| Yazar |
Mesaj |
Misafir

|
|
Kıbrıs'taydım. Famagusta'da bir cafede arkadaşlarımla takılıyorduk. Karşımda da yeni tanıştığımda, çok güzel bir yunan kızı oturuyordu. Muhabbet ilerlemiş, içkiler yeterince yudumlanmışken, ben her zaman yanımda taşıdığım kameramı çalıştırmıştım. Sinemacı olduğumdan, her zaman yanımda kamera taşırım. O zaman da iyi ki yanımda vardı. Masa altında kamera ayarları yaparken, objektif karşımda oturan kızın bacak arasına kaydı. Gçrüntüleri gördüğümde, bir an şaşırdım ama sonra da dayanamadım ve çekime devam ettim. Ardından da kızın heryerini çekmiştim. Gece çekimi sağolsun, oldukça ayrıntılı çekimler olmuştu. Ayaklara olan ilgimden dolayı da, masanın altından doğru bütün kızların ayaklarını çekmiştim. Arşivim için güzel bir görüntü olacaktı.
O gecenin ardından, herkes evlerine dağıldı. Ertesi günlerde, yine benzer bir toplantıdaydık. Ben tuvalete gitmek üzere, kameramı masada bırakıp gitmiştim. Tuvaletten döndüğümde ise, milleti kamerada daha önce kaydedilmiş görüntüleri izlediklerini gördüm. Önce bir anlam veremedim ama sonradan kaseti değiştirmediğimi hatırladım. Yani önceki geceki görüntüler izleniyordu. Yani kısaca, millet kendisini izliyordu!
Önce ne yapacağımı bilemedim ama sonradan utana sıkıla masaya döndüm. Yunan kızı durumdan pek hoşnut değildi. Ayak fetişisti olduğumu da öğrenmişlerdi herkes. Gerçi bu benim için sorun değildi. Yunan kızı benimle Kıbrıs'ta olduğum sürece bir daha hiç görüşmedi. Diğer arkadaşlar da zaten o gece adadan ayrılmışlardı.
Hikaye burada bitmiyor tabi. Yunanlı kızı, İpsala adlı bir yerde ziyarete gittim. Yunanistan sınırına yakın biryerde. Aslında pek de haberi yoktu oraya gideceğimden ve beni görünce sevindi. Daha ilk gece, kameradaki çekim hakkında konuşmaya başlamıştı. Sonra da, gecenin ilerleyen saatlerinde, kameradaki görüntülerin anısına, güzel bir footjob deneyimi yaşatmıştı bana. Kameradaki görüntüyü çektiğime lanet ediyordum ama o andan sonra, öyle bir çekim yaptığım için seviniyorum.
İşte bu da böyle bir hikaye
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Cngz123
Fetişist

|
|
Kardeş masaya nasıl geri döndün yaw ben olsam ülkeyi fln terkederdim
|
|
|
|
_________________ Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok!
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok! (Mevlana)
|
|
 |
    |
 |
Misafir

|
|
Dönmek zorunda kaldım, o an ortadan kaybolsam daha kötü olurdu. O an rezil bir andı. Bir daha benzer bir anı yaşayamam herhalde. Kalbim kaldırmaz
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
falakacı
Fetiş&BdSm Usta

|
|
|
_________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz?
Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
|
|
 |
        |
 |
Misafir

|
|
İşin sonunun güzel biteceğini çok sonra öğrendim ama iyi de oldu aslında. O kadar çektiklerimin acısı çıkmış oldu. Ya size kızın fotoğrafını yollayacaktım ama dosyanın kayıtlı olduğu disk bozulmuş. Senelerdir kullanılmadığından olsa gerek. Verbatim Data Life'dı bir de. Demek onun da bir ömrü varmış
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|