Sanat kemik kirmak degil. Olsaydi ben her vurma yöntemiyle vücudun her tarafinda kemik kira bilirim. Ayak da tabi kemikler daha hassas o dogru.
BDSM de ki aci verme sanati kirmadan ve kalici izler birakmadan cekilebilinecek ama cekilmesi imkansiz gibi his edilen aci vermektir. Aciyi yok edici gibi vermek lazim ama sonucta insani canlandirmali. Bambaska bir hayat enerjisi vermeli.
Falaka da bunun icin imkanlar cok fazla. Uygulamayi yaparken yeterki insana karsi saygin olsun, uygulama üzerine bilgi edinmis ol ve dikkatle uygula.
falakacı demiş ki:
böyle insana ne falaka atılır ama o çocuklara yaptığını düşünerek
Kesinlikle katılıyorum extra falaka atardım hemde
_________________ HAYAT HERZAMAN KAZANMAKTAN İBARET DEĞİLDİR KAYBETMEKDE HAYATIN YADSINAMAZ PARÇASIDIR VE BİZLER KAYBEDEREK GÜÇLENDİRDİĞİMİZ İÇGÜDÜLERİMİZLE DAHA ÇOK KAZANMAYI ÖĞRENİRİZ.
en iyisi en basit gibi görünen hapis bence... arkadaşlar bu tarz insanları hapiste rahat ettirirlermi sanıyorsunuz? bu arada görende hapse girdim falan sanıcak ama ülkemizde durum bu. gardiyanlar neden geldiğini ettiğini biliyor, laf taşıyor, koğuştakilerde iyi yaptın demezler heralde dimi ? içeridekiler suç işlemiş kişiler ama ya namus meselesinden adam vurmuş ya yanlışlıkla olmuş ya yolsuzluk vs. ya hırsızlık falan ama suçluda olsalar sonuçta bu tür olaylara karşılar. bu tür suçlardan girenlerin içerde hali çok zor koğuştakiler kimin neden geldiğini biliyor. bunlar için iki ihtimal var koğuşa gircekler yada hücreye, hücrede yanlızlıktan koğuşta malum sebeplerden çıldırıyorlar ama tabi cezaların uzun olması lazım öyle 3-6 ayla yırtmamaları lazım...
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz