| Yazar |
Mesaj |
angara

Tecrübeli

|
|
Arkadaşlar cd lere para falan vermeyin.Elimde 50-60 tane fetiş cd var (worship-femdom-trample vs..)
Artık hiçbirini izlemiyorum..Kargo ücretini karşılamak üzere bana adresinizi yazın cd leri 10 lı şekilde 5-6 arkadaşa göndereyim onlarda pc'lerine kaydetip diğer arkadaşlara göndersin.
Elimdeki cd'ler cok kaliteli cd'ler.Amaç herkezin gönlü olsun..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
marcelproust
Acemi

|
|
Eyvallah kardeş Aras Kargo Cerrahpaş Şubesine Hakan XXXXXX Adına gönderirsen sevinirim
Şahsi bilgilerinizi özelden yazın !!
Faneti Team
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
| aib bende aras cargo izmir buca şunesi ULAŞ xxxx gönderirisen sevinirim foot worship içrikil olursa daha da çok sevinirim saygılar özeline msj atıyorum
|
|
|
|
_________________ KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Yurtiçi Kargo Foça Şubesi Ali xxxxx adına gönderirsen sevinirim.. Foot worshipağırlıklı olursa ii olur
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
sayhan
Fetişist

|
|
| arkadaşlar cd writerı olanlar kendilerine gelen cdleri çoğaltıp diğer arkadaşlara gönderirse daha çok kişi bu kıyaktan faydalanabilirEğer bana kaldıysa öyle yapıcam Sizcede iyi olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ponyboy
Acemi

|
|
| slm arkadaş nasılsın iyisin ben cd talibim yollarsam sevinirim aras kargo eskişehir şubesine yollarsan sevinirm tel 0535xxxxxxx yollarsan bu numarayı ara msn alper 223@hotmail.com seni bekliyor5um
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
sayhan
Fetişist

|
|
| ben özeline msj yazmıştım ama belki gelmemiştir diye burayada yazıyorum.balıkesir aras kargo bengi şubesine sayhan xxxxx adına gönderebilirmisin Bir de gönderince haber verirsen çok iyi olur boşuna hergün gidip sormiyim:)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
| abi bende özele msj attım senin banada yurtiçi cargo izmir buca şubesi ulaş xxxx adına gönderirisen çok sevinirim saygılar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
alsarar
Üst Yönetim

|
|
| arkadaşlar daha önce uyarıldınız ama aynı harekete devam ediyorsunuz...Özel bilgilerinizi ( soyadınız ve tel nonuz ) burada girmeyin.angara arkadaşımıza özel mesaj çekin...bundan sonra özel bilgilerin yollandığı mesajlar düzeltilmeden silinir.Bilginize....!!!
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
sayhan
Fetişist

|
|
| baba noldu bizim cdler?Yakında tatile çıkabilirim Ne zaman göndericeğini veya göndermiceğini bildirebilir misin?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ssiinnaann
Fetişist

|
|
| valla bendede var bende izlemiyorum bende gönderin bari buktım artık aynı cd leri izlemekten
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
DayakDelisi
Tecrübeli

|
|
| GENÇLER.izlemeyen varsa göndeebilir.cüzzi bir fiyata alabilirim cdlweri işinize yaramıyorsa.gerçkten bu konuda ilgilernirseniz sevinirim.msjınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
| abi bende 7 tane filan cd var bana telsim 250 kontür karşılıgı verebilirim hatta biraz daha yanında hediye cd vereyim (DayakDelisi) olursa irtibata geçelim hiç geldigi gibi orjinal bi şekilde göndercem
|
|
|
|
_________________ KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ
|
|
 |
    |
 |
|
|