Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
SPECTRUM
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Sal 10 May, 2005 11:28  Mesaj konusu:  platoniks Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Evet hikayem, ancak şunu bilmelisiniz, olayların gittiği yere gittim 3. şahısın bir homo yani bir erkek olacağını hiç düşünmemiştim
ancak çok güzel yazışmalardan biri olacağı o kadar belliydi ki bunu bozmak istemedim

m wawwww acayip etkileyici hatta birde beni esir etmeş, benden daha kuvvetli imiş, kaçmak istiyor ama kaçamıyormuşum bana acayip eziyet ediyormuş ,

g o kadinda benmisim
kulübe yagmur yagidiginda su aliyormus, sana o sicagin altinda kulübeyi onarmani emrediyorum
hadi elini cabuk tut, aksam karanligi cökmeden bu is bitmis olacak, cünkü daha sonrada balik tutup, kizartmani ve ayrica harika bir masa hazirlamani emrediyorum
aksama, karsi adadan arkadasim gelecek, sende hem ona hemde bana hizmet edeceksin, üstelik alasindan diyerek kahkaha atiyorum
sende yine ne gibi planlarim var acaba diye düsünüp korku ile suratima bakiyorsun
hadi oyalanma pis sürüngen, gitde dediklerimi bir an önce yap, yoksa canin baska seylerlemi vakit gecirmek ister? )))))))))
mesela, kizgin kumlar üzerinde seni biraz sevebilirim yani ))))))))))))

m evet ama klubenin işi çok uzun lütfen biraz anlayışlı olun, hem ben balık tutma konusunda tecrübeli değilmi ki dememe kalmadan burnumun üzerine bir yumruk yiyorum, zaten yara olan burnum kanamaya başlıyor, çaresiz bir şekilde dediklerini yapmaya başlıyorum, çünkü kızgın kumlar benim zaten açık renk olana tenimde yoğun tahripler oluşturuyor, hemen dediklerini yapmaya başlıyorum çünkü senin acımasızlığın beni korkutuyor, evi bitiriyorum hemen gidip çok güzel balıklar yakalıyorum onları kızartıp size harika bir sofra hazırlıyorum, çünkü arkadaşın senden daha acımasız bununda farkındayım, işlerimi bitirip önünde eğilerek her şey hazır efendim diyorum, ama ilk bulduğum fırsatta senden kurtulacağım hayalleri var hep kafamda )))

g arkadasim geliyor, yalniz arkadasim homo aha ha ha ))))))
oturup sohbet ediyoruz, bunun yaninda yemegimizi yiyoruz, buraya gel ve masanin basinda diz cökmüs vaziyette bekle, sanada yiyecek birseyler verecegim
karnin cok acikmis, cok seviniyorsun duyduklarina, gözlerin dört aciliyor
agzima aldigim balik sanki biraz yanik gibi geliyor, buda ne gerizekali, bumu yaptigin en iyi is senin diyrek bir tekme atiyorum suratinin ortasina
kahkahalarla gülüyoruz arkadasimla
bu arada oda baliginin sanki yanik gibi oldugunu söylüyor, bende daha siddetli bir sekilde tekme tokat vurmaya basliyorum
yüz üstü yere itip, sonra boynuna ayagimla basiyorum
yerdeki kumlar agzina doluyor
agzindan akan kan ve kumlar karisiyor birbirine
igrensin igrenccccccccccccc, diyerek ayagindan tutarak seni yerde sürüklemeye basliyorum ve direk soguk denizin icine sokuyorum seni
arkadasimda kahkahalarla gülüyor ve bizi takip ediyor oda, bu arada cocuk senden hoslanmiyorda degil ama eziyet edildigini görmek veya eziyet etmek onunda hosuna gidiyor
basini tutup suyun icine sokup sokup cikariyorum
sonra icimden geliyor, bir tekme daha atiyorum
üzerimdekiler islandigi icin, icim belli oluyor, los bir isik var
sense hem bana kizgin hemde o hircin görüntümden cok etkileniyorsun
saclarim daginik, hafif rüzgarla ucusuyor,
bakislarim ates gibi...

m kafam karmakarışık oluyor, senden nefret ederken, canımın o kadar yanmasına rağmen senden etkileniyorum, bana yukarıdan bakışın beni zavallı bir sürüngen gibi ezmen, benden güçlü kudretli olaman herşeyden önemlisi mükemmel fiziğin ve güzelliğin beni kendimden geçiriyor, suyun içinde senin önünde acı içinde kıvranırken seni arzuluyorum ama biliyorum ki çok uzaksın sana dokunamam bile, bu arada şu salak homonun bana acır gözlerle bakması beni çileden çıkarıyor, kafam resmen allak bullak oluyor, ben kimim ben senin neyinim, seni öldürmelimiyim sana tapmalıyım bilmiyorum, suyun içinde senin ayaklarının altındayden aklımda bunlar dolanıyor, ilk etapta ayaklarının altından kurtulmalıyım ama bunu beceremiyorum çok güçlüsün çokkkk

g ben herzaman mükemmelimde bunu herzaman göstermiyorum o baska ehe he he )))
kisa bir süreligine iceri gitmem gerekiyor, yaninizdan ayriliyorum
homo arkadasim hemen senin yanina gelerek yüzündeki kanlari temizlemeye basliyor ve sana sarilarak, ah benim zavallim, istersen seni bu kadinin elinden kurtarabilirim ama benim yanimda her istedigimi yapmalisin, yani benim sevgilim olacaksin diyor :-.))))))))
sense birden sinirlenerek onu hisimla itiyorsun
homoda sana cok kiziyor ve bana sesleniyor
yaniniza geldigimde, senin kendisine, benden kurtulmak istedigini, buradan kacmak icin sana yardimci olmasini istedigini söylüyor
bense hepten cileden cikmis bir vaziyette gelip sana bir tekme daha atiyorum ve demek öyle, sen istedin gerizekali
simdi hem arkadasimi hemde beni sabaha kadar memnun edeceksin
arkadasim ile basla bakalim diyerek kenara cekiliyorum ve sizi izlemeye koyuluyorum )))))))
kolay gelsin

m gelip ayaklarına kapanıyorum sana yalvarıyorum, bunun bir komplo olduğunu söylüyorum, inan bana diyorum bana şöyle bir bakıyorsun ve çok sert bir tekme atarak arkadaşımı memnun et diyorsun, yediğim tekme ile homonun önüne yuvarlanıyorum, yanıma geliyorsun kafama basarak yüzümü kuma gömüyorsun, nefes alamıyorum, saçımdan tutup beni kaldırıyorsun bana karşı gelme ve dediklerimi yap diyorsun, çaresiz sürünürek homonun yanına gidiyorum sen ise kumsaldaki koltuğa oturarak bizi seyrediyorsun, ona yalvarmaya başlıyorum neden yalan söyledin diyerek, o ise bana yaklaşıyor ve boynumu öpmeye başlıyor ben ise bundan tiksiniyorum ama başka çarem yok, göğüslerimi öpüyor, yavaşça organıma iniyor artık dayanamıyorum, sana yalvarıyorum lütfen al bunu başımdannnnnnnnn ama sen kahkalar atıyorsun, lütfennnnnnnnnnnnnn beni kurtar )

g kendimi filmde gibi hissediyorum, gördügüm manzara karsisinda hem bir tiksinti duyorum hemde bana itaat etmeyip arkamdan is cevirmek istedigin icin zevk aliyorum )))))))
o senin organini öperken bende yaniniza gelerek ayaklarimi öpmeni söylüyorum
sen yerde uzunlamasina yatmis vaziyette homonun her yaptigina boyun egmek zorundayken birde benim ayaklarimi öpme cabasi icinde kivraniyorsun
homo seninle seks yapmak istedigini söylüyor bana, bende hay hay diyerek biraz geri cekiliyorum
sana simsiki sarilarak onunla birlikte olmani istiyor, sense, bu durumdan iyice tiksinerek dedigini yapmak zorunda kaliyorsun
bu arada ben yine suratina bir tekme atarak iki kisiyi idare edemiyormusun hayvan
ayaklarimi öpmeye devam et hadi.......

m bu yaşadıklarım hayatım boyunca unutamayacağım şeyler yerde çaresizce yatarken bunları düşünüyorum, bir taraftan yüzümdeki ayaklarını yalamaya çalışıyorum, ayaklarım kumlu ve ıslak, ağzım çamur oluyor sen ise tepemdesin çok çaresiz hissediyorum kendimi, bu arada pis homo birden göğsüme oturuyor ve organını ağzıma yaklaştırıyor sana bakıyorum yalvarır gözlerle ama o kadar acımazsın ki, ayaklarını ağzımdan çekiyorsun lütfen lütfen buna izin verme diyorum, ama kahkahalar atıyorsun, pis homo organını ağzıma değdirmeye çalışıyor ben ise istemiyorum, topuğunla yüzüme sert bir tekme atıyorsun, bu arada ağzıma yaklaşan organın üstüne basarak ağzıma yapıştırıyorsun, bu hayatımın en iğrenç anı, ayağınla iyice bastırarak ayak parmaklarınla birlikte ağzıma sokuyorsunsana yalvarıyorummmmmmmmmm lütfennnnnnnn beni bırak

g kahkahalim yanki uyandiriyor
sense artik canindan bezmis durumda istenenleri aynen uyguluyorsun
homo yorulmus bir vaziyette inleyerek kendini kumlarin üzerine atiyor
ayagimi agzina sokup, yalamani istiyorum, homoda yerde uzanmis vaziyette bizi izlemeye koyuluyor
sen artik homodan kurtulmanin sevinci ile büyük bir istekle ayaklarimi yaliyor, öpüyor, öpüyorsun
hafifce dogrularakayak bileklerimden yukariya dogru yalamaya basliyorsun
bense siddetle sana ayaklarimi öpmeni söyledim, bileklerimi degil diyerek bir tekme atiyorum
yere yuvarlaniyorsun ve siddeetle kalkarak yine ayaklarima kapanip öpmeye basliyorsun, ayni sekilde bileklerimi öpüyorsun yine, sonra bacaklarim, baldirlarim veeeeeeeee.........cinsel oraginimi yalamaya, hafiften isirmaya basliyorsun
seni yine bir hamle ile yere itiyorum ve cinsel organim ile yüzünü kapatarak, demek isirdin ha diyerek seni neredeyse bogulacak duruma getirdikten sonra, hadi simdi öpmeye devam et diyorum
sen öptükce kendimden gecmeye basliyorum, bu öpüslerden cok memnun kaliyorum
hadi devam et, devam etttttttt

m ben organını yaladıkça, yüzünün ifadesi değişiyor, yüzündeki vahşilik yerini mutluluğa bırakıyor, tamamen yüzüme oturuyorsun, dil darbelirim seni çok mutlu ediyor bu çok belli, ama hemen mutlu sona ulaşmak istemiyorsun çünkü uzunca bir süre böylesine mutlu olmamışsın, yavaşça ayağa kalkıyorsun, denize doğru gidiyorsun ve benide çağırıyorsun, denizde seninle öpüşmeye başlıyoruz, boynunu ve göğüslerini şevhetli bir şekilde öpüyorum, bu arada pis homo bizi seyrediyor, seni o kadar mutlu ediyorum ki, birden bana dur bakalım gel benimle diyorsun, kumsala uzanıyorsun, beni uçurmanı istiyorum diyorsun, ben zaten uçmak üzereyim, seninle deli gibi sevişiyoruz dur diyorsun kalkıp homonun yüzüne oturuyorsun homoda şaşkın, ve bana hadi gir içime diyorsun, ben içindeyken homoda diliyle seni tatmin ediyor, ve sonuç mükemmel, ama biz zavallı homuyu unutuyoruz ve pis homo bayılıyor, o kadar mutlusun ki, ama mutluluğun çok uzun sürmüyor gidip homonun yüzüne ayağını koyuyursun ve bana gfel bu salağa sunni teneffüs yap diyorsun, ben ayak parmaklarının arasından suni teneffüs yapıyorum,, ama seninle birlikte olmak her şeye değiyor, ama burdan hala kurtulmak istiyorum, özgür olmak istiyorum.........
sana son bir kez yalvarıyorum lütfen beni bırak, sen mükemmelsin ama, ben özgürlüğüme çok düşkünüm diyorum )

g hicbiryere gidemezsin
bunu aklindan gecirmen bile aptallik, izin verecegimide nereden cikariyorsun
hadi simdi su salagida kendine getir hemende kaldigimiz yerden devam edelim
homo kendine geliyor...
bu kez ayagimi homonun agzina sokup hadi öp diyerek bagiriyorum, homo hepten saskin bir vaziyette kacip gitemenin yollarini ariyor
hadi sende cinsel organimi öpmeye devam et....
cinsel organim senin dilinin ucunda, ayagimsa homonun
büyük bir zevk aliyorum, tam homo kacmaya yeltendigi anda ayagim ile boynuna basiyorum ve engel oluyorum
hadi simdi kölemin cinsel organini öp diyorum homoya, sen yine hayir hayir die bagiriyorsun
homo senin cinsel organini öptükten sonra yine homonun suratina oturuyorum ve sanada icime girmeni söylüyorum
icime giriyorsun, artik ucuyorum
inlemeler issiz adanin icinde yankilaniyor....
cimdesin, giriyorsun, giriyorsun ve daha hizli hareketlerle beni kendimden geciriyorsun
homoya gögüslerimi öpmesini söylüyorum
onun dili gögüslerimde senin cinsel organin ise icimde, artik tamamen ucuyorum
bu an bitmesin istiyorum....
homoyada arkadan girmesini söylüyorum ( na pfuiiiii cok igrencim ) ))))
sen önden, o arkadan...
artik kal atislarim iyice hizlaniyor ve ucuyorummmmm......

gercektende ucuyorum cünkü ben 3 dakika sonra cikiyorum

iyi aksamlar

istersen devamini yaz, yarin sabah okudukrtan sonra keyfim olursa devam ederim aha ha ha ))))))

Image

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıSPECTRUM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |