Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
queen_silhouette
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 07 Oca, 2005 14:43  Mesaj konusu:  Köle Kadınlar Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben köle hanımlar var mı aramızda onu merak ediyorum... Bir de Master'lara sorum var... Bir kadını aşağılarken neler hissediyorsunuz?

Bağlı bir kadın yada falakaya yatırılmış bir kadın içinizde ne tür duyguları tetikliyor?

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Gizliqueen_silhouette kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etICQ
bastinadoboy
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 07 Oca, 2005 17:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu aslında anlatılmaz bir zevk.yani bi kadını falakaya yatırmak ve o seksi ayak tabanlarına işkence etmek gerçekten şahane bişey.keşke bu duyguyu tadabilsem.......

Yengeç Cinsiyet:Bay Domuz Gizlibastinadoboy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
platoniks
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 08 Oca, 2005 02:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aramızda köle bir bayan olduğunu zannetmiyorum ancak :
benim bir kere böyle bir ilişkim olmuştu, bir kuafördü bu bayan,
şiddete maruz kalmak büyük zevkiydi özellikle tokatlanmak, benden kendisini tokatlamamı istemişti, hemde oldukça sert, bende yapmıştım ben zevk aldımmmı zannetmiyorum ama o oldukça zevk almıştı. Hatta size garip gelebilir ancak çoklu bir bir ortam istiyordu benim bacaklarım arasındayken kendisini bir başka kadının tokatlamasını hayal ediyordu ancak böyle bir şansımız olmadı.

Önemli açıklama ben bir master değilim, ancak buda hoş bir duygu inanın bana Smile

Kova Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıplatoniks kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
falakacı
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 06 Şub, 2005 22:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar ben kadınları falakaya yatırmaktan çok hoşlanıyorum bu anlatılamaz bir duygu o an sadece tabanlara konsantre oluyorum ve başka birşey düşünemiyorum ama çok aşırı şiddetede karşıyım bilmiyorum hem falakadan hoşlanıyorum hemde duygusal bir insanım

Koç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıfalakacı kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNM
alp_xx
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 07 Şub, 2005 12:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merhaba,
falakaya yatırılmak istiyorum...

Akrep Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıalp_xx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Jack_Daniels
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 07 Şub, 2005 13:12  Mesaj konusu: Fikir Kadınlar çiçektir.. Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Embarassed Embarassed Embarassed

Bir kadını falakaya yatırmak, o güzel ayaklarına hoyratça davranmak sizlere nasıl bir zevk veriyor, nasıl kıyabiliyorsunuz anlamıyorum..

Embarassed Embarassed Embarassed

Başak Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıJack_Daniels kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
falakacı
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 07 Şub, 2005 14:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dediğim gibi bu duygu anlatılamaz bu çok farklı bir his bayanları falakaya yatırmak en büyük fantezim...

Koç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıfalakacı kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNM
Jack_Daniels
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 07 Şub, 2005 16:40  Mesaj konusu: Komik Kadınlar çiçektir.. Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Walla ne diyim size bol şans..

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Başak Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıJack_Daniels kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
lugano
Acemi
Acemi

usa.gif
MesajTarih: Sal 08 Şub, 2005 21:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya jack daniels bak sen bu duyguyu tatmamışsın. tadamazsında.hayatın boyunca olmayacak eğer böyle düşünmeye devam edersen. kadın dediğin nedir ki.hem bi kere erkeklerden daha dayanıklıdır acıya.bunu unutma.

Terazi Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışılugano kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
falakacı
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Sal 08 Şub, 2005 21:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

lugano bir bayanı falakaya yatırmak çok güzel bir şey ama bu herkes için geçerli değil umarım bunu hatırlayıp herkesin düşüncesine saygı gösterirsin unutma ki zevkler ve renkler tartışılamaz

falakagirl
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 10 Şub, 2005 03:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla falakaya yatırmak güzelde, yatırılmak daha da güzel aslında:)))

Always f Smile l Smile k Smile

Başak Cinsiyet:Bayan Domuz Gizlifalakagirl kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
falakagirl
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 10 Şub, 2005 03:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu arada lugano. Ben de siz nasıl o güzel tabancıklar size bakarken, vurmadan siz sadece "bakıyorsunuz",onu anlayamıyorum. Valla ben güzel ayak tabanı gördü mü falakaya yatırmadan ya da elimle hafifçe de olsa vurmadan rahat edemiyorum:)) Gözüme uyku girmiyor:))

Always f Smile l Smile k Smile

Başak Cinsiyet:Bayan Domuz Gizlifalakagirl kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
queen_silhouette
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 10 Şub, 2005 14:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

lugano demiş ki:
kadın dediğin nedir ki. hem bi kere erkeklerden daha dayanıklıdır acıya.bunu unutma.

Bu cümledeki kadın dediğin nedir ? Bir açılayıver bakayım..

İkizler Cinsiyet:Bayan Keçi Gizliqueen_silhouette kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etICQ
Jack_Daniels
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 10 Şub, 2005 14:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Kadınlar birer çiçektir.. Ve hep özel ilgi bekler.. Ona hizmet ettiğin sürece içerisindeki güzelliği dışarıya yansıtır..

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

falakacı
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 10 Şub, 2005 18:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar hiçbir zaman unutmayınki erkekler bayanlardan her zaman üstün olmuştur bu dünyanın her yerindede böyledir ve unutmayınki bayanlar dayanıklıdır ve bu nedenle köleliğe daha uygundurlar bu arada qs arkadaşım internette kısa bir tur yaparsan bdsm sitelerde yüzde 80 inde bayanlar köledir bunu hiçbir zaman unutmamanı dilerim

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |