Konu: Edit......
Forumda basliklardaki edit leme olayina sinirlama yanlis hatirlamiyorsam benim de yonetici oldugum zamanda gelmisti....neden olan olayi da hatirlar gibiyim....fakat su an forumda ozellikle bazi basliklar ve bircok baslikta edit leme olayinin olmayisinin bir manasini goremiyorum....yada sole diyim eksikligini yogun sekilde hissediyorum ve yarar-zarar orantisi yaptigimda kesinlikle olmali diye dusunuyorum........

Kimlik ÖS  
Konu: Re: Edit......
Bu konuda ki kararlar zamaninda verildi ve o zaman dan bu zamana malesef bir cok kafalarda bazi zihniyetler degismedi. Senin gibi akli basi yerinde ki bu imkani kötüye kullanmaz. Ancak kafasi birseye takilan kiziyor, basliklarini editleyip küfür ediyor ve kapiyi cekip gidiyor.

Ancak Faneti VIP Silver üyelerine böyle bir imkan düsünüle bilinir. Faneti ye özel üyeliyle maddi anlamda destek olan bir üyeden böyle bir hareketin gelme ihtimali cok düsüktür.

Konu: Ynt: Edit......
haklisin tabi bende farkindayim ki dedigim gibi zamaninda bu kararin neden alindigini da hatirliyorum.....fakat su an ben bircok baslikta olabilecegini dusunuyorum......

Kimlik ÖS  
Parox demiş ki: [Postayı Görüntüle]
Bu konuda ki kararlar zamaninda verildi ve o zaman dan bu zamana malesef bir cok kafalarda bazi zihniyetler degismedi. Senin gibi akli basi yerinde ki bu imkani kötüye kullanmaz. Ancak kafasi birseye takilan kiziyor, basliklarini editleyip küfür ediyor ve kapiyi cekip gidiyor.

Ancak Faneti VIP Silver üyelerine böyle bir imkan düsünüle bilinir. Faneti ye özel üyeliyle maddi anlamda destek olan bir üyeden böyle bir hareketin gelme ihtimali cok düsüktür.

Buna bende katılıyorum tom ford...Olayın suistimal edileceği kesin hele bu şartlarda...Vip silver uygulaması banada mantıklı geldi....Bunun yanında normal vipler içinde aynı şey düşünülebilir aslında...

onu iyi dedin bak..simdi silver filan guzel de bu forumda vip silver olmadan da bu konuda direk guvenilebilecek bircok uye mevcut.......hatta birini cok yakindan taniyorum :wink: yani demek istedigim cok muhimdir degildir,neden kaldirildiginin da farkindayim,su gun de gecerli neden olabilir ama olay karsilikli guven e indirgenebiliyorsa,bana ve benim konumumdakilere bu ozelligi tanimak faydali olacaktir.....genele degil ama bu mantikta sorun cikartmayacaklara........

bence bu sekil uygundur......olursa memnun olurum......yani guven esasi sirf maddiyat degildir heralde.....ki zamaninda onu da yapmistik forumun ihtiyaci oldugu zaman.....bilen bilir.....

Kimlik ÖS  
Tom Ford'a katılıyorum,vip üyelere başlık ve msj editleme yetkisi verilebilir
en azından msj editleme yetkisi verilirse güzel olur,kendi mesajlarımızı tabi

Kimlik ÖS  
Biz gelecek yönetim toplantisinda bu konuyu direk ele alacagiz. Belki editleme konusunda kurallari biraz degistire biliriz.

tesekkur ettik simdiden......

Kimlik ÖS  

Sayfa 1 of 1

Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum