| Yazar |
Mesaj |
yygy
Acemi

|
|
| Evet güzel bir yaratıcılık örneği
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
İşte biz bu yüzden özeliz zaten arkadaşlar..Hepimizin maaşallah kafasında 40 tilki dolanıyor 40'ının da kuyruğu birbirine değmiyor..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
WORTHLESS
Acemi

|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
|
 |
    |
 |
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| bekff,abı se neymıssın yaaaaaaaa
|
|
|
|
_________________ fanetıye ımza atmaktan cok mutluyum. hayallerımın forumuna uye oldum.ınsallah basarılı bı uyelık gecırırım ,amacım fanetıye nam kazandırarak avrupadakı forumlara acılmak:)
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
| Ya benm de aklıma gelio da böle şeyler yapamıorm ya terslemelerinden korkuorm sapıkmısın fln diecekler sonra sinirlerimi çaprazlıycaklar
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
GekkieD
Moderator

|
|
| birincisi.. bu basligi hic takip etmezdim, hani adi hikayeler ya , gercek yasanmis olaylar yoktur diye okumuyordum. demek ki gercek seyler de var. bu arada vay be bekff, demek senin bir de o yonun varmis, arada sirada anlat anilarini, biz de feyz alalim. aatg2000'in dedigi gibi..bazen ben de yapmak istiyorum ama rolume tam adapte olamazsam inandirici olmazsa salak gibi olurum diye dusunuyom. sohbet konusunda oldukca yaratici olabiliyorum ama bu trample olayini daha hic bu sekilde yapmadim, sanki karsi taraf yutmaz gibime geliyor. bir de hani yasimiz 18 felan olsa o yastaki kizlarla kolay olur yada yasi buyuklerle bile yapsan hos karsilanir ama yas 30 olunca sanki biraz garip gibi geliyor bana, yada ne biliiim iste.. ama aklimin bir kosesinde bulunduruyorum, birgun firsatini bulursam deneyecegim
|
|
|
|
 |
    |
 |
wolfman1968
Acemi

|
|
| Pratik zeka diye buna derim.Hem istediğin olmuş hem fazla dikkat çekmez gerçek hayatta uygulanabilir olması önemli.çok yaratıcı.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pinarinayaklari
Fetişist

|