Portal    Forum    Chat    Gruplar    Resimler    Arama    Kaydol    Giriş
Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla Sayfa 1 of 1

Bir Fetiş Film Senaryo örneği
Yayınlayan Mesaj
Orijinal mesajı saklayarak cevap ver  
Mesaj Bir Fetiş Film Senaryo örneği 

SAHNE1 TİYATRO SOLONU

sahne gözükür sahnede bir adamın bir kadının ayaklarını yıkarken gözükür
kadın:yarın erken kalkacam 7 de kahvaltım hazır olsun
adam:emredersiniz sahibem
adam kadının ayaklarını yıkamaya devam eder
o sırada ekranda solonda oturan iki kişi gözükür
adamlardan biri:çok başarılılar ve solan ağzına kadar dolu bu nasıl oldu anlayamadım
yönetmen:(gülerek)Türkiyede yaşıyorsun,çok fazla kölenin ve çok az sahibenın olduğu ülkede onun için insanlar aç emin ol burda sadece fetişler yok...
adam elini yönetmenin omuzuna koyar ve seni kutluyorum kerim imkansızı başardın bizim gibi bir topluma böyle bir sanat eseri çıkardın...

EKRANDA 1 AY ÖNCESİ YAZISI GÖZÜKÜR

SAHNE 2
sınıft gözükür öğrenciler kendi aralarında konuşurken hoca içeri girer
hoca:sinirli bir şekilde)beyler ve bayanlar sizden çok büyük bir eser yaratmanızı beklemiyorum ama ne olur biraz farklı olsun
 (bu sınftaki öğrenciler senaryo ve yönetmenlik bölümü öğrencileridir)
kerim:hocam farklı derken
hoca:işlenmemiş insanların mereğını çekecek bir konu unutmayın sanat özgürdür,kalamlerinizi oynatmaya başlayın...

SAHNE3

kerim evde elinde kalem düşünmeye başlar(yazarla ilk olarak eserlerinii kalame alırlar daha sonra bilgisayara ggeçerler)
kerim:(kendi kendine)farklı bir şey olmalı farklı bir şey ama ne
tam o sırada ev arkadaşı berk kerimin yanına gelir
berk:hayırdır
kerim hiç sorma berk hoca çok yükleniyor bize işlenmemiş bir konu sahneye çıkarın diyor
berk:(gülerek)fetişlerin hayatını yaz(berk ayak fetişidir ama köle değildir)
kerim:arkadaşını ayak fetişi oluğunu biliyordur aniden durarak) iyi fikir
berk:nasıl iyi fikir
kerim:bana bildiğin adresleri ver sadece ayak fetişizm yok dimi yani kölelik filanda var dimi
berk:evet
kerim:çok sağol
berk internet sitelerinin isimlerini vermiştir
çıkarken berk:FANETİ.NET iyi bak en iyisi odur:)berk odadan çıkar

SAHNE4
ekranda hızlı bir şekilde kerimin internet sitelerine girdiğini videoları izlediğini hikayleri teker teker okuduğunu görürüz

SAHNE5
(kerim fetisizm femdom hakkında çok bilgilenmiştir)ekranda beyaz kağıtlar ve yanında kalem gözükür kalemi bir el alır ve yazmaya başlar biz yazılanları göremeyiz sayfaların teker teker bitip yeni sayfalara yzı yazıldığını görürüz,(5saat sonra yazısı ekranda gözükür)
kerim sandalyesine yastlanır kalemini bırakır ellerini başının arkasına birleştirerek bu iş bukadar ayağa kalkar kağıtları toplar ve il sayfasını görürüz yani başlığı(BİR KÖLENİN YAŞAM ÖYKÜSÜ)

SANE5
üniversitede kerim en yakın arkadaşı olan ve aynı zamanda tiyatro böümünde okuyan arkadaşı emele senaryosunu okutur,
emel biraz şaşırmıştır:kerim bu biraz tehlikeli değil mi?
kerim:hoca bize farklılı yaratın dedi al sana farklılık farklı olmamışmı?
emel:olmuş da
kerim:da sı ne
emel:bunu kim izliyeceek kimi oynatacaksın hem bu rollerde
kerim tebessüm ederek):bana en yakın ve benim en iyi dostu kim?
emel:yo yo olmaz ben kimseye ayaklarımı öptürmem,yalatmam
kerim:beni kırıyormusun?
emel:kırmıyorumda köle rolunda oynuyacak oyuncuyu nerden bulucaksın hem dur bakalım hoca beyenecekmı
kerim.sen  onları düşünme ben hepsini halledecem
emel:eyvallah kanki sen iste biz gerekirse ayaklarımızı da yalatırız der
kerim emel sarılır

SAHNE6
hocayla kerim hocanın üniversitedeki odasında gözükürler hoca snaryonun son sayfasını okuyup bitirdikden sonra başını kaldırır ayakda durn kerime bakar
kerim:hocam farklı olmasını siz istediniz
hoca:olum tamam farklıda bu marjınal olmuş çok sivri olmuş
kerim:hocam siz bize farklı olmayı öğrttiniz
hoca:tamam kabul kime verecen yönetmesi için
kerim:izniniz olursa ben yapıcam
hoca:tamam sen bilirsin

SAHNE7
kerim evde internettee her siteye TİYATROCU KÖLE ARKADAŞ aranıyor diye ilan verirken gözükür
kerim:(kendi kendine)umarım birileri mesa yollar
5 SAAT sonra
kerim tekrar bilgisayarına bakar 4 mesaj gelmiştir internette köle adayıyıyla tanışır ve butun olayı anlatır

SAHNE8
Kerimle emel bir kafede oturuken görünürler
emel:neden buraya çağırdın beni
kerim:seni biriyle tanışştıracam
emel:kim dediği sirada kerim elini kaldırır oraya doğru yakışıklı uzun boylu bir çoçuk gelir
kerimle tokalaştıktan sonra emellede tokalaşır
kerim:emel dönerek eliyle tarkanı göstererk kölen tarkana dönerek eliyle emeli gösterek sahiben
(tarkan itanbul üniversitesinde tiyotro bölümünde okuyor ve kendini bildi bileli köle)
tarkan tuvalete gitmek için ayağa kalkar ve tuvalete doğru yürür,
emel kerime dönerek:.u neydi şimdi
kerim:bu çoçukla aynı evde yaşıyacaksın bir kaç gün
emel:(şaşırarak)ne?neden
kerim:sana sahibeliği öğretecek  herşeyin gerçekci olmasını istiyorum gerçek bir köle buldum seninde gerçek br sahibe olman lazım
emel:sen beni öldüreceksin en sonunda
kerim:tarkana  bahsettim kabu etti beni kırmıyacağından emin olduğum  için sana bahsetmedim
emel kerimin sırtına vurark sen beni öldürmeden önce ben seni öldürecem

SAHNE9

tarkanla emel bir dairenin önünde görünürler(tarkanın maddi durumu iyi olduğu için tek başına yaşamaktadır)
tarkan:bu kapıdan içeri girdiğimizde artık ben sizin köleniz olucam hazırmısınız
emel:hazırım
tarkan kapıyı açar emel içeri girer tarkanda arkasında emel ayakkabılarını çıkarmak isterken tarkan hemen eğilir emelin konverslerini bağcıklarını çözmeye başlar ayakkabılrı çıkardıkdan sonra terlıkleri uzatır
tarkan dizlerinin üstünde yürüyerek oturma odasına geçer emel koltuğa oturur
tarkan:efendim soğuk yada sıcak bir şey içmek istermisiniz?
emel:ice tea getir
tarkan:emrederiniz sahibem
tarkan ice tea getirir emel içmeye başlar tarkanda emelin ayaklarının dibinde durmaktadır
emel:ayaklarımı öpmek istermisin
tarkan:evet sahibem hemde çok ama bu benim için bir ödül olur
emel:bende seni ödüllendiriyorum ayakklarımı öp tarkan emelin ayaklarını öpereken emelde güler...

arkadaşlar filim tadında bir senaryo örneği ama şu anda çok yoruldım ve yazamıyorum umarım beyenirsiniz beyenirseniz devamı gelir saygılar....dilbilgisi ve anlatım bozukluları için affedin çok yorgunum...

Çevrimdışı Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön
Konu bilgi girişi için teşekkür ederiz slavedogg:
Parox (31 Ocak) 
Feet Fetish

Falaka

Orijinal mesajı saklayarak cevap ver  
Mesaj Ynt: Bir Fetiş Film Senaryo örneği 

emeğinize sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyorum

Çevrimdışı Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön
Mesajlari göster:   
GizleBaşlık yardımcı oldu mu?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo
GizleBenzer Başlıklar
Konu Yayınlayan Forum Cevaplar Son Gönderilen Mesaj
Yeni mesaj yok 500 GB Fetiş Film Dolu Harddisk Satılıktır onlydeepfeet AlışVeriş 4 29 Ağu 2009 14:05 Son mesajı görüntüle
onlydeepfeet
Yeni mesaj yok Anket: Feetloves.com Film Parox News 27 13 Hzr 2007 13:55 Son mesajı görüntüle
eren_the feet maniac
Yeni mesaj yok 1000 GB Film Eemre AlışVeriş 24 10 Eyl 2008 13:04 Son mesajı görüntüle
monarshy
Yeni mesaj yok böyle bir film yok... tn Capture 9 05 Eyl 2008 04:53 Son mesajı görüntüle
Coolpowers
Yeni mesaj yok clip değil film DelPiero Ayak Fetiş 5 28 Ağu 2008 02:03 Son mesajı görüntüle
Khalkedonian

Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla  Sayfa 1 of 1

Kullanıcılar bu konuda tarama yapabilirler: Kayıtlı "0" , 0 görüntülenemyen ve 1 Ziyaretçi
Kayıtlı kullanıcılar: Yok

Yetki Listesi
Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010