Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
ASEVER
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 06 Ağu, 2005 10:43  Mesaj konusu:  kontör karşılığı Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayakları 39 numara olan Yasemini ,,her hafta telefonununa o söylemeden kontör yükleme karşılığı ayaklarının hizmetkarı oldum.Ama çok zorlandım.Lise sona gidiyor harika ayakları var.ince ve uzun,,baş parmağı biçimli ve uzun ama ikinci parmağı daha uzun.Klem gibi parmaklarını emiyorum ,,beyaz çoraplarını kokluyorum.Ona kontörler feda olsun...

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıASEVER kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
mertgun
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 06 Ağu, 2005 12:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

slm sadece sana özel bi zewk mi telde olması da yetr reel istemiorum??

Aslan  Maymun Gizlimertgun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ASEVER
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 06 Ağu, 2005 13:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şu an bana özel..istersen sorarım başkalarınıda telde yaparmı diye..

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıASEVER kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 06 Ağu, 2005 13:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

=) forumdan biri daha mutlu sona ulaştı Smile tebrik ederim Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
underHeel
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 06 Ağu, 2005 22:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bi zahmet soruver dostum,duacın oluruz.

Balık Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıunderHeel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
obedient4u
Tecrübeli
Tecrübeli

sweden.gif
MesajTarih: Per 03 Kas, 2005 02:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
bi zahmet soruver dostum,duacın oluruz.

Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Boğa  Maymun Çevrimdışıobedient4u kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
darkman
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 04 Kas, 2005 01:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cok guzel arkadasım Smile bızden de bahset.....

Kova Cinsiyet:Bay Köpek Gizlidarkman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 04 Kas, 2005 01:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kontör olayı olmasaydı daha etkili olurdu bu.. Ama herşeyin de bir bedeli olacakmış gibi görülüyor.. Neyse kural konmuş bir kere... Başarılar çok... Devamı dileğiyle...

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 04 Kas, 2005 11:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sor tabi dostum...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Steve

Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 03:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Etkileyici... NasıL tanıştın nasıl anlaştın onuda anlatmayı dene istersen ?

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıSteve kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 08:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çoktan kontur parası yetiştirememekten intihar etmiştir.. Saçma ötesiymiş ya yeni okuorm ben Laughing

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
agro
Fetişist
Fetişist

france.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 13:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Asever kardes cevabini bekliyorum walla bi sorsan hakkaten duaciniz telefonu filan warmidir acaba bilmem Cool Idea

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıagro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 13:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yaa ücret karşılığı olunca ne zevki kalacak anlamıyom. Zaten kölesi olacağız bir de kontör veya ücret. Bana hiç mantıklı gelmiyor. Sömürücü bunlar...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 19:15  Mesaj konusu:  Re: kontör karşılığı Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parayla-kontörle alınacak-verilecek zevk benden uzak olsun bu bir yana da..Elma şekeri ile kandırılan çocuk izlenimi uyandırdı bu Yasemin bende ya ..

Herşeyin bir bedeli vardır da sexin bedelinin para olmasını ben kabul edemiyorum..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 19:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dexter'a kesinlikle katılıyorum. Zaten karşılığını otomatik olarak alıyor. Kendine ait bir kölesi oluyor. Üstelik yaşı da çok genç. O yaşta köle sahibi olacak daha ne istiyor. Bunlara prim vermeyelim. Biz onlara değil onlar bize muhtaç olsun...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |