Portal    Forum    Chat    Gruplar    Resimler    Arama    Kaydol    Giriş
Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla Sayfa 1 of 1

Femalekingdom Hikayeleri
Yayınlayan Mesaj
Orijinal mesajı saklayarak cevap ver  
Mesaj Femalekingdom Hikayeleri 

Merhaba arkadaşlar işlerim yüzünden bir süre ara vermek zorunda kaldım kusura bakmayın zaman buldukça hikayelerimi bu topic altında yayınlamaya devam edeceğim umarım zevkle okursunuz.

Mesaj Yükle Başa dön
Feet Fetish

Falaka

Mesaj Ynt: Femalekingdom Hikayeleri 

FULYA IV

Fulya ile ilişkimiz gün geçtikçe ilginçleşmeye başlamıştı kendisini aşmış her yerden edindiği bilgiler ile tamamen
sadist bir mistress olma yolunda ilerliyordu artık fulya için değersiz bir köleydim benimle canı istediği gibi oynuyordu
özellikle aşağılamayı ve canımı yakmayı çok seviyordu,inanılmaz bir şekilde de bu olaylarlardan haz alıyordu günler bu şekilde
geçip gitmeye devam ediyordu.

sabah ofise geldiğimde kimse yoktu bu gün tek başıma olacaktım bir proje için tüm arkadaşlar dışarıda olacaklardı
kahvaltı yapmak için mutfağa geçtim kendime çay yaptım sıcak poğaça ile güzel bir keyif yaparak odama geçtim,internetten
haberleri takip ederek sabah keyfimi biraz uzattım sonra işleri kontrol etmeye başladım bir ara kapı sesi duyunca kafamı
kaldırdım karşimda Fulya bana doğru bakarak hınzır bir şekilde gülümsüyordu..

FULYA : beni özledinmi ?
--      çoookkk,sen niye burdasın
FULYA : seni burda tek başına bırakacağımı düşünmedin herhalde
--      .....

Fulyanın da dışarıda müşteride olması gerekiyordu aslında resmi giyinmişti beyaz vücudunu saran bir gömlek siyah
diz üstü bir etek ve siyah ceket iyi bir makyaj ile oldukça çekici görünüyordu tabi siyah çorapları ve diz altından başlayan
siyah sivri burun ve topuklu  deri çizmeleri benim heyecanlanmam için yeterliydi,her ne kadar fulyaya köle olmak beni
rahatsız etse de ayaklarının güzelliği karşısında kendimi ona teslim ediyordum

Fulya ağır adımlarla bana doğru yaklaştı masanın kenarından dolaşarak yanıma geldi koltuğumu kendine doğru çevirdi
bacaklarımı aralayarak dizlerini koltuğun önüne yapıştırdı hafifçe öne eğildi bir eliyle kravatımı kavradı kendine doğru
çekti burunlarımız birbine değecek kadar yaklaştı

FULYA : sen benim kölemsin artık buna alışsan iyi olacak yoksa seni daha ağır cezalandırıp canını yakacağım anladınmı
--      evet anladım
FULYA : bana kraliçem diye hitap edeceksin.
--      tamam kraliçem
FULYA : yok sen adam olmayacaksın illa döverek öğreticez

boşta olan eliyle sert bir tokat attı yanağım sızladı tam bir şeyler söylemeye kalktım bir tokat daha attı ve hızlanarak
beni tokatlamaya devam etti şak şak şak sesler odada yankılanıyordu dayanamadım elini tutmak istedim canım yanmıştı iyice
sinirlendi

FULYA : bırak elimi köpek canını fena yakıcam senin pislik

mecburen elini bıraktım arkasını döndü masasının üzerinde duran çantası alıp tekrar geldi çantayı masanın üzerine bıraktı
ve bana döndü

FULYA : bu gün yalnızca bana aitsin köpek seni evcilleştirme vakti....şimdi soyun bakalım

sözlerini tekrar etmeden soyundum ofiste çırılçıplak olmak biraz garip gelmişti tekrar koltuğa oturmamı istedi ve
çantasından ayakkabı bağcığına benzer uzunca bir ip çıkardı koltuğun arkasını kendine çevirip ellerimi arkadan bağlamaya
başladı ellerimi birbirine bağladıktan sonra koltuğun altınıdan geçirip ayaklarımıda bir şekilde koltuğa sabitledi
fazla hareket edemiyordum ve tamamen savunmasız kalmıştım şimdi canıma okuyacaktı kesin o yüzden fazla kızdırmamam
gerektiğini düşündüm.

