bilinçlendirdi beni. Sağol Faneti...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |