arkadaşlar her görüşe saygı duyuyorum ama falakadan hiç hoşlanmıyanların forumun falaka bölümünde ne aradığını merak ediyorum cewap yazarsalar sewinirim...................
_________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Daha önce bir çok kez deneyimlemiştim ama falaka konusu her insanın katlanabileceği bir durum değil.Nihayetinde falaka bu ;bir insanın ayaklarını hızınızı alamayım üzerine basamıyacağı şekilde davul gibi şişirebilirsiniz.Aynı şekilde sizde aynını yaşıyabilirsiniz.Kırbacında kaba tabiriyle sopanında kullanma şekli vardır.Falakada ki amaç insana acıyla zevk arasında ki ince noktayı yansıtabilmektir.Ben bunu yaşatıyorum ama kendimde bana bunu yaşatabilecek kadar karşımdakinin hassas olmasına dikkat ediyorum.Bdsm hassasiyeti gerektirir her konuda ve her zaman.
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz