Portal    Forum    Chat    Gruplar    Resimler    Arama    Kaydol    Giriş
Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla Sayfa 1 of 1

Bugün Yaşadığım Güzel Bir Olay
Yayınlayan Mesaj
Orijinal mesajı saklayarak cevap ver  
Mesaj Bugün Yaşadığım Güzel Bir Olay 

2 yıllık bir ilişkim var. Kız arkadaşım ayak fetişisti olduğumu biliyor ve bazen kendisine sinirlendiğim zaman beni yumuşatmak için ayaklarına olan zaafımı kullanıyor
Bugün sabahtan akşam 7'ye kadar kadıköyde beraberdik. Akşam kendisini eve bırakırken yolda biraz tartıştık. Kız arkadaşım, hatalı olduğunu ve beni yatıştırmak için birşeyler yapması gerektiğini biliyordu. Kapıya geldiğimizde beni içeri çağırdı. Müstakbel kayınvalidem ve babam evdelerdi. Fakat beni oğulları gibi severler; zaten yakında nişanımız olacak. Beraber yemek yedikten sonra kız arkadaşımın odasına geçtik ve yatağa oturduk. Normalde ayakları çok üşüyen bir insan olduğu için çoraplarını kolay kolay çıkartmayan kız arkadaşım, beni tahrik etmek için karşıma geçip çoraplarını çıkarttı ve imalı imalı bakmaya başladı. Koyu kırmızı ojeli ayaklarına bakmamak için kendimi zor tuttuğumu biliyor ve bu yüzden gülüyordu. Sonunda ayaklarını kucağıma uzattı. Eliyle ayak parmaklarının arasındaki kirleri gösterirken, dudaklarını öne doğru çıkartarak, "bunları kim temizleyecek şimdi?" diye sordu. Daha fazla direnemeyecektim. Bu hareketi bardağı taşıran son damla oldu. Hemen kucağımda duran 37 numara ayağı ellerimin arasına aldım. İlk işim parmak aralarını dilimle temizlemek oldu. Daha sonra ise ayağının altını yumuşatana dek boydan boya, defalarca yaladım ve topuğunu emdim. En güzeli de ayağını neredeyse topuk başlangıcına kadar komple ağzımın içine soktuğumda, kız arkadaşımın ağzımın içinde ayak parmaklarını oynatak küçük dilime dokunmasıydı. Bunu yaparken yüzündeki şaşkınlık ve mutluluk karşımı ifadeyi seyretmek harika bir duygu. Bu arada kız arkadaşımın sol ayağı çok gıdıklandığından yalnızca sağ ayağını yalayabildim

Çevrimdışı Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön
Feet Fetish

Falaka

Mesaj Ynt: Bugün Yaşadığım Güzel Bir Olay 

az kalsın içeri kayınpederim girdi diyeceksin sandım

güzel bir an yaşamışsın..ve paylaştığın için sağol

Hakkaten güzel oluyor bu tip deneyimler, hissettiklerini çok iyi tahmin edewbiliyorum.

Hele ki kızlar utanıp sıkılmadan bu oyunu güzell oynadıklarında iiş paha biçilmez bir hal alıyor.

Mesaj Yükle Başa dön

güzel bi anı olmuş.Keşke içeri kayınpeder falan girseydide olaya biraz aksiyon katılsaydı:):):)

Mesaj Re: Bugün Yaşadığım Güzel Bir Olay 

Keyifle okudum ve senin adina cok sevindim. Insallah arkasi gelir...

Bir çok üyemizin yaşamak istediği bişey nasip olmuş...sol ayak eksik kalmış veya hep kalıcak(gıdıklanmadan dolayı) ama bunada şükür..
Sevdiğin bayanla ortak zevkinizin olması ve ömür boyu paylaşma ihtimalini düşünürsek şanslısın...

Mesaj Yükle Başa dön

şimdi sen bütün bu anlatıklarını yaparken müstakbel kayın peder ve valide içerdeydi öyle mi? güldürme beni yavvvvvvv

Mesaj Yükle Başa dön

Mesajımı okuyup cevap yazdığınız için hepinize teşekkür ederim.

Mesaj Yükle Başa dön
Mesajlari göster:   
GizleBaşlık yardımcı oldu mu?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo
GizleBenzer Başlıklar
Konu Yayınlayan Forum Cevaplar Son Gönderilen Mesaj
Yeni mesaj yok Bugün Başımdan Geçen Paha Biçilemez Olay??? niko35 Ayak Fetiş 28 25 May 2009 17:59 Son mesajı görüntüle
emrahhannn
Yeni mesaj yok Yine Bir Kız Arkadaşımla Yaşadığım Hoş Anlar cnr91 Sizin Çalışmalarınız 16 23 May 2009 16:46 Son mesajı görüntüle
wowcu61
Yeni mesaj yok Bugün 22:10 Cnnturk skolata Capture 24 14 May 2005 20:40 Son mesajı görüntüle
ssoulsh
Yeni mesaj yok Bugün Bayram Parox News 8 22 Ekm 2006 23:55 Son mesajı görüntüle
Dexter
Yeni mesaj yok Bugün için beğendiklerim Misafir Şiirler 14 11 Ksm 2004 21:55 Son mesajı görüntüle
Misafir

Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla  Sayfa 1 of 1

Kullanıcılar bu konuda tarama yapabilirler: Kayıtlı "0" , 0 görüntülenemyen ve 1 Ziyaretçi
Kayıtlı kullanıcılar: Yok

Yetki Listesi
Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010