| Yazar |
Mesaj |
ishakbehar
Fetişist

|
|
selamlar yeniden... küçük bir işyerinde kadın patronunuzun kölesi olmak ister miydiniz? benim en büyük hayallerimden biridir bu. Hem çalıştığınız işyerinde doğal olarak üstünüz olan bir kadından emir alacaksınız, hem de size verebileceği emirlerin bir limiti olmayacak, o ne derse o olacak salt normal bir çalışma değil aynı zamanda kölelik söz konusu olacak, verdiği maaşa itiraz etme hakkınız olmayacak vs.
ne dersiniz?
|
|
|
|
_________________ ishakbehar Sallenaz'a hizmet etmek istiyor.
|
|
 |
    |
 |
Warmaster
Usta Yazar

|
|
Benim de en önemli fantezilerimden biridir kadın patron hadisesi.Aynı ofistesin masasının altında hizmet ediyorsun heh düşüncesi bile beni deli etmeye yetiyor
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
platoniks
Fetişist

|
|
Belki aramızda böyle çalışanlar vardır, belkide böyle çalışmak çok cazip değildir
ne dersiniz ?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
feetcakmak
Fetişist

|
|
ishakbehar söylemeden edemicem avatarın çok hoş uzun zamandan beri dikkatimi çekiyordu...
bir bayana alttan bakıp tabanlarını görüyormuş hissine kapılıyorum.
iş yerinde kölelik yapmak benimde daha önce düşlediğim bişey umarım bir gün yaparım
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Cngz123
Fetişist

|
|
ewt kesinlikle o avatar süper! Aranızda o tip resimlerin (pov) olduğu tip siteleri bilenler var mı? Benim bildiğim www.feetsees.com var bi de ona bağlı bikaç link ama ücretli! Bu arada o sitede 10 tane fln preview süper clip var bilginize!
İşyerinde kölelik bence de süper ama bana okulda kölelik daha fazla heyecan veriyor!
|
|
|
|
_________________ Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok!
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok! (Mevlana)
|
|
 |
    |
 |
feetcakmak
Fetişist

|
|
Okulda kölelik yapmayı hiç düşünmedim ancak köle eğitimi veren bir okulun öğrencisi olmak isterdim. 90 dan düşük notum olmazdı sanırım
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
obedient4u
Tecrübeli

|
|
Patron-Çalışan,Öğretmen-Öğrenci veeeeeeee Hemşire - Hasta veya doktor fantazisinin uzantıları.
Hepside süper olurdu .
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
altoz
Fetişist

|
|
| abicim şirkette kölelik olmuyor, çok ters oluyor. patron değil ama üstümde bir hatunla bu muhabbet oldu, hiç tavsiye etmem. sürekli değil, paso tırsıyorsun birileri duycak diye, kariyerin çizilir atılır, hatun anlayışsız olabiliyor, vs vs... pek tavsiye etmem. en temizi sevgilinledir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
highheellicker
Acemi

|
|
| kesinlikle katılıyorum..en temizi sevgilinle olan.. çok cazip gelse bile bu fantezi..iş hayatını ve kariyerini bi anda sıfıra indirebilir..bu tehlike de bunca yıl okuyup bişiler olmayaçalışan bizler için pek te göze alınabilecek bir seçenek deil gibime geliyo..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
footfetish01
Fetişist

|
|
| bence kölelik olsun da nerede olursa olsun(tabiki bir bayana).ister okul,ister iş,isterse de sokak.ben bir kadının beni sokakta köpek gibi gezdirmesini çok isterim.sahibeniz ve sokaktaki insanlar sizinle alay edicekler.bundan müthiş bir zevk var mı?sizce?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Galathian
Acemi

|
|
| Ben böyle bir ofis fantezisinde sahibelik edecek kadının patron yerine sekreterim olmasını tercih ederim kesinlikle.Altta olanın aslında haketmeden, gücü olmadan, şeytanca, güzelliğiyle üste çıkması ,istismar etmesi nve hükmeden olması. Zaten erkeğin kadına kölelilk isteğinin kökeninde de bu yatıyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hotic37

Fetişist

|
|
 |
    |
 |
footfetish01
Fetişist

|
|
| yani kadınlar bizlerden güçsüz ama güzelliğiyle veya ayaklarının güzelliğiyle,ya da düşünce sistemiyle erkeklere hükmedebiliyorlar.fiziksel açıdan kadın erkeğe hükmedemez yani.anlatabildim mi bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
underHeel
Fetişist

|
|
beyler ben şu anda bu durumda çalışıyorum müdürüm bayan ve inanılmaz dominant ve ofisi tam karşımda ve devamlı yüksek topuklu giyer ve devamlı bacak bacak üstüne atıp ayağını sallar ve çokda güzel ayakları var,bakımlı bi bayan..fakaat ben bu durumdan keyif alamıyorum çünkü işyerinde işime odaklanıyorum ama beni odasına çağırıp ayaklarımı yala çabuk dese ne güzel olurdu.İşyerindeki müdürümün dominant bi bayan olması bana hiç keyif vermiyor cinselliğe odaklanıpta böyle bi fantazi kurduğunuzda zevkli tabi ama bu durumu yaşadığınızda hiçte öyle değil.İş zamanı iş,kölelik zamanı kölelik di mi..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
yakari34
Acemi

|
|
| ben birkaç işyeri değiştirdim iş arama surecinde gittiğim iş görusmeleri sırasında ne hayaller kuruyordum dominant bayan patronum olsa diye ama malesef hiç olmadı sadece hayallerde kaldı kimbilir belki ilerde olur hayalsizde olmuyo tum hayallerinizin gercek olması dileğiyle
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|