Fulya tekrar bacaklarımın arasına gelerek yüzüme bakmaya başladı bir şeyler yapacaktı ama kestirimiyordum tekrar çantasına
uzandı benzer bir ip daha çıkardı ve eğilerek  testislerime bağlamaya başladı oldukça düzenli bir şekilde testislerimden
sonra penisimin etrafından önde ve arkada ip kalacak şekilde penis ucumda bir boğum yaparak işini bitirdi ipin uzun tarafınıda
eline alarak ayağa kalktı ve ipi kendine doğru çekmeye başladı penisim gerildi ve hafif canım acımaya başladı fulya ise
keyifli bir şekilde sanki balık tutar gibi ipi gevşetip bırakarak benim tepkilerimi seyrediyordu penimi her seferinde biraz
daha sert yukarı doğru çekiyordu bende ahhh diyerek koltuktan kendimi kaldırmaya çalışıyordum bir süre bu şekilde benimle
oynadı oyunun dozunu artırmayı seviyordu ipi iyice gerginleştirdi benden çıkan sesler artmıştı fulya ise ben bağırmaya çalıştıkça
kahkaha atacak kadar neşeleniyordu sağ ayağını yukarı kaldırarak testislerime bastı ağırlığınıda öne doğru vererek testislerimi
ezmeye başladı artık bağırmaya başlamıştım canım çok acıyordu bir yandan da ipi yukarı doğru çekmeye devam ediyordu.

FULYA : noldu canın çok mu yandı hı
--      ahhhh lütfen yalvarırım yeterrr ıhhhhh
FULYA : kraliçem diye yalvaracaksın
--      lütfen kraliçem lütfen yalvarırım size ahhhhhh
FULYA : Hmmmm bak öğrenmeye başladın ha ha ha haa

biraz ipi gevşetip ayağının ağırlığını kaldırınca derin bir nefes alıp soluklandım fulya ise elindeki ipi yere atıp eliyle
aşağı doğru penisimi gerdirip ayakkabısın altına ipi sıkıştırdı bu sefer aşağı doğru penisime baskı uyguluyordu öbür ayağını
kaldırıp yine penisimin üzerine bastı ve sigara söndürür gibi ezmeye başladı

FULYA : bugün bana itaat etmeyi öğreneceksin,nasıl hitap edeceksin
--      kraliçemmm
FULYA : başka başka
--      efendim
FULYA : başka hı
--      emredersiniz...
FULYA : hımmmmm iyi sayılır

her sorduğu sorudan sonra sert bir tokat atıyordu beni cezalandırmak bahane tokat atmak hoşuna gidiyordu herhalde yirmi
yirmibeş tokat attıktan sonra durdu  ama sadece elleri durdu bu sefer tekrar penisimi ezmeye başladı hatta ezmekle kalmadı
ayağını kaldırıp kaldırıp vurarak tekmeliyordu tekmelemeyi bıraktıktan sonra ağırlığını yine ayağına vererek kesintisiz ezmeye
başladı penisimin ucu koltuğun kenarından aşağıya doğru gerildiğinden inanılmaz bir acı veriyordu fulya ise istifini bozmadan
iki eliyle göğüs uçlarıma yapıştı ve hoyratça sıkıp çevirmeye başladı oldukça şiddetli sıkıyordu ve durmaya niyeti yok gibiydi
bense acıdan sesim titreyerek bağırıyordum

FULYA : çok güzellll canın yanıyor demekki harika sesler çıkarıyorsun,ayaklarımı yalamak istiyormusun hı
--      evet kraliçem agghhh
FULYA : çok mu istiyorsun ayaklarımı
--      eveettt ahhh evet kraliçem lütfen izin verin ayaklarınızı yalayayım
FULYA : yalvarmaya devam et köpek,sen nesin ha?
--      kölenizim efendim
FULYA : eeee
--      köpeğinizim efendim
FULYA : bu kadarmı
--      ayağınızın altında paspasınızım efendim ahhhh lütfen efendim lütfen
FULYA : hayal gücün bu kadarmı beni mutlu edecek güzel sözler söyle aşağılık herif çabuk
--      ayağınızın altında değersiz bir böceğim efendim
        bir sigara gibi ezebileceğiniz pisliğim kraliçem
        kraliçemin sadık hitmetkarıyım efendim
FULYA : eveettt aferin sana öğrenmeye başladın ama ayaklarıma ulaşmak için yeterli deği şimdi beni mutlu etme zamanı
        geldi.

fulya oturduğum koltuğu odanın geniş bir kısmına çekerek bağlı olduğum halde sırtım yere gelecek şekilde arkaya yatırdı
ellerim koltuğun altında kalmıştı ters dönmüş kaplumbağa gibi yerde yatıyordum ayaklarını kafamın iki yanına getirdi yüzü
vücuduma bakıyordu eteğinin altından içinde külot olmadığını görebiliyordum ve yavaşça yüzüme oturdu vajinası tam ağzıma
gelecek şekilde ayarlamıştı

FULYA : evet yalamaya başla hünerlerini görelim bakalım,üzerinden  mutlu ve rahatlamış olarak kalkmazsam
        olacakları sen düşün yala dedim köpek hızlıca yala

ata binmiş gibi yüzüme oturmuştu penisime bağladığı ipi de eline alıp çekmeye başlamıştı  mümkün olduğunca hızlı
bir şekilde vajinasını yalamaya başladım bir süre sonra kayganlaşmaya başlayan vajinası daha kolay yalanır bir hale
gelmişti fulya da zevk almaya başlamıştı yüzümün üstünde hareketlenmeye başlamış daha çok zevk almak için kendini farklı
pozizyonlara sokuyordu inleme sesleri yükselmeye başlamıştı dilimi hareket ettirmekte zorlanmaya başlamıştım ama fulya
iyice ıslanmıştı kasılmaya başladığında elleriyle yine göğüs uçlarımı tutarak sıkmaya başladı aldığı zevkle birlikte
koparacak kadar çok çekiştiriyordu göğüs uçlarımı yüzümün üzerinde inip kalkmaya başlamıştı bir iki kasılmadan sonra
tüm ağırlığı ile yüzüme oturdu hareketsizleşti ben de nefes alabilmek için kafamı hareket ettirmeye çalıştım fulya üzerimden
kalktı kendi koltuğuna oturdu  gözlerini kapadı gevşemiş ve mutlu görünüyordu bende yerde yatmaya devam ediyordum vücudumun
parçaları acımaya devam ediyordu ama bir süreliğine dinlenip rahat nefes alabilecektim.

Mesaj Yükle Başa dön
Mesaj Ynt: Femalekingdom Hikayeleri 

süpersin dostum.tam istedigim tarzda hikayeler ellerine saglık

Mesajlari göster:   
GizleBaşlık yardımcı oldu mu?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo
GizleBenzer Başlıklar
Konu Yayınlayan Forum Cevaplar Son Gönderilen Mesaj
Yeni mesaj yok Nicklerimizin hikayeleri nedir? LADY SADE Hisler 47 27 Şub 2009 10:29 Son mesajı görüntüle
AgathoN
Yeni mesaj yok Yaşanmış Ayakkabı Ve çorap Hikayeleri footevo Fetiş Hikayeler 9 06 Tem 2010 17:44 Son mesajı görüntüle
enes-40

Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla  Sayfa 1 of 1

Kullanıcılar bu konuda tarama yapabilirler: Kayıtlı "0" , 0 görüntülenemyen ve 1 Ziyaretçi
Kayıtlı kullanıcılar: Yok

Yetki Listesi
Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010