Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Misafir

MesajTarih: Cmt 11 Arl, 2004 00:43  Mesaj konusu: Hoş Başımdan geçen gerçek ve komik bir olay. Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kıbrıs'taydım. Famagusta'da bir cafede arkadaşlarımla takılıyorduk. Karşımda da yeni tanıştığımda, çok güzel bir yunan kızı oturuyordu. Muhabbet ilerlemiş, içkiler yeterince yudumlanmışken, ben her zaman yanımda taşıdığım kameramı çalıştırmıştım. Sinemacı olduğumdan, her zaman yanımda kamera taşırım. O zaman da iyi ki yanımda vardı. Masa altında kamera ayarları yaparken, objektif karşımda oturan kızın bacak arasına kaydı. Gçrüntüleri gördüğümde, bir an şaşırdım ama sonra da dayanamadım ve çekime devam ettim. Ardından da kızın heryerini çekmiştim. Gece çekimi sağolsun, oldukça ayrıntılı çekimler olmuştu. Ayaklara olan ilgimden dolayı da, masanın altından doğru bütün kızların ayaklarını çekmiştim. Arşivim için güzel bir görüntü olacaktı.

O gecenin ardından, herkes evlerine dağıldı. Ertesi günlerde, yine benzer bir toplantıdaydık. Ben tuvalete gitmek üzere, kameramı masada bırakıp gitmiştim. Tuvaletten döndüğümde ise, milleti kamerada daha önce kaydedilmiş görüntüleri izlediklerini gördüm. Önce bir anlam veremedim ama sonradan kaseti değiştirmediğimi hatırladım. Yani önceki geceki görüntüler izleniyordu. Yani kısaca, millet kendisini izliyordu!

Önce ne yapacağımı bilemedim ama sonradan utana sıkıla masaya döndüm. Yunan kızı durumdan pek hoşnut değildi. Ayak fetişisti olduğumu da öğrenmişlerdi herkes. Gerçi bu benim için sorun değildi. Yunan kızı benimle Kıbrıs'ta olduğum sürece bir daha hiç görüşmedi. Diğer arkadaşlar da zaten o gece adadan ayrılmışlardı.

Hikaye burada bitmiyor tabi. Yunanlı kızı, İpsala adlı bir yerde ziyarete gittim. Yunanistan sınırına yakın biryerde. Aslında pek de haberi yoktu oraya gideceğimden ve beni görünce sevindi. Daha ilk gece, kameradaki çekim hakkında konuşmaya başlamıştı. Sonra da, gecenin ilerleyen saatlerinde, kameradaki görüntülerin anısına, güzel bir footjob deneyimi yaşatmıştı bana. Kameradaki görüntüyü çektiğime lanet ediyordum ama o andan sonra, öyle bir çekim yaptığım için seviniyorum.

İşte bu da böyle bir hikaye Smile

Cngz123
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 11 Arl, 2004 02:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Kardeş masaya nasıl geri döndün yaw ben olsam ülkeyi fln terkederdim

İkizler Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıCngz123 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Misafir

MesajTarih: Cmt 11 Arl, 2004 10:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dönmek zorunda kaldım, o an ortadan kaybolsam daha kötü olurdu. O an rezil bir andı. Bir daha benzer bir anı yaşayamam herhalde. Kalbim kaldırmaz Smile

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 11 Arl, 2004 11:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

heheh yannız hikaye çokk hoşuma gitti okurken böle o masaya gidiş anında bi an kendimi yerine koydumm we cidden çok kötü bi durumm Embarassed ama daha sora gelişen olaylarr lotonun sana wurması gibi tamamyle çok iiii bi şans Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
falakacı
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 11 Arl, 2004 12:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şanslı adamsın arkadaş

Koç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıfalakacı kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNM
Misafir

MesajTarih: Pzr 12 Arl, 2004 17:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İşin sonunun güzel biteceğini çok sonra öğrendim ama iyi de oldu aslında. O kadar çektiklerimin acısı çıkmış oldu. Ya size kızın fotoğrafını yollayacaktım ama dosyanın kayıtlı olduğu disk bozulmuş. Senelerdir kullanılmadığından olsa gerek. Verbatim Data Life'dı bir de. Demek onun da bir ömrü varmış Crying or Very sad

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Pzr 12 Arl, 2004 19:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Crying or Very sad bazı bozuk disk kurtarma, onları çalıştırma yazılımları varr onlarla kurtulmaz mı acaba? daha önce hiç kullanmadım, ne kadar etkisi olur bilemem..Crying or Very sad

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Misafir

MesajTarih: Sal 01 Mar, 2005 19:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok denedim, hiçbir yararı olmadı.

obedient4u
Tecrübeli
Tecrübeli

sweden.gif
MesajTarih: Pzr 06 Mar, 2005 01:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kısmet !

Boğa  Maymun Çevrimdışıobedient4u kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |