fusslove demiş ki:
Benim bu konuda merak ettiğim bazı şeyler var aslında. Burda bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaşlar varsa ve yanıtlarlarsa memnun olurum. Acaba bu bir trans hali mi ? Yani bunu yaşayan kişi Master bir durumdan nasıl oluyor da slave moduna geçiyor yani nasıl oluyor da acı verenden acı çekene geçiş yapıyor. Yani bu bir anda mı oluyor? Bunun bir zamanlaması var mı ? Yani ne biliyim işte ... bu konu hakkında biraz bilgi istiyorum.
Bu bir trans değildir.Bir çok insanın bildiği gibi her iki cinste de karşı cinsin hormonları mevcuttur.Yani kadınlar da erkek,erkekler de kadın hormonları.
Pek de şaşırılacak bir durum değil aslın da senin merakın,cevabı da zor değil.Bu tarz hislere sahip insanların her iki hissi yaşama arzusu oldukça yoğun oluşundan.
Uygulamaktan zevk aldığı kadar kişi,kendisine uygulanmasından da zevk alır.
Benim tek yönlü hissim her zaman ağır basar.Her zaman da bu böyle olmuştur.Uygulamayı çok sevmişimdir.
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